Skadi 475 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Animenin detayları ortaya çıktı. Yeni Break Blade (Broken Blade) anime serisinin planlandığını sizlere çok öncesinden bildirmiştik. Nihayet haberimizden bunca zaman sonra anime ile ilgili detaylar paylaşıldı. Öncelikle ne yazık ki yeni Break Blade anime serisi, daha önceki anime film serisinin devamı olmayacak. 12 bölüm uzunluğunda olacak anime serisi, daha önce yapılan 6 anime filminin, bazı yeni sahneler eklenerek yeniden yapımı olacak. Anime serisinin açılışında Sayaka Sasaki’yi, kapanışında da Aira Yuki’yi dinleyeceğiz. Devam olmadığı için hayal kırıklığı yaratan yapımın ilk tanıtım videosu yayımlandı. http://www.youtube.com/watch?v=A0YtMlPKNsc Break Blade TV serisi nisan ayında başlayacak. Bu 12 bölümlük serinin dışında seriye, Delpine’nin köklerini anlatan yeni bir OVA daha yapılacak. Ancak asıl hikayenin devamı yine başka bir zamana kalıyor. AnimeFantastica jans09 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugiwara No Luffy 2 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Oldu mu şimdi bu yaa? Devam mı ettirememişler de aynı şeyi yeniden yapmışlar?Bu işleri anlamak beni aşar :huh: Link to post Share on other sites More sharing options...
Nexsuss 18 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 mecha animeleri pek sevmem keske fanatastik anime gelse :=) Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 6 bölümlük seriyi izlemedim yarın inşalalh bakıcam ama buna bariz para kasılmaya çalışılıyo gibi geldi :D neyse gelsin bunada bakarız :D Link to post Share on other sites More sharing options...
KazmaSantrafor 2 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 FMA gibi olsaydı keşke, yeniden yapım ama devamınıda getiriyor... Finali beni tatmin etmişti ama merak ettiğim şeylerde var tabi... Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 güzel olacağa benziyor bu da. Link to post Share on other sites More sharing options...
ertgrl 0 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Nedense Code geaas Ve Fma özentisi gibi bişey hissediyorum animede ama izlemedim ahh ah Anime çok ama gönlümde taht kuran az be d-grayman bleach naruto code geaas -full metal alchemist(özellikle kardeşlik bağı çok iyi anlatılmış) Link to post Share on other sites More sharing options...
debe78 1 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Aslında mecha animelerini sevmem ama bunun tanıtım videosu güzeldi,yayınlandığında büyük ihtimal izlerim :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Super Otaku 14 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Bu baya ilgi görür umutluyum Link to post Share on other sites More sharing options...
Murat Ercan 0 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Muhteşem bi anime ... eski serisini ve aynı sahneler olmasına ragmen 2014 serısını seyrettım.. ' sezon gelecekmi? bununla ilgili bilgisi olan var mı ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts