Jump to content

Ningen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    41
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Ningen kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Alınan ücret az gibi görünüyor ama nasıl bir çalışma koşulları var o da önemli, bir diğer etken ülkede paranın değeri yani 10 dolara biz 1 kg et alıyorsak onlar 10 dolara 2 kg et alıyorsa ücretlerin bizim ücretlerle kıyaslanması doğru olmaz. Çizim başı ücret alıyorlarmış güzel bir mantık çizer örneğin standart bir çizimi ne kadar sürede bitirebiliyor. Japonya da 2012 yılında asgari ücret 17.000 dolar yıllık görünüyor bu röportajı yapan kişi 12.000 dolar kazanıyor yılda o zaman bu kişi asgari ücretten daha az bir ücrete mi çalışıyor ? Bunlar sorgulayıcı yaklaşımlarım yani onların fazla ücret almasına tabiki karşı değilim tarafsız bakmak lazım.

  2. Resimden resime farklılıklar var çizerken bile belirgin bir ilerleme kaydetmişsin gibime geliyor. En çok Kagura'yı beğendim ghoul gibi olan :D

     

    Teşekkürler :) En büyük hatalarımdan birisi çizdiğim resimlere tarih atmamak, bende anlık bir konu bir anda birşeyler karalama isteği geliyor çiziyorum bırakıyorum bir kenara öylece ve bir konuda takılıp kalmaktan sıkılıyorum yüz çizebildiğim zaman gidip sürekli yüz çizmiyorum başka birşeye yöneliyorum sonunda her telden resimler çıkıyor.

     

    Geliştiği açık bu arada boyarken bazı kısımlar üst üste gelirse ufak bir çizgi şeklinde boşluk bırakırsan daha anlaşılır olacaktır, örneğin;

    Devamını da görmek isterim :)

     

    Teşekkürler video için sloganım bilgi bilgidir öğrenmeye açığım her konuda,

    Çizdikçe ekliyorum, bilgisayarda renklendirme ve gölgelendirme konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum ama iş kağıtta renklendirmeye gelince (daha elime renkli kalem almadığımdan dolayı sanırsam) renklendirme konusunda acemiyim.

  3. Bana bütün o layerlar, özellikler ve fırçalarlarla uğraşmak zor geliyor. Kağıda dokunmayı bile çok sevdiğimden dijitali garipsiyor olabilirim. Ve bazen geri dön tuşum çalışmıyor. Renkleri ayarlamak da zor.

    Ama sen cidden benimsemiş gibisin. Fareyle mi çiziyorsun grafik tabletiyle mi?

     

    Çizdiğim çizimleri düzenleyeceğim zaman (renklendirme vs) fareyle çalışıyorum. Grafik tablet değil tablet diye yazdıklarım Ipad ile çizdiklerim.

    Bilgisayar ortamı göz yoruyor insan bir süre sonra bunalıyor. Kağıda çizerken bunalmak yerine sakinleşiyor insan bu yönden çok iyi benim için.

  4. Aman Allah'ım dijitalde çizebilen biri!!!

    Teknoloji yeteneği Kaptan Amerika seviyesi olan biri olarak sizin gibilere çok özeniyorum ve iyisin de. Hele o Sniper Girl'ün duruşu falan harika.

    Böyle devam et aferin

     

    Sniper girl bakarak çizdim konsept bana ait değil, aslında dijital ortamda çizmek daha kolay burayı yanlış yaptım ne yapsam demek gibi bir derdiniz yok geri al tuşu yeterli sürekli deneyerek sonuca ulaşabiliyorsunuz.

  5. Ben sevdim umarım devam edersin de Sasuke bir tuhaf olmuş :)

    Teşekkürler, sharingan kullanırken di sanırsam çizdiğim sahnede

     

    İlk baştan ikinci hariç hepsini beğendim ellerine sağlık :P En çok beğendiğim ise sniper girl :D Nedense kağıda çizilen emekler daha çok ilgi çekiyo :)

     

    Teşekkürler, daha çok emek harcanmış hissi uyandırıyor sanırsam ondan olsa gerek

  6. Resmi İsterseniz Kendiniz Çizer İsterseniz İnternetten İndirir Türk Deyimi İle Kopya Çekersiniz. Önemli Olan Resmi Nasil Kullanacağınız. Kendi Hayel Gücü İle Cizerek Katılan Animeci Arkadaşlarımızın Bir Adım Önde Olduklarını Unutmayın.

    Kopya Çekmeyi Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum. Çekenede Mani Olmak İstemiyorum. :=)

    Tamam :)

    Bende kopya ile birşeyler yapılmasına karşıyım zaten, varsa hayal güçlerini kullansınlar yoksada yapacak birşey yok :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.