Jump to content

seregsir

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    seregsir reacted to sonat in Anime Piyano Cover   
    Beğenmenize sevindim, teşekkürler. Unravel’i biliyorum. Animenz’den dinlemiştim, fazlasıyla çılgın? Tabii en güzeli de o. Animenz kadar olmasa da ona yakın bir şeyler yapabilirim sanırım? Shigatsu ilk izlediğim animedir, çok beğenmiştim. Müzikleri harika. Onu da listeye ekliyorum? 
  2. Beğen
    seregsir got a reaction from sonat in Anime Piyano Cover   
    Çok beğendim elinize sağlık,benim piyano coverları içerisinde en sevdiğim "Tokyo Ghoul-Unravel" parçası nedense piyanoda ayrı bir güzel onu da çalarsanız çok güzel olur.Bu arada anime izlemeye yeni başlamışsınız sanırım daha çok shounen animeleri izlemişsiniz,"Shigatsu wa kimi no uso,Given" gibi müzikal animeleri de izlemenizi öneririm
  3. Beğen
    seregsir reacted to sonat in Anime Piyano Cover   
    Anime opening ve ending piyano coverları.
     
    Arkadaşlar merhaba ben Sonat. Piyano öğretmeniyim ve profesyonel olarak piyano çalışmalarımı sürdürüyorum. Yakın zamanda anime izlemeye başladım ve müzikleri inanılmaz hoşuma gitti. Bende yavaş yavaş piyanoda çalmaya başladım ve çok keyif aldım. Genelde anime piyano coverları yapan yabancı kanallar var izlediğim (belki sizler de takip ediyorsunuzdur) kaliteli de yapıyorlar ama pek Türkçe kanala rastlamadım. Dolayısıyla ben niye yapmıyayım ki dedim zaten çalmaktan ve çalışmaktan fazlasıyla keyif alıyorum. Daha yeni başladım ama devamı gelecek. Bazılarını burada paylaşıyorum. Yorum öneri ve eleştirilere fazlasıyla açığım? Umarım hoşunuza gider..
     
     
     
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.