Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UzakDoguda

Üyeler
  • Son ziyareti

1. UzakDoguda bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina
  2. UzakDoguda bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina
  3. UzakDoguda bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina
  4. UzakDoguda kendi profil resmini değiştirdi
  5. konu, UzakDoguda kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    Fuuka yi bitirdim, ya aslinda guzel gibi ama zorla izledim. Hani begenmedim ama begenmedigimi anlamadim gibi karisik duygular icerisindeyim.
  6. Cok tesekkur ederim. Haklisin gercektende canayakin insanlar biraz utangaclar ama onlar oyle tatli :D . Iyi dileklerin icinde sagolasin.
  7. UzakDoguda bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina
  8. Arcangelo bir etkileşimde bulundu şu konudaki bir mesaja: Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina
  9. Cok tesekkur ederim, Sagolasin. Nasil mutesekkirim anlatamam mesajin icin.
  10. Merhaba; Uzak Doguda; YouTube Kanalima Bi goz Atin hayrina S.a. Arkadaslar 25 yasindayim, mimarlik mezunuyum. 8 yildir anime&manga takip ediyorum, hatta biraz japonca ogrenip japonya'ya calismaya gittim. Anilarimi goruslerimi Uzak Doguda adli kanalimda paylastim. Lutfen izleyip yorumlarinizi birakin ki ne yaptigimi bileyim. Geri donus olmadan bi is yapmak zor. Anime&manga ya gonul verenlerin desteklerini bekliyorum tesekkur ederim. Forum kurallarini okudum kanal linki koymamda sakinca yok sanirsam. Tesekkur ederim. https://www.youtube.com/channel/UCT-fN02m3P61BZs6rUdIe8A
  11. konu, UzakDoguda kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Geyik
    Nizuma eiji - Bakuman Fran - katekyo Hitman Reborn
  12. tsubasa ohzora - Taro Misaki
  13. konu, UzakDoguda kullanıcısının konusunu cevapladı: Sohbet - Konu Dışı
    Naruto'yu izlerken 5 defa ağladım bitaneside manga bölümüydü :D Gerçi ağlamayan en azından karnına ağrı girmeyen yoktur
  14. konu, UzakDoguda kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Geyik
    Hyuuga NEJİ :'( (naruto) L (death note) Uchiha Itachi (naruto) Kisuke Urahara (bleach) Monkey D. Luffy (one piece) Lelouch Lamperouge (code geass) Himura Kenshin (rurouni kenshin) Fran (katekyo hitman reborn) Eiji Niizuma (bakuman) Onizuka Eikichi (GTO)
  15. Katekyo hitman Reborn - Hibari Deadman wonderland - Senji
  16. konu, UzakDoguda kullanıcısının konusunu cevapladı: Anime Genel
    adamın biri naruto küçükken kafasına anbu maskesi attığı sahne ve L in öldüğü sahne içime öküz oturdu yemin ediyom
  17. Songena, UzakDoguda kişisini takip etmeye başladı.
  18. çok sağol :D upluoad eddim rahatladım ha
  19. çok teşekkür ederim olsun yukledim :D :D okursan sevinirim bu arada bide snn hikayen hangisi okıyım :D
  20. ya cok saol da FF konu nası acılıo 15 dk dır ona uğraşıorum
  21. Ya bende yarışmaya katılmak istiyorum son tarih'i yarın zannetmiştim de. bi yardımcı olursan sevinirim
  22. NASI BENDE KATILABİLİRM VE UPLUOD EDEMEDİM BENİM HİKAYEMİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.