Asil 20 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 not : arkadaşlar çizimler benim deği arkadaşındır bir manga çiziyordu oda bu :http://forum.turkanime.tv/topic/11366-shingeki-no-kyojin-komedi-b%C3%B6l%C3%BCm-2-geldi/ kendisi adam gibi geliştirçeğini söyledi ve yaptı denemeleri buraya koymamı istedi koyuçam bide kalemin markasını untum sorarım on sonra Asil and Gizemlibiri 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Asil 20 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 bişey diyçem arkadşına ilet bir su şişesini iyi tutyor ançak el yamuk elle az gelişsin o kılıç olmamış yeniden çizsin gözler ve burunlar iyi gözler iyi dedim ama o kadar değil onu da geiştirsin ağız çizimleri nide geliştirsin başka bişey yok yani :D ama G kalemini kullanmış kullanmak çok zor bu kadarını başarmış o kalemle orası çok iyi mangakalar zor kullanıyo alışmak için 1 yıl veriyolar bu nasıl çizmiş anlamıyorum :D gene iyihaklsın bide o G kalemiydi sanırım programla yapmış oyuzden bu kadar kolay dır :D bende tam bilmiyom tam sormadım Asil 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
TsundereAkali 51 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 G kalemini kullanmış kullanmak çok zor bu kadarını başarmış o kalemle orası çok iyi mangakalar zor kullanıyo alışmak için 1 yıl veriyolar bu nasıl çizmiş anlamıyorum :D gene iyiG kalemi degil o :Dprogramla yapmış---"10 üzerinden 1 bana göre :huh: " Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 bence çok çalışmalı özellikle de el çizimine Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Önce yazmasını öğren, konu kilit Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts