DeathBook 84 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ekranda yaptığınız her aktiviteyi yakalayan HyperCam ile AVIformatında videolar çekebilceksiniz. Ekran videolarını tanıtımlar, sunumlar ya da belki eğlence için kullanabilirsiniz. Pratik bir kullanımı olan HyperCam ekranının tamamını ya da belirlediğiniz bölgeyi ses ile beraber kaydedebilir. HyperCam ile kaydettiğiniz ekran videosuna notlar, ses kaydı ve metinler ekleyerek kusursuz sunum videoları hazırlamak mümkün. Bilgisayarınızda yüklü codec bileşenleriyle yapmış olduğunuz video kaydını yüksek oranda sıkıştırabilirsiniz. Bu şekilde boyut sorununu da ortadan kaldırmış olacaksınız. 976 KB İndir 64 Bit Sürümü (930 KB) Alıntıdır | Kaynak Tamindir Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato 1297 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ben önceden kullanmıştım ve pek begenmemiştim açıkçası Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ALEJANDRO 25 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ben kullanmıştım özellikle metin2 de 1 video çektim çok fena tutuyor sesler kayıyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pøllux 176 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Fraps veyahut Bandicam , genelde profesyonel oyuncuların video çekerken kullandıkları programlardır. Ancak bunlar çok yüksek kalitede sorunsuz çektiği için video boyutu çok büyük oluyor. İşte bana göre, bu gibi programlar sırf büyük boyutlu video çekemeyenlerin kullandıkları programlardır . Eskiden bende öyleydim çaktırmayın .-.Bana göre Fraps 1 numaradır ama üstte dediğim gibi ben o kadar yüksek boyutlu şey taşıyamam derseniz siz bilirsiniz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts