Jump to content

Raion

Üyeler
  • İçerik sayısı

    239
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne Raion kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Berserk konusunda Bleach deyip zihnimizi bulandırmayalım :P Berserk'in yanında esamesi okunmaz bu tür animelerin -_-

     

    Yeni filmlerinin animasyon tarzı kötüydü bence, zaten biraz bakıp dayanamayıp kapatmıştım, yani izleyemedim. 1997 yapımı animasyon tarzı çok daha iyiydi :LTkJN9u: Zevkler ve renkler meselesi elllam :smile_artiz:

    aynen bleach'te iyiydi ama berserk'in yanında esamesi okunmaz 

  2. En sonunda 11-28-2015 diyor, yayınlandı mı yani? Ayrıca ovadan çok film havası vardı. Muzaka zaten sonradan gelen bir karakter, Muzaka'ya sarılan küçük kızı da hiç görmedim webtoonda. 

    webtoonda anlatılmadı bu hikaye ama o kızdan bi yerde bahsetmişlerdi sanırım muzakanın kız kardeşi o insanlar tarafından öldürülünce deliriyodu galiba muzaka bu yüzden insanları yok etmek istiyo ama raizel en iyi dostu olan muzakayı bu yüzden durdurmak zorunda kalıo

  3. ben bleachi severdim ama tite çok sulandırdı işi

    mangada abi 1 yıl sonra ichigoyu gösterdi onada hiçbişy yaptırmadı (juha ile dövüşüyo hala shikai modda adam genryusaiye tek attı sen bu adama bankaisiz dalıyon hey allahım)amele amele dövüşler artık çok baydı bleach çok nerde o eski bleach dedirtiyo cidden

  4. Buraya beni eleştirmeye geldiysen alkış sana diyorum başka bir şey demiyorum. İsteyen istediği animeyi izleyebilir. Ben kendi görüşümü sundum. İster efsane olsun ister olmasın beni orası ilgilendirmiyor. Beğendiğimi izlerim, beğenmediğimi izlemem, sen dedin diye anime izlemeyi bırakmam. 1999 da başlamış olabilir, çizimi bu yüzden böyle olabilir ama ben izlemek istemiyorsam izlemem. Senin de animeyi bırak deme hakkın yok. O sözünü geri al lütfen.

  5. Ben daha One Piece animesini izlemedim ve izlemeyi de düşünmüyorum.  :hehe-onion-head-emoticon:

    Ne bileyim animenin çizimleri hiç hoşuma gitmedi, ağız zaten kafasının yarısı, gözler bir tuhaf ...  :hehe-onion-head-emoticon:

     

    Vücutları desen hadi tamam çubuk gibi bacak yapıp gösterseler yine neyse de ne bileyim vücutlar da bir acayip...

     

    Kısacası sırf o çizimleri için izlememeye karar verdim.  :hehe-onion-head-emoticon:  :hot1-onion-head-emoticon:

    sen anime izlemeyi topyekün bırak bence gelmiş geçmiş en efso 4-5 animeden biridir one piece ayrıca kurgusu inanılmazdır,dünyası senin o çizimi ciciş ciciş olan animelerinden en az 50-60 tanesi kadar büyüktür,karakter çeşitliliği bakımından rakip tanımaz,hakkında birsürü teori yazılmıştır,tamam söylediklerin doğru olabilir ama 1999 da başlamış bi anime sonuçta ayrıca izledikçe görüceksin çizimleri güzelleşiyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.