Jump to content

Lay_Lay_Lom

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Lay_Lay_Lom kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. KiyoTaika, 6 saat önce tarihinde yazdı:

    Herkese selam! Uzun zamandır buralardayım ama hesabı şimdi açtım biraz kendimden bahsedeceğim

    Irl ismimi vermek istemediğim için ''Kiyo'' diyebilirsiniz yaşımı boş verin Ecchi,Harem,Korku,Macera vb. tagleri severim ve büyük bir Maretu,Kikuo,Mafumafu ve P!atd fanıyım oyun oynamayı ve müzik dinlemeyi severim ve ara sıra resim çizerim, umarım iyi anlaşırız

    Merhaba Kiyo, foruma hoş geldin :) 

  2. ALUCARDSAO, 18 saat önce tarihinde yazdı:

    merhaba ben ahmet 14 yaşındayım ve malesef önümde LGS  sınavı var 2 yıldır anime izliyorum ilk animem tsubasaydı küçükken çok severdim 30 anime bitirdim narutoyu bitirene kadar canım çıktı

    Merhaba Ahmet, foruma hoş geldin. Bende Lgs sınavına gelecek yıl girecem seni çok iyi anlıyorum :D (:dying-onion-head-emoticon:)

  3. pegasusejder, 5 dakika önce tarihinde yazdı:

    Hahaha mangası daha iyidir, sen beni dinle, abartmadan günde 4-5 sayı okursun. :D Haha ben spoiler almadan bitirmiştim, beklemiyordum öyle bir sonu, ağlamak güzeldir izlemeye devam et. :')

    Konusu çok güzel zaten onun için her türlü devam edecem :D Seninde zamanını çaldım sohbet için teşekkürler benim gitmem gerek :bye1-onion-head-emoticon:

  4. pegasusejder, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

    Yani anime çok gereksiz uzatılıyor ben dayanamamıştım bir yerden sonra ve sadece mangaya döndüm. :D 

     

    Öğrendin demek... Artık beraber ağlayabiliriz. :'(

     

    Bende arada uzatmalarına çok gıcık oluyorum ama dayanıp bitirecem :D Ağlamamak için izlemek te istemiyorum ama çok merak ediyorum da ne olaylar döneceğini spoiler yemek çok kötü :'(

  5. pegasusejder, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

    Haha ilerleyen zamanlarda son gün çalışmak yetmeyecek... :D Mangadan mı gidiyorsun? Az kalmış sayılır ya. :D Shigatsu'da güzeldir. :') Keyifli seyirler. :)

    Ne yazık ki biliyorum :') Anime olarak izliyorum manga okuyunca gözlerim çok ağırıyor :)

    Shigatsu'nun '' :') '' sunu da öğrendim ne yazık ki :( 

    Teşekkürler :)

  6. pegasusejder, 2 dakika önce tarihinde yazdı:

    Haha çok da boşlama ilerisi için sıkıntı olur. :) Neler izliyorsun? 

    Evet bende farkındayım boşlamamam gerektiğinin ama test çözmek çok zor geliyor çoğunlukla ders dinleyip son gün çalışanlardanım :D Hala One Piece'i bitirmeye çalışıyorum 800. bölümlerdeyim arada da ablamla Shigatsu wa Kimi no Uso izliyoruz

  7. Tet, 2 saat önce tarihinde yazdı:

    Merhabalar, ben Tet. 16 yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır anime izliyorum. Umarım iyi geçiniriz...  :hi-onion-head-emoticon:

    İlk Animem Sword Art Online

    Favori Animem Mahoutsukai no Yome

    Merhaba Tet, ben Laylaylom foruma hoş geldin :cute1-onion-head-emoticon:

    Benim de ilk animem Naruto :)

  8. koemiikun, 23.03.2021 - 21:11 tarihinde yazdı:

    merhaba uzun zamandır anime izliyorum ama çevremde kimse izlemediği için bu konuda yalnız kalıyorum bir weeberımda olmadığı için çok zooor. ama şimdi belki sizlerle arkadaş olurum diye düşündüm :bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

    Merhaba :hi-onion-head-emoticon: Öncelikle mesajını baya geç gördüm kusura bakma :) Bende aynı şeyi yaşıyorum çevremde anime izleyen çok az kişi var :dying-onion-head-emoticon: Ama umarım en azından burda anime hakkında konuşabileçeğimiz arkadaşlar bulabiliriz :cute1-onion-head-emoticon:

  9. Nariasus, 20.03.2021 - 15:25 tarihinde yazdı:

    hoş geldin hemşehrim naruto ve one piece i aradan çıkarırsan aşırı rahatlarsın onlardan sonra tokyo ghoul'a başlayabilirsin, iyi seyirler :)

    Hoşbuldum :) Önerin için teşekkür ederim bir ara bakmaya çalışırım, sana da iyi seyirler :)

  10. pegasusejder, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    Haha evet o konuya yazan herkes muhtemelen uyarı almıştır. :D Şimdi şöyle diyeyim, bir konu açıldığı zaman dikkat etmen gereken şeyler var, mesela açılan konu ile üst başlık uyuşuyor mu? Mesela "Tanışın Kaynaşın" başlığı altında "ShiPpUuDeNe GeÇecez Az KaLDı" bu konunun açıldığını düşün, ikisinin bir alakası var mı? Konu başlığının yazım şekli de bir diğer unsur, fark ettiysen biraz troll'cesine duruyor, ondan sonra konuya girdiğinde neredeyse hiç bilgilendirme olmadan sadece 2-3 kelimelik bir şey yazıyorsa bu da troll içerik gibi gözükebilir. Birde açılması yasak konular vardır, mesela anime önerisi için konu açmak yasaktır.

     

    Bir ara forum kurallarını okursan durumu daha iyi anlarsın. :)

    Bundan sonra dikkat ederim artık :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.