Jump to content

Bayonetta: Bloody Fate


Estable

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen



Sega'nın 2009 yapımı PS3 ve XBOX 360 oyunu Bayonetta'nın 2014'de gelecek yeni oyunu öncesinde yeniden gündeme getirilmesi çalışmaları kapsamında bir Anime film vizyona girecek. GONZO stüdyosunun Aralık ayında vizyona sokacağı film, İngilizce dublajla piyasaya sürülen oyunun aksine Japonca dublaja sahip olacak. Filmin seiyuu kadrosu oldukça sağlam görünüyor öyle ki Bayonetta rolünde Atsuko Tanaka, Luka rolünde Daisuke Namikawa, Cereza rolünde Miyuki Sawashiro, Rodin rolünde Tessho Genda, Enzo rolünde Wataru Takagi ve Balder rolünde Norio Wakamoto yeralacak.

Fuminori Kizaki (Afro Samurai, Afro Samurai: Resurrection, Super StreetFighter IV, X Men, Basilisk)'nin yönetmenliğinde çekilecek film Mitsutaka Hirota (Hunter X Hunter 2011, Kage Kara Mamoru!, Prince of Tennis 2, Muteki Kanban Musume, X Men)'nın senaryosuna dayanacak. Ai Yokoyama (X Men)'nın Mari Shimazaki'nin oyundaki orijinal karakterlere sadık kalarak karakterleri yeniden dizayn ettiği yapımda Mari Shimazaki de dizayn kadrosunda yeralıyor. Kariyerinde Hentai yapımlar da bulunan Hiroya Iijima (Afro Samurrai, Afro Samurai: Resurrection, Gravitation OVA)'nın melek dizaynlarını, birçok önemli yapımda key animatör olarak çalışmış olan Katanao Akai veTakashi Watabe mekanik dizaynlar ve silah tasarımları yapacaklar.

Serinin PS3 ve XBOX 360'daki oyunu, oyuncuya neredeyse hayal gücüyle sınırlı combo'lar yapmasına imkan tanımaktaydı ki birçok kişiye göre bu oyun Devil May Cry serisinin o zamana dek yapamadığı birçok şeyi gerçekleştirmişti. Karanlık sanatlar konusunda usta bir cadıyı canlandırdığımız bu oyun aynı zamanda oyunlardaki fanservice kullanımına yeni bir boyut getirmişti.

Konu:
Umbran Cadıları ve Lumen Bilgeleri arasında geçen savaşta Lumen’ler ışığın tarafında, Umbran’lar ise karanlık taraftadırlar. Bu iki düşman birbirlerine büyük saygı duymaktadırlar. Ancak bir gün iki taraf birbirine düşer ve geriye tek Umbran cadısı olan Bayonetta kalır. Bayonetta’nın artık yoluna çıkanları kaldırması gerekmektedir.
Karakterler;
Bayonetta – Atsuko Tanaka (Ghost in the Shell – Kusanagi Motoko)
Resmi ekleyen
Jeanne – Mie Sonozaki
Resmi ekleyen

Luka – Daisuke Namikawa (Bleach – Ulquiorra Cifer, Hunter x Hunter – Hisoka)
Resmi ekleyen
Cereza – Miyuki Sawashiro (Highschool of the Dead – Saeko Busujima)
Rodin – Tessho Genda (Naruto – Kurama)
Enzo – Wataru Takagi (Great Teacher Onizuka – Onizuka Eikichi)
Balder – Norio Wakamoto (Code Geass – Charles zi Britannia)



Kaynak: ANN,AMT Fansub,AF
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.