Jump to content

Hana Yori Dango Mangasına İkinci Sezon!


Evallark

Önerilen İletiler

BoysOverFlowersShonen.jpg


 


Viz Media'nın dijital dergisi Weekly Shonen Jump, Yoko Kamio'nun Hana Yori Dango Season 2 mangasının "Hızlı Başlangıç" girişiyle ilk üç bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. İlk üç bölüm derginin 16 Şubat sayısıyla giriş yapacak. Yeni bölümler iki haftada bir çıkacak ve bedava olarak VIZManga'nın sitesinden, uygulamasından, Comixology'den ve Kindle'dan okunabilecek (İngilizce).


 


Seri, Shueisha'nın dijital Shonen Jump+ dergisinde, Hana Nochi Hare ~HanaDan~ Next Season (Çiçekler, Güneşli Gökyüzü ~Erkekler Çiçeklerden Önce Gelir~ Yeni Sezon) adında Japonya'yla aynı vakitte çıkacak. 


 


Hikaye, efsanevi F4 Eitoku Akademisinden mezun olduktan iki yıl sonra, okuldaki yeni nesili konu alacak.


 


Orijinal Hana Yori Dango mangası, orta sınıf bir aileden gelen ve aşırı elit Eitoku Akademisine giren 16 yaşındaki pırıl pırıl genç kız Makino Tsukushi'nin birden kendini okulun en elit erkek üyelerinden oluşan F4'ün karşısında bulmasını konu alıyor.


 


Hana Yori Dango 2004'de bittikten sonra Kamio, 2006 ve 2007'de Hana Yori Dango yan hikayeleri çizmeye devam etti. Ayrıca 2004'den 2007'ye kadar Bessatsu Margaret'da Cat Street çizdi. Matsuri Special mangası 2007'den 2010'a kadar Jump Swuare dergisinde yayınlandı Tora to Ookami serisi de yine Bessatsu Margaret'da 2010-2011 yılları arasında çıktı ve Ibara no Kanmuri mangası 2013'den 2014'e kadar sürdü. 


 


12afb8deb7361fbe92a2c6fa2f6a76fe14235297


 


Kaynak: ANN  & Crunchyroll & VIZMedia


 


 


HYD serisi en sevdiğim shoujo serisidir. Benim için shoujo efsanesidir diyebilirim. Ben şahsen aşırı derecede çok sevindim ve nedense anime için bile artık umutlanabilirim diyorum. Ayrıca normal F4'ü değilde yeni sezonun elit kötü tiplemelerini görmek de nedense beni daha da heyecanlandırdı. Yeni bir efsane daha doğacak gibi hissettirdi. Siz ne düşünüyorsunuz?


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hem dizi olarak hemde anime olarak,(Kore ve Japon)büyük bir keyifle kızlarımla birlik de izlediğim bir seri.. :P .Gerçi mangasına bakmadım ama aklımda tutup bir fırsatta takip ederim artık.. ^_^ Böyle güzel bir serinin devam etmesi bana biraz sürpriz gibi oldu şahsen...(nasıl bir konu takip eder gidişat)...Paylaşım için teşekkürler Evallark.. :P .Jansetim sana da teşekkürler.. :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.