Jump to content

Magic Kaito Anime Oluyor


FuneraireS

Önerilen İletiler

Detective Conan’ın 20. Yılı Şerefine Magic Kaito Anime Oluyor

 

magic-kaito.jpg

Shogakukan’ın Weekly Shounen Sunday dergisinin bu yılki 35. sayısında Gosho Aoyama’nın Detective Conan mangasının 20. yılını kutlamak amacıyla, yine Gosho Aoyama’nın Magic Kaito isimli mangasının anime adaptasyonunun A-1 Pictures tarafından yapılacağı duyurulmuştu.

magic-kaito.jpg

Detective Conan’ın hem mangasında; hem de animesinde farklı zamanlarda küçük dedektifimiz Conan’ın rakibi olarak karşımıza çıkan Kaito’nun baş karakter olduğu bu anime serisinde görev alacak seiyuular ise Weekly Shounen Sunday dergisinin 40. sayısında açıklandı. Buna göre:

magic-kaito.jpg

  • Detective Conan animesinde ve Magic Kaito özel TV bölümlerinde (Magic Kaito: Kid The Phantom Thief) de Kaito’yu seslendirmiş olan Kappei Yamaguchi, bu seride de Kaito’ya sesiyle hayat verecek.

magic-kaito.jpg

  • Detective Conan’da Minami Takayama, Yukiko Iwai ve Magic Kaito’nun özel TV bölümlerinde (Magic Kaito: Kid The Phantom Thief) Ayumi Fujimura tarafından seslendirilmiş olan Kaito’nun çocukluk ve sınıf arkadaşı Aoko Nakamori bu sefer M.A.O tarafından seslendirilecek.

magic-kaito.jpg

  • Eri Kitamura, daha önceden Detective Conan’da Megumi Hayashibara ve Magic Kaito’nun özel TV bölümlerinde (Magic Kaito: Kid The Phantom Thief) Miyuki Sawashiro tarafından seslendirilmiş olan Akako Koizumi’yi seslendirecek.

magic-kaito.jpg

  • Mamoru Miyano, yine Detective Conan’da Akira Ishida tarafından seslendirilen başkomiserin oğlu Saguru Hakuba olarak karşımıza çıkacak.

Bu anime serisi Magic Kaito’nun ilk anime adaptasyonu değil aslında. Seiyuulardan bahsederken de değinmiş olduğumuz, Magic Kaito: Kid The Phantom Thief isminde, 2010 yılında TMS Entertainment tarafından yapılan ve Animax tarafından yayımlanmış 12 bölümlük bir özel TV serisi de mevcut.

Gelelim Magic Kaito’nun konusuna. Kaito Kuraba, sihire meraklı bir lise öğrencisidir. Çok büyük bir sihirbaz olan babası, sekiz yıl önce bir sihir numarası esnasında yapılan hata yüzünden hayatını kaybetmiştir. Bir gün Kaito, odasındaki gizli bir kapının arkasında bir kostüm bulur. Bu kostüm dünyanın en büyük hırsızı Phantom Thief Kid’e aittir. Kaito o an anlar ki Phantom Thief Kid ile babası aynı kişi. Bunun dışında, ayrıca babasının ölümünün bir kaza sonucu değil de bir cinayet sonucu olduğu ortaya çıkar. İşte bu noktada, Kaito bu suçun faillerini bulmak adına babasının izinden giderek, Phantom Thief Kid, Junior (Kaito Kid) olur ve sihirbaz ve hırsız olarak çift kişilikli bir hayat sürmeye başlar.

Gosho Aoyama 1987 yılında Magic Kaito’ya başlamıştır ancak 1988′de çeşitli sebeplerden mangaya ara vermiştir. Bu zamandan itibaren bir türlü bir düzene oturtulamayan manganın 4. cildi 2007 yılında yayımlanmıştır.

Son olarak Magic Kaito; Yomiuri TV, Nihon TV ve bu kanallara bağlı diğer kanallarda 4 Ekim’de yayımlanmaya başlayacak.

 

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.