Kursat 0 Posted February 27 Share Posted February 27 İyi akşamlar herkese, ismim Kürşat, 21 yaşındayım ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü 1. sınıfım. Anime izlemeye çocukluğumda başladım, sanırım en sevdiğim anime de izlediğim ilk animelerden olan Beyblade. Anime izleyen arkadaşım pek yok, arkdaş edinip sohbet etmek isterim. Umarım tanışır kaynaşırız. Link to post Share on other sites
Caprihorn 151 Posted February 27 Share Posted February 27 Hoş geldin,bende 17 yaşındayım.Sohbet etmek istersen mekanın linkini aşağı bırakıyorum. Link to post Share on other sites
Ucanbirkedi 25 Posted February 27 Share Posted February 27 Keyifli zamanlar dilerim...Hoşgeldin... Link to post Share on other sites
heymely 398 Posted February 27 Share Posted February 27 Merhaba, hoş geldin. İyi forumlar. Link to post Share on other sites
Kursat 0 Posted February 28 Author Share Posted February 28 Teşekkürler hoş bulduk. Discord sunucunuz var mı peki? Link to post Share on other sites
pegasusejder 853 Posted February 28 Share Posted February 28 Kursat, 14 saat önce tarihinde yazdı: İyi akşamlar herkese, ismim Kürşat, 21 yaşındayım ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü 1. sınıfım. Anime izlemeye çocukluğumda başladım, sanırım en sevdiğim anime de izlediğim ilk animelerden olan Beyblade. Anime izleyen arkadaşım pek yok, arkdaş edinip sohbet etmek isterim. Umarım tanışır kaynaşırız. Hoş geldin Kürşat, ben 23 yaşında son sınıf elektrik-elektronik öğrencisiyim, yaklaşık 10 yıldır anime izliyorum. Arkadaşlar mekanın linkini atmış istediğin zaman gelip muhabbbet edebilirsin. :) Kursat, 8 saat önce tarihinde yazdı: Teşekkürler hoş bulduk. Discord sunucunuz var mı peki? Forumun direkt olarak discord sunucusu yok, TürkanimeTv'nin genel discord sunucusu var onun haricinde fansubların discord sunucuları oluyor veya buradan ufak ufak gruplar discord sunucusu kuruyor. Link to post Share on other sites
Kursat 0 Posted February 28 Author Share Posted February 28 pegasusejder, 6 saat önce tarihinde yazdı: Hoş geldin Kürşat, ben 23 yaşında son sınıf elektrik-elektronik öğrencisiyim, yaklaşık 10 yıldır anime izliyorum. Arkadaşlar mekanın linkini atmış istediğin zaman gelip muhabbbet edebilirsin. :) Forumun direkt olarak discord sunucusu yok, TürkanimeTv'nin genel discord sunucusu var onun haricinde fansubların discord sunucuları oluyor veya buradan ufak ufak gruplar discord sunucusu kuruyor. Tamamdır teşekkür ederim. Link to post Share on other sites
Pseudohomophylus 650 Posted February 28 Share Posted February 28 Hoş geldin Kürşat İyi forumlar Link to post Share on other sites
Recommended Posts