Jump to content

Hououin Kyouma

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Hououin Kyouma üyemizin başarıları

  1. Gelsin artık ya gözlerimiz yollarda kaldı.Anime de devam eder inşallah.Üşüyoruz Gintoki reyiz.
  2. Uchuu Kyoudai çevrilseydi çok iyi olurdu.1 yıldır 11.bölümde.Anime bitti hala çeviren yok. :D
  3. Gintama'nın harika açılışlarını söyleyen gruplardan biridir.Açıkçası sadece Naruto ile sınırlı kalmasını istemiyorum.Çok yetenekli bir grup başka animelerde de yer alabilirler.
  4. Hououin Kyouma

    Hoşça Kal Toriko

    Toriko'yu da bitirdiler.Dragon Ball güzel seri eyvallah.Ama tadında iyi.Böyle üstüne başka başka seriler çıkarıp Dragon Ball'u da soğutuyolar insandan.İlerki zamanlarda devam etmesini umuyorum.Gintama,Toriko gibi seriler harcandı yani.Üstelik manga da harika gidiyordu.Neyse kısmet değilmiş.Mangadan devam ederiz artık.
  5. Açıkcası çok iyi bir şey de olabilir.Çok kötü bir şey de.Ama L veya Light'dan biri bile olmaz ise pek tat vereceğini zannetmiyorum.Belki Ryuk ile ilgili de olabilir.Hani şu 2 defter olayıyla ilgili bir şey falan.Tahmin etmesi zor bir şey.Tarihe kadar beklicez mecburen.
  6. Hououin Kyouma

    2013 Yılının En İyileri

    Genellikle hakeden yerini almış.Ama her ne kadar steins;gate'i çok sevsemde movie listesinde 1. olması gereken film kesinlikle Gintama'nın filmiydi.Diğer kategoriler güzel düzenlenmiş.
  7. Hououin Kyouma

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Beni en derinden etkileyen 3 anime var.Bunlardan en çok etkilendiğim Gintama. Gintama öyle bir dünya ki içinde her şeyi barındırıyor.Bu ise onu tamamen diğer animelerden sıyırıyor.Komedisi,dramı,aksiyonu herşeyi ile beni en çok etkileyen anime olmuştur.Ondan sonra ise Steins;Gate beni çok etkilemiştir.Bilim kurgu ile aşkı birleştiren efsane bir yapım.Karakterleri başlı başına ayrı bir olay zaten.Sonrasında ise Rainbow gelir.Rainbow kadar insanların işkence gördüğü bir anime görmedim.O insanları görünce açıkçası kendi hayatıma şükrediyorum.Yaşadığım harika ve iyi şartlara şükrediyorum.
  8. Hououin Kyouma

    Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?

    Bana sadece Gintama'yı verin.Başka hiçbir şey istemiyorum.Gintama gibi bir anime bitip de yerine saçma animelerin gelmesi.Biraz beni üzüyor açıkçası.
  9. Hououin Kyouma

    2013 Bahar Sezonunda Yayımlanacak Animeler

    Steins gate ve dragon ball geliyor.Merakla bekliyoruz. :D
  10. Hououin Kyouma

    2012 Manga Satış Rakamları

    Yine de Marineford Arc'ın etkisi bambaşkaydı.Geçen sene 37 iken şimdi 23 düşmüş.Her ne kadar birincide olsa neredeyse geçen senenin 3'te 1'i oranında düşmüş.Ama tabiki manga dünyasında rakipsiz tek manga :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.