AdminSlayer 389 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Merhabalar. Bir çok forumda, videoların altında vb. yerlerde animenin geçen haftaki bölümünde şeytan meyvesine dönüşen elma olayını kimsenin anlamadığını gördüm. Teori ağırlıkı; Animeyi güncel takip edenlere Ceasar patlamada ortaya çıkan zehirli gazı kendi gaz gücü ile bir araya toplamış ve tahminimce ona kertenkele tipi zoan meyve yedirmiştir. Vega Punk'ın nesnelere şeytan meyvesi yedirmeyi keşfetmiş olduğunu biliyorsunuz. Her neyse, bu zehirli gaz kertenkeleye dönüşmüştür. daha iyi bir resmini bulamadım ama yaratık bildiğiniz semendere dönüşüyor ki Zorolar da aynı yorumu yapmıştı. Neyse yaratık şekeri yedikten sonra shinokuni dediği silaha dönüşüyor ve ölüyor. Öldüğü anda şeytan meyvesi gücü en yakındaki meyvede spawn oluyor. Yani güç en yakındaki meyveye geçiyor. Şeytan meyvelerinin uzun yıllar içinde yetiştiği söylenmişti serinin başlarında. Bunu şöyle anlayabiliriz, mevcut meyvelerin dışında yeni güçleri olan bir meyvenin oluşumu yıllar sürüyor ancak bir meyve kullanıcısı ölürse meyvesi yeniden oluşuyor olabilir. Mangayı güncel takip edenler için teori; Flamingo Ace'in ölümü sırasında Marineford'daydı. Yani bu adamın ne kadar zeki olduğunu az çok gördük. Muhtemelen Vega Punk'ın araştırmalarından falan da haberi vardır. Ace'in idam edileceğini öğrendiği için diğer schiler gibi o da olay yerine geldi ancak diğerlerinin düşünemediği bir şey yaparak ceketinin içine bir meyve koydu. Gerçi Ace idam edilmedi ancak yine de öldü ve Flamingo yakındaydı. Böylece Mera Mera no Mi Onun meyvesine geçti. Bir okuyun gençler, konu yanlış şekillenmiş de olabilir kafamda. HoodeD 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Morgion 228 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 İlginç bir teori, şu meyve olayı açıklanmalı bir an önce ama asıl anlamadığım olay Ace in meyvesini bb niye bıraktı? Bence marineford teorisi bu yönden biraz eksik kalıyor. BB tayfasına meyve arıyor ace in meyvesi kadar sağlamı da zor bulunur sonuçta... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 Dof muhtemelen BB'yi rakip olarak gördüğü için bir şekilde önlem almış olabilir ya da BB'nin meyve değişiminden haberi yoktur. Şeytan gücünü kullanıp Ace'in meyvesini tayfasından birisine aktarması da olası değildi zaten olay yeri hengame olmuş. WB'nin meyvesini zor aldı o kargaşada. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Morgion 228 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Dof muhtemelen BB'yi rakip olarak gördüğü için bir şekilde önlem almış olabilir ya da BB'nin meyve değişiminden haberi yoktur. Şeytan gücünü kullanıp Ace'in meyvesini tayfasından birisine aktarması da olası değildi zaten olay yeri hengame olmuş. WB'nin meyvesini zor aldı o kargaşada.Zor almadı bildiğin rahat rahat girdi, kimse müdahele bile edemedi. Hatta gücünü alınca garp ile sengokuya yıkarım la adayı diye atar yaptı. Dof o gücü oradan aldıysa saçma olur. Ace in meyvesinin peşinde değildi gibi geliyor bb bana. Shanks cesetleri hemen yanına aldı, yani meyveyi ceseten çıkarmak için dofun pek zamanı yoktu. Dof o sıra gecko ile uğraşıyordu. Büyük ihtimal vagapunk dnalar ile meyveyi yeniden diriltebilme veya meyvenin nerede spawn olabileceği hakında yeni keşfiler yapmış olabilr... AdminSlayer 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 Söylediklerin mantıklı ama dediğim gibi bence kullanıcı ölünce içinden meyve çıkmıyor, içindeki şeytan en yakın meyveye uçuyor ve dof bunu bildiği için yanında boş meyve taşıyor olabilir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogeday 134 Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Mangayı takip etmiyorum anime teorini okudum ama mantıklı olabilir ben de hep merak ettim şu şeytan meyvelerini ama belkide belli bitki çeşitlerinde yeniden oluşuyordur filan ama çok mantıklı geldi senin teorin.Çünkü bir bölümde Karasakal meyvesini yemeden önce araştırdığını filan söyledi yani meyveyi yemeden nasıl güçleri olduğunu bilemezler ama bunu önceden insanlar yiyerek denediklerini düşünüyorum. AdminSlayer 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aksamov 69 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ben tüm meyvelerin bu şekilde oluştuğu kanaatindeyim. Benim teorimde; (Hiçbir destekleyicim yok, sadece düşündüklerimi söylüyorum ^^) Bir ada çıkacaktır en son, ada da şu bilinmeyen yıllarda antik silahlarla felan, garip olaylar dönmüştür. Tüm ada bu olaylardan etkilenerek değişikliğe uğramıştır bitkileri vesayre. Sonrasında bu bitkilerden yiyenler, kullanılan silahların, aletlerin güçlerini kazanmıştır gibisinden. Adadan alınan her türlü meyve çevresindeki olaylardan etkilenebiliyordur. Dolayısıyla herkes bu adaya, bu güce sahip olmak istiyordur. büyük hazineden kasıtta o dur.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Gon 1 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 bu teorinin tutması çok zor ama saygı duymak gerekir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted July 14, 2013 Author Share Posted July 14, 2013 Teorim tutarsa herkese benden çay :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ben tüm meyvelerin bu şekilde oluştuğu kanaatindeyim.Benim teorimde; (Hiçbir destekleyicim yok, sadece düşündüklerimi söylüyorum ^^)Bir ada çıkacaktır en son, ada da şu bilinmeyen yıllarda antik silahlarla felan, garip olaylar dönmüştür. Tüm ada bu olaylardan etkilenerek değişikliğe uğramıştır bitkileri vesayre. Sonrasında bu bitkilerden yiyenler, kullanılan silahların, aletlerin güçlerini kazanmıştır gibisinden. Adadan alınan her türlü meyve çevresindeki olaylardan etkilenebiliyordur. Dolayısıyla herkes bu adaya, bu güce sahip olmak istiyordur. büyük hazineden kasıtta o dur..ozaman copper nasıl yedi meyvesini hito hito no mi kış adasında yetişmiş olmalı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts