gereksiz 100 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 burda çizimlerimi paylaşıcağım çizimlerimi geliştirmeye manga akademisi ile başladım ve öle bir melete bulaştırdılarki beni adam akııllı anime izliyemiyorum artık aklımda sürekli yeni hikaye fikirleri yeni karakterer yani duruşlar canlanıyor o kadar zor durumda kaldımki surat çizmekle yetinemedim bir kaç yeni fikirden bir kaç yeni karakter bile çıkıyor ben size son hallerini burda paylaşıcağım öncellikle burda paylaştıklarımın çoğu bir kaç kez çizilmiştir :D bu karakterler tamamen bir tarafımdan uydurulmuştur kim diye sormayın :D 4. (YENİ) bu yukardaki gibi yeni karakter tasarımları yapmaya çalıştığımda ortaya çıkan bir karakterler burda paylaştığım her resim bunun gibi olucak şu an sizinle paylaşamıyacağım bir hikaye üzerinde çalışıyorum bunlarda karakterleri burda paylaştıklarımdan farklı olarak bu hikayenin mangasını çizmek istiyorum ilerde o yüzden bunu şimdilik burda paylaşmamaya karar verdim kusura bakmayın merak eden olduysa : :)şimdi daha karakterlerin bazılarının ismi bile yok şimdilik takma isim verdim ilk resimdeki şimdilik sadace yüz tasarımı bulan abimiz "ossan" 2 ve 3 resimlerin konusunda olan kişi ise "winner" ve şimdi paylaştığım karakterin ismi bunu belirledim bi baya hoşuma gitti çünkü "Hebi" anatomi oarak öğrenmem gereken çok şey var ama genel olarak hatlarını bu resimden anlarsınız umarm :) internetim şimdilik bu kadarına izin verdi ama daha paylaşmadığım bir karakter daha var onuda yakında internet bağlanınca paylaşıcam ve bu konu altından bu 4 karakterin kısa 1 yada 2 sayfalık kısa hikayelerini amatör manga halinde yayınlıyacağım umarım beğenirsiniz :D ve yeni bir karakter daha adı "rage" ve bu skecimiz Rage vs sivrisinek diye adlandırdım tamamen orinal değil bir manganın bir bölümünden alıntı yaptım sanırım etkilendimmi diyim ama kısa hikayeler bu şekilde olucak diye bir özet olur her halde :) Hokage_Minato, free word, Nanilyas and 7 others 10 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
FuneraireS 170 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 1. deki surat ifadeleri çok güzel.3.feci olmuş.Emeğinize sağlık.^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
fyourdreams 22 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 En çok üçüncü resmi beğendim :3 . Çok güzel olmuşlar, eline sağlık ^^. Renklendirebilirsen çok daha güzel olabilir *-*. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
gereksiz 100 Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 aslında vücut hakkında hiç bişi bilmeden çizdiğim iki çizim bunlra çalışmalarım sadece yüz lerin farklı açıları flan onlarıda çalışmadım son güzel olmuş dediniz ama o çizimde ben kafayı hiç beğenmedim :) onun dışında çizimlerim daha başlangış seviyesininde altında :D ayakkabıları flan hiç çizemedim :D oralar boş farkıdaysanız neyse daha iyi şeyler çalışıcağım yaında yenileriniyüklerim :D sağolun Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeyzeyinufakkardeşi 12 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 sen yine çiz ben yine bakayım *-* eline sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
gereksiz 100 Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 sen yine çiz ben yine bakayım *-* eline sağlık saki mangamı beğenmiyen editör konuşmasını hatırlattı bana sen bidaa çiz öle bakalım gibi ama neyse teşekkürler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeyzeyinufakkardeşi 12 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 saki mangamı beğenmiyen editör konuşmasını hatırlattı bana sen bidaa çiz öle bakalım gibi ama neyse teşekkürler :)çizdim çizmez olur muyum :D sana yollarım yarın *-* sevdiklerimden biriydi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Solitary 22 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 İyi güzel gidiyoda kafalar güzel gidiyo he aynı yönden çizme olmasa bile farklı yönlerdn çiz olmasa bile yandan çiz bitir falan ve anatomi çalış. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
weirdone 91 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 saki mangamı beğenmiyen editör konuşmasını hatırlattı bana sen bidaa çiz öle bakalım gibi ama neyse teşekkürler :)Editör mü? Hangi editör ? :) Çizimlerin geliştirebilirsen iyi yerlere varabilirsin bence. Çizmeye devam. := Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
gereksiz 100 Posted July 16, 2014 Author Share Posted July 16, 2014 tmm arkadaşlar ben bu mangaka akademi ile gerçekten ölçülü flan 3 hafta oluyor başlıyalı :) anatomi çalışıcapım vücut ve kafanın farklı açılarını çalışacağım sonra yüz ifadeliri var sonra hareketli vucut çizimkeri o hareket hissini kağıda aktarmak ve arka planlar da var bu çizimleri 1 yıll içinde kavrarım sanırım :) ama daha çok yol var 1 yılın sonunda kendime ait bir taslak olarak manga çıkarmaya çalışırım :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts