Jump to content

Yeni Ghost in The Shell Filminden Sahneler Yeni Tanıtım Videosuyla Paylaşıldı


asci

Önerilen İletiler

Yeni Ghost in The Shell Filminden Sahneler Yeni Tanıtım Videosuyla Paylaşıldı

 

Masamune Shirow’a ait orijinal manga serisinin 25. yılını kutlamak amacıyla yapılacak etkinliklerin bir parçası olarak bu yıl gösterime girecek olan yeni Ghost in the Shell anime filmine ait yeni tanıtım videosu filmin resmi web sayfasında paylaşıldı. Videoda bugüne kadar yapılmış Ghost in the Shell projelerine kısa bir bakış atılıp, hatırlatılıyor ve sonrasında yeni anime filmi “Koukaku Kidoutai: Shin Gekijyou-ban (Ghost in the Shell: The New Movie)”a ait yeni birkaç sahne gösteriliyor.

 

 

Filmin gösterim tarihi de belli olmuş durumda. Buna göre Motoko Kusanagi’nin geçmişi ile Kamu Güvenliği Şube 9’un kökenine değinecek olan film 20 Haziran’da Japonya’da gösterime girecek. Filme ait yeni bir görsel de paylaşılanlar arasında.

ghost-in-the-shell-the-new-movie.jpg?res

Masamune Shirow’un orijinal hikayenin sahibi olduğu filmin yapım kadrosuna değinirsek; Ghost in the Shell Arise’da baş yönetmen olarak görev alan Kazuchika Kise, yine baş yönetmen olarak bu görevi üstlenecek. Kazuchika Kise, aynı zamanda karakter tasarımlarından da sorumlu olacak. Senaryo Tow Ubukata’ya; müzikler Cornelius’a ait olacak. Kazuya Nomura yönetmen koltuğunun sahibi olurken; baş animasyon yönetmeni Toru Ohkubo olacak. Filmin yapım stüdyosu Production I.G, dağıtımcısı ise TOHO. Filmin web sayfasında Ghost in the Shell Arise’da görev alan seiyuuların isimleri yer alırken; bu seiyuuların hangi karakterleri seslendireceği yönünde bir bilgi yer almadı.

ghost-in-the-shell-arise-alternative-arc

Son olarak; Ghost in the Shell Arise’a ait 4 bölüm, 30 dakikalık 8 bölüm halinde derlenerek “Ghost in the Shell Arise: Alternative Architecture” ismiyle 5 Nisan’da Tokyo MX’te yayımlanmaya başlayacak ve yine 30 dakikalık 2 yeni bölüm içerecek. Ayrıca Ghost in the Shell Arise’ın yeni bölümler içeren bu TV versiyonunun, Ghost in the Shell’in bahsetmiş olduğumuz bu yeni filmiyle bağlantısı olacak. OVA’nın bu versiyonunda; bestesi Cornelius’a, şarkı sözleri ise Yura Yura Teikoku rock grubunun üyesi Shintaro Sakamoto’ya ait olan “Anata wo Tamotsu Mono (The Thing That Sustains You)” isimli açılış parçasında Maaya Sakamoto performans sergileyecek.

                                                                                                                                                          KAYNAK:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.