-
Content Count
21 -
Last visited
About yolcuarda
-
Rank
Level 1
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
çok teşekkür ederim <3
-
çok teşekkür ederim son bir ricam olacaktı solo leveling gibi manga önerebilir misiniz (mcnin başta güçsüz olup savaşa savaşa baya güçlü olduğu mangalar)
-
akame ga kill gibi anime önerir misiniz hani böyle karakterlerin öldüğü faln filan anlamışsınızdır galiba
-
-
charlotte'de romantizm varmıydı ya
-
https://www.turkanime.net/yakinda-yeni-sezon-animeleri burda kasımda diyor ilginç
-
bu arada tate no yuusha no nariagari 2. sezonunun ne zaman çıkacağını bilen varmı sitede kasımda diyor
-
tşk ederim
-
ousama game veya darwins game gibi animeler önerir misiniz ?
-
bunu da izledim :D
-
teşekkürler çoğunu izledim ama aralarında izlemediklerim var tekrardan teşekkürler
-
arkadaşlar bana black clover gibi uzun doğaüstü güçlere sahip olan kişilerin olduğu animeler önerir misiniz (ana karakterin içinde karanlık güç olursa iyi olur ama olmazsa da sıkıntı yok ) şimdiden teşekkürler.
-
AOSCKASPOCJASHJASIC SEVDİM yazık astaya al iblis diyip köşeye atılmış çöp gibi davranıolar
-
katılıyorum azcık kötüler kazansın ne bu mesela (death note izlemeyenler burdan devamını okumasın spoiler var) en sonunda light kazansa ne olurdu sanki herkes o yer böceğinin kazanmasını istiyordu hani zaten lightta sadece daha adaletli bir dünyayı farklı bir düşünce tarzında isteyen biriydi diye düşünüyorum
-
+ olarak sen oraya gelene kadar çıkacak bölümler var