Jump to content

Ferdox

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Ferdox got a reaction from DreeDxD in High School DxD 2. Sezon   
    sonunda ya :D :D :D rias gremorgy
  2. Beğen
    Ferdox reacted to masque in NEGA ve Persona Yaratıcılarından Mint   
    Anime-Live Action Birleşimi

    Nega Design Works şirketi “Mint” isimli live action-anime karışımı olan yeni bir film üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Filmin animasyon yönetmenliğini Porductin I.G. ‘den Kazuchika Kise (Ghost in the Shell Arise, Tansuwarashi) üstlenirken genel yönetmenliğini ise Shutaro Oku (USB, Visualive Persona 4 the Evolution oyunu) üstleniyor. Senaryosu Jun Kumagai’ye ait olan filmin müziklerini Persona 4 serisinden tanıyacağınız Shoji Meguro düzenliyor.
    Film ise hem animasyon tekniklerinin kullanıldığı hem de live action oyuncularının yer aldığı bir yapım olacak. Kısaca bahsetmek gerekirse hikaye yakın bir gelecekte geçmektedir. Japonya hükümeti, Ulusal Çocuk Tıp Merkezi olarak bilinen hastanedeki çocuklara yardım etmek amacıyla “Mint Sistemi” adını verdikleri yeni bir sosyal ağ iletişimi yaratmışlardır. Hiro da tedavisi olmayan bir hastalık nedeniyle hastanedeki çocuklardan birisidir. Bir gün Nana isimli bir kızla tanışır ve iki çocuk bu amansız hastalıklarını yenmek için beraber çalışmaya başlarlar.

    Not: Haziran ayında anime yönetmenliğini Koji Morimoto’nun yaptığı ve ödüllü yönetmen Mitsuyo Miyazaki imzalı, Lexus International kanalından kısa bir film yayınlanmıştı. “A Better Tomorrow” isimli film Mint gibi anime ve live action karışımı bir film. Mint için akıllarında bir fikir oluşmasını isteyen takipçilerimiz için;

    Alıntı: AF
  3. Beğen
    Ferdox reacted to Berker51 in Bleach’siz 1 Yılın Ardından   
    Bu Şarkı'nın Sahnelerinde Hep Ağladım :) Ve Bu Şarkı'yı Duyupda duygulanmayan Bleach Hayranı Deqildir .)
  4. Beğen
    Ferdox got a reaction from kennet in Kiniro Mozaic Anime Oluyor   
    bende echi değil diye çok üzüldüydüm baktım kennet yazmış çıksın kesin izlerim :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.