Jump to content

Sangatsu no Lion’ın 2 Dakikalık Tanıtım Videosu Yayımlandı


Nones

Önerilen İletiler

Sangatsu no Lion’ın Animasyonları İle İlgili Fikir Edinmemizi Sağlayan İlk 2 Dakikalık Tanıtım Videosu Yayımlandı

 

Sangatsu no Lion izle. 3 Gatsu no Lion izle

Umino Chika’nın Sangatsu no Lion (March Comes in Like a Lion)mangasından uyarlanacak animenin, animasyonları hakkında fikir edinmemizi sağlayan ilk tanıtım videosu pazar günü NHK tarafından yayımlanmaya başlandı. Videoda seiyuu kadrosunda yer alan isimlerin de kısa röportajları yer aldı. 

NHK tarafından 22 bölümden oluşacağı belirtilen ve 8 Ekim’de ekranlara gelecek olan animeden bazı sahneler de yine NHK’in “NHK Premap” isimli programında cumartesi günü yayımlanmıştı.

Sangatsu no Lion izle. 3 Gatsu no Lion izle

Animede karakterlere sesleriyle hayat verecek seiyuu kadrosuna da şöyle bir bakalım.

  • Kengo Kawanishi – Rei Kiriyama
  • Ai Kayano – Akari Kawamoto
  • Kana Hanazawa – Hinata Kawamoto
  • Misaki Kuno – Momo Kawamoto
  • Nobuhiko Okamoto – Harunobu Nikaidou

SHAFT stüdyosu tarafından bizlere ulaştırılacak olan animenin yönetmen koltuğu Akiyuki Simbo’ya aitken; karakterleri animeye uyarlayacak karakter tasarımcısı ise Nobuhiro Sugiyama. Seiki Tamura sanat yönetmeni olarak;Yasuhiro Nakura ise sahne düzenlemede yer alan isim olarak karşımıza çıkıyor. Animede besteleriyle yer alacak isim Yukari Hashimoto olurken, ses yönetmeni olarak ise Toshiki Kameyama yapım ekibinde yer alıyor.

Animenin açılış parçasında performans sergileyecek olan BUMP OF CHICKEN, “Fighter” isimli parçalarıyla animenin kapanışında da yer alacak. Zaten bu parçanın 2014 yılında yayımlanan animasyonlu müzik videosu içinBUMP OF CHICKEN, Umino Chika ile işbirliğine giderek, ortaya Sangatsu no Lion temalı etkileyici bir yapımın çıkmasına vesile olmuştu.

 

  • Parçaya ait diğer müzik videosu.

 

Manganın konusundan bahsedecek olursak; Rei, ailesi olmaksızın tek başına yaşayan, okula gitmeyen ve neredeyse hiç arkadaşı olmayan 17 yaşında bir shogi oyuncusudur. Rei, yaşadığı yerde Akari isimli genç bir kadın ile Momo ve Hinata isimli iki küçük kızdan ve pek çok sayıda kediden oluşan bir aile tanışır.

Sangatsu no Lion izle. 3 Gatsu no Lion izle

Son olarak; manganın, Ryunosuke Kamiki‘nin baş rolde olacağı ve Keishi Ōtomo‘nun yöneteceği iki live action filme de uyarlanacağını ve bu filmlerin 2017 yılında vizyona gireceğini belirterek bu iki ismin daha önce de Rurouni Kenshin’in live action filmlerinde beraber çalıştığını hatırlatalım. Yine Keishi Ōtomo tarafından yönetilen filmde Ryunosuke Kamiki, Soujirou Seta olarak karşımıza çıkmıştı.

 

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.