Estable 199 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 Filler var mı, filler?Yok! Naruto Shippuuden‘de Eylül ayında doldurma bölüm yok. Üstelik haftaya yani 29 Ağustos’ta 2 bölüm olarak (327 ve 328. bölümler) anime serisi yayınlanacak. Böylece 5 haftada doldurma bölüm olmayan 6 yeni Naruto Shippuuden bölümü yayınlanmış olacak.Eylül Ayı Bölüm Listesi5 Eylül: Naruto Shippuden 329 – Two Man Team12 Eylül: Naruto Shippuden 330 – Prediction of Victory19 Eylül: Naruto Shippuden 331 – The Eyes That Look Into The Darkness26 Eylül: Naruto Shippuden 332 – Stone WillBölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. En çok beklenilen sahneler de animede hızla yaklaşıyor, öyle değil mi? 3 SUNA, Alothshapalk ve Barış D. Baryshx etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Misafir Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 Peki herhangi bir sezon finali falan olacak mı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ayanatsume 125 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 Gözlerim yaşardı doldurma bölüm yok ha... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Ogeday 132 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 Okul açılıyor ya ders çalışmamız gerekecek ya o yüzden filler vermiyorlar :S Oyun şirketleri de tam okul açılınca yeni oyun çıkarıyorlar çok sinirlerim bozuluyor :/ Tamam iyi haber ama keşke bu yaz ki fillerlar filan olmasaydı onların yerine eylülde filler olsaydı :D 1 Yadomi etkileşimde bulunanlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
IXCHEL 35 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 naruto izlemeyi uzun zaman önce bıraktım artık mangasını okuyorum =D tabi animede izlemeyi beklediğim yerler de yok değil =) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Solitary 22 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 26 Ağustos, 2013 naruto izlemeyi uzun zaman önce bıraktım artık mangasını okuyorum =D tabi animede izlemeyi beklediğim yerler de yok değil =) Aynen bende bekliyorum belli yerlere gelmesini mangadan takip etmek yrine animeden izlenmesi bölümler var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ore wa mangaka ni naritay 51 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 27 Ağustos, 2013 naruto biticekmi yada akippuden çıkıcakmı en son öyle söylenti vardı ama bitcek heralde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Solitary 22 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 27 Ağustos, 2013 naruto biticekmi yada akippuden çıkıcakmı en son öyle söylenti vardı ama bitcek heralde Akippuden kishinin 1 nisan şakasıymış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Estable 199 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 27 Ağustos, 2013 Manganın sonuna yaklaştık. Manga bitince Narutoda aralıksız biter. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
uzmaki naruto 9 Mesajı bildir Mesaj tarihi: 28 Ağustos, 2013 filler yok oley Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş