Jump to content

Chaos Emperor

Üyeler
  • İçerik sayısı

    20
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Chaos Emperor kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 1. Sezona Resmen Aşık Olmuştum ( ♥ ♥ ♥ ) 2. Sezonuda İnşallah 1. Sezon Kadar Heyecanlı Ve Sürükleyici Olur Haber İçin Arkadaşımıza Teşekkür Ederim Bu Haberi Uzun Zamandır Bekliyordum.

    Anime Zaten Fevkalade Bir Anime En Sevdiğim Anime Listesinin Başlarında Olan Bir Anime.

    1. Sezonda Çizimleri Ve Hikayeyi Çok Sevdim Umarım 2. Sezonda Yine Aynı Şekilde Aşık Olurum. :D ♥

  2. Ölsünde kurtulalım. Hatta sakura ve sasuke beraber trajik bir biçimde ölseler süper olurdu :D/>

    Hatta konoha'nın ortasına bir anıt yapılır sasukeyle sakura için :D/>

    Bu Yorumlara Çok Güldüm :D/> :D/>

    Ölcekse naruto ölsün arkadaslar nedeni çok açık naruto her düşmanıyla knka oluyor bu anomorlik değilmi arkadaslar naruto düşmanlarıyla kapıstıktan sonra knk oluyor düşmanlarıda baktım yenemiyom knka olayım moduna geçiyorlar sasuke ise konahda kalarak güçlenmeyeceğini bilerek ordan ayrılıyor ve itachiyi yeniyor ve itachiyi zorla kendi clanını öldürüp herkezin gözünde kötü olarak kabül edilip sürgün bir hayat yasamadımı sasuke ne yapsaydı clanı katledildi konahanın haberleri olmadan konaha için katledildi ve herkez itachiyi kötü sanıp ondan iğrenmedilermi ? sasuke normal hayatına devammı etseydi ? hiçbirşey olmamıs gibi devam ederse bu olay tekrardan yasanabilir sasuke isyan ederek bu olay tekrar yasanmamasını ve abisinin acısını intikamını almak istiyor :=)

    Bu Fikre Katılmıyorum Naruto Ölürse Mangaka Büyük Tepki Alabilir..

    Kendi Fikrimide Söylemek İsterim Benim Fikrim Sasuke Ve Naruto Takım Olsunlar Ve Beraber Yeni Düşmanlara Karşı Savaşsınlar Açıkcası Sakura Olmasa Daha İyi Olur Yani Bir Sasuke-Naruto-Sai Takımı Fena Olmazdı.. :)

  3. Animelerdeki veya filmlerdeki romantizm genelde gerçek dışı oluyor. Ve her insan sevginin, ilginin ve romantizm'in hayalini kuruyor. Bunları istemiyorum diyen biri zaten yalan söylüyordur. İnsanların ulaşamadığı fakat hayalini kurduğu şeyler de hoşlarına gidiyor. Ve izlerken dalıp gidiyoruz. Keşke böyle olsa.... gibisinden

    Bende Buna Benzer Bir Sebepten İzlemeyi Seviyorum Romantik Animeler Bazen Bana Moral Veriyor Hatta Bazen Düşündürebiliyor Bile.. :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.