Jump to content

AReunsemy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    0
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    AReunsemy reacted to Memoried Boy in W.I.T.C.H Hatırlayanlar   
    Hani eskiden vardıya W.İ.T.C.H o aklıma geldi forum da paylaşiyim dedim :wub: hatta Amv lerini yapmaya başladım :DD belki foto isteyen varsa koyuyim http://www.fanpop.co...witch-wallpaper YORUM!!!!!!!!!!!
    W.I.T.C.H [ Sezon 1 Karakterler ]
    Will - Irma - Tarrane - Cornelia - Hay Lin
    Will: Grup Başkanı gibidir grubu o yönetir gücü Şimşek tir
    Irma : Gücü su dur o daha çok yetişkin gibi davranır
    Tarrane : Gücü ateş tir biraz asidir [ S2E11 de punk / Rock stilindeydi ]
    Cornelia : Normaldir o da biraz asi bir tiptir gücü ise toprak tır
    Hay Lin : Her Zaman gülümser :D ve iyi birisidir Gücü ise hava dır
    Sezon 2 de C.H.K.Y.N lar gelir eski Guardianlar dır hepsinin ismini bilmiyorum D: ondan yazmıyacağım
    Cassidy , Nerrisa , Yan Lin
    Yan Lin : Hay Lin in Büyük annesidir [Garip :huh: ]
    Gelelim Videolara :
    http://www.youtube.com/watch?v=AcAqjEfZ47M&list=PLOQXcE7mYuIKJEE8RXDjn8sidintkWlBI&index=15
    Bunları Ben Yaptım
    Bunlar ise diğer kişilerin ama süper
    http://www.youtube.com/watch?v=fQMECj_jL5Q&feature=c4-overview&list=UUmwYoLxc81veyL5_PuZfyOg
    HD bölümleri nerden buldun diyenler ise rutracker diye bi site var ordan 19 Gb mi ne
  2. Beğen
    AReunsemy reacted to Dragon in Üye Albümü   
    Evet arkadaşlar buraya sitenin üyelerini iyi tanımak adına resimlerinizi koyabilirsiniz bakarsınız yolda giderken birbirimizi tanıyabiliriz  :D
  3. Beğen
    AReunsemy reacted to Wexton in Forum profiline ve imzanıza ses-müzik eklemek (:   
    önce sevdiğiniz videoyu ya da mp3 vs. türevi şeyleri swf haline getirip şöyle bir siteye yüklüyoruz
    sonra yüklediğimiz swfnin adresnin şu iki kod arasına girip kodu kopyalayıp profil -imzamıza yapıştryoruz

    http://inciswf.com/
    alıntı değildir...
    paylaşımlarıma devam edeceğim emeğe saygı +rep fln filan B)/> :D/>
  4. Beğen
    AReunsemy reacted to Toprakezgi in İtiraf Köşesi   
    Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu ama yine de canım istedi. :lol: Hadi bari üzmeyin beni iki itiraf edin ya da eder gibi yapın. Eheheh. :D
  5. Beğen
    AReunsemy reacted to Sheyn in Nickinizin anlamı?   
    benimki
    Sheyn = aslında araştırmadım yani  kendi kafamdan uydurduğum bir isim belki de bi anlamı vardır :o ve ayrıca çizdiğim karakterin adı,ileride mangaka olup manga çizersem ana karakterimin adı Sheyn olcak.
  6. Beğen
    AReunsemy reacted to torotoro in Anime İstek ve Önerileri   
    Herkesin ayrı ayrı başlık açması yerine, bütün Anime istek ve önerilerinizi buraya yazın. ;)
    Animeleri neden önerdiğinizi veya önermediğinizide yazarsanız iyi olur ^_^
    "IMDb" Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 376 En İyi Anime Serisi Önerisi Linki Altta (Not= Sort By + IMDb Rating veya # ratings veya Your Rating bölümünden Verilen oylara göre sıralayabilirsiniz listeyi)
    http://www.imdb.com/list/T9kglylqzp0/
    "IMDb" Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 72 En İyi Anime Filmi Önerisi Linki Altta (Not= Sort By + IMDb Rating veya # ratings veya Your Rating bölümünden Verilen oylara göre sıralayabilirsiniz listeyi)
    http://www.imdb.com/list/npjtSPw4i_8/
    "Ntv"den İzlemeniz gereken 100 'Anime' Önerisi linki altta (Not =sol üstteki oklar ile ileri geri bakabilirsiniz veya resimlerin üzerine tıklayarak)
    http://fotogaleri.nt...-100-anime.html
    Dragon Ball, One Piece, Hunter x Hunter Tarzı/Benzeri Animeler > Yu Yu Hakusho, Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, D.Gray Man, Guilty Crown, Sword Art Online, Katekyo Hitman Reborn, Rurouni Kenshin, Toriko, inuyasha, Claymore, Berserk, Ninja Scroll, Basilisk, Blood+, Samurai Champloo, Fate Stay Night...
    Öncelikle millet yanlış anlıyor bu bölümü, burası anime çeviri istek bölümü değil
    Herkesin anime önerisi verdikleri,aldıkları veya nasıl bir tür,çeşit anime istediklerini söyledikleri yer (bu anlamda anime istek yani, yoksa çeviri istek değil)
    Yarım kalan anime ve çevirilmesini istediğiniz animeler için buralara > http://forum.turkanime.tv/topic/4889-%C3%A7evirisi-ask%C4%B1ya-al%C4%B1nan-animeler/
    >> http://forum.turkanime.tv/topic/155-sitede-yayinlanmasini-istediginiz-animeler/
  7. Beğen
    AReunsemy reacted to SUNA in Burçlar!   
    Koç burcu(21Mart-!9Nisan)
    Koçlar zeki ve çabuk kavrayabilen kişilerdir. Organizasyon yetenekleri gelişmiştir. Etraflarındaki insanları, varılması imkansız hedeflere yönelten bir öncüdür. Kuvvetli inançları, riya ve ihtirasla karışmamıştır. Nadiren büyük bir servete sahip olur. Bir Koç insanının parasını, eşyalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnsanları mutlu etmekten hoşlanır yapılan iyiliğin, kendisine geri döneceğini bilir.
    Arası çok iyi: Aslan, Yay
    İyi: Boğa, İkizler, Kova, Balık
    Kötü: Yengeç, Terazi, Oğlak
    Ne iyi ne kötü: Başak, Akrep
    Boğa Burcu(20Nisan-20Mayıs)
    Sakin ve huzurlu yapıları, hayatlarını ahenkli bir şekilde geçirmelerini sağlar. Hayatları boyunca başlarına gelen türlü acılar, dertler ve zorluklar karşısında yılmadan mücadele ederler ve ayakta kalmayı başarırlar. Arkadaşlık ve dostluk onlar için önemlidir. İyi huylu, sabırlı ve küçük şeylerden mutlu olan Boğalar, hayata güzellik katar, mutluluk verirler. Yaratıcı, uyumlu, kaliteli ve güzel olan her şeyden hoşlanır ve bunları elde etmenin yollarını bulmakta pek zorluk çekmezler.
    Arası çok iyi: Başak, Oğlak
    İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç
    Kötü: Kova, Aslan, Akrep
    Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay
    İKİZLER (21 Mayıs-21 Haziran)
    Meraklı, konuşkan, tam bir iletişim insanıdır. Bir yerde uzun süre durmaktan ve aynı konuda fazla oyalanmaktan sıkılır çünkü hep değişik deneyimler arar, çok yönlüdür. Zeki olduğu için olan biteni hemen anlayıp başka alanlara yönelir. Belli bir konuda iki zıt fikre aynı oranda saygı duyacak kadar tarafsız olup bu haliyle başkalarını şaşırtabilir.
    Arası çok iyi: Terazi, Kova
    İyi: Yengeç, Aslan, Koç, Boğa
    Kötü: Başak, Yay
    Ne iyi ne kötü: Akrep, Oğlak, Balık
    YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)
    Duygusal, romantik, koruyucu, kollayıcı bir kişiliği vardır. Geçmişe bağlı olduğu için çocukluğunu, annesini hatta eski dostlarını ve mahallesini hiç unutmaz, hafızası güçlüdür. Hassas ve alıngan taraflarını göstermemek, kendini incinmekten korumak için etrafına kalın bir kabuk örerek hiçbir şeyden etkilenmiyormuş izlenimini uyandırmaya çalışır. Kendisi de derinde yatan duygularıyla yüzleşmeye pek cesaret etmez.
    Arası çok iyi: Akrep, Balık
    İyi: Aslan, Başak, Boğa, İkizler
    Kötü: Koç, Terazi, Oğlak
    Ne iyi ne kötü: Yay, Kova
    ASLAN(23 Temmuz-22 Ağustos)
    Gururlu, cesur, cömert, ihtişamlı ve parlak bir kişiliktir. İyimserliğini kolay kolay kaybetmediği için neşelidir. Bulunduğu yerde mutlaka dikkat çeker, özgüveni yüksektir. Etrafın onayına, ilgisine hatta alkışına büyük önem verir. İnsanların övgü ve hayranlığını hissettiğinde içindeki sevgi ve yaşama sevinci katlanarak artar ve etraftakilerin de moralini yükseltir.
    Arası çok iyi: Yay, Koç
    İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
    Kötü: Akrep, Kova, Boğa
    Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler
    BAŞAK(23 Ağustos-23 Eylül)
    Titiz ve mükemmeliyetçidir. Ayrıntıları incelemeyi, etrafı dikkatle gözlemeyi, yararlıyı yararsızdan, önemliyi önemsizden ayırmayı çok iyi bilir. Eleştiriye düşkünlüğü insanları acımasızca aşağılamak arzusundan değil hataları düzeltme ihtiyacından kaynaklanır. Bir şeyin görüntüsünden önce verimli ve pratik olup olmadığına dikkat eder.
    Arası çok iyi: Boğa, Oğlak
    İyi: İkizler, Yengeç, Balık, Koç
    Kötü: Kova, Aslan, Akrep
    Ne iyi ne kötü: Terazi, Yay
    TERAZİ(23 Eylül-23 Ekim)
    Zarif, ince düşünceli, insancıl ve romantiktir. Sanata, güzelliğe ve estetiğe düşkündür. En önem verdiği şey ilişkilerdir ama özgürlüğüne de bağlıdır. Yalnızlığı sevmediğinden daima bir yakın arkadaşı, duygusal partneri ya da iş ortağı olur. Hayata “ben” olarak değil de “biz” olarak bakmayı sever. İşbirliğine her zaman açıktır. Dengeyi aradığı için sık sık iki uç noktayı da deneyimlemek durumunda kalabilir. Seçim yapıp bir şeyden vazgeçmek zor geldiği için kararsız olduğu izlenimini uyandırır.
    Arası çok iyi: Boğa, Başak
    İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay
    Kötü: Koç, Yengeç, Terazi
    Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan
    AKREP(24 Ekim-22 Kasım)
    Tutkulu, gizemli ve güçlüdür. Duygularını çok yoğun yaşadığı için genel olarak bir kişiye ya gönülden bağlıdır ya da tüm kalbiyle nefret eder. Kendi içinde sakladıklarını kolay kolay ortaya çıkarmaz, ketumdur ama başkalarının gizli noktalarını dedektif gibi keşfetmeyi, hatta tabuları yıkmayı sever. İktidar elinde olsun ister ama bunu açıkça belli etmez ve kontrolü kaybetmeye hiç tahammül edemez.
    Arası çok iyi: Balık, Yengeç
    İyi: Yay, Oğlak, Başak, Terazi
    Kötü: Kova, Boğa, Aslan
    Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler
    YAY(22 Kasım-22 Aralık)
    Gezmeye, öğrenmeye, özgürlüğe ve yaşadığı her şeyde bir anlam aramaya düşkündür. Bu nedenle felsefeye eğilimli olduğu düşünülür. Daima iyimser ve açık fikirli olduğu için maceraya atılmaktan korkmaz. Uzak ülkeleri ve yabancı kültürleri merak eder, ülkesinde yaşasa bile bir ayağının sınırların dışında olmasını sever.
    Arası çok iyi: Koç ve Aslan
    İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep
    Kötü: Balık, İkizler, Başak
    Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç
    OĞLAK(22 Aralık-21 Ocak)
    Ciddi, mesafeli ve tedbirlidir. Küçük bir çocukken bile olgun görünür. Sorumluluk üstlenmeyi, amacına ulaşmak için hazzı ertelemeyi bilir. Acele etmeden adım adım hedeflerine ulaşır. Planlı, çalışkan, hırslı ve sistemli olduğu için toplumsal yaşamda üst düzeylere çıkmakta başarılıdır. Gösterişe düşkün değildir, etrafında onu alkışlayan bir gruba da ihtiyacı yoktur, bu nedenle kafasına koyduğu konuda tek başına da olsa yoluna devam eder, yalnızlıktan rahatsız olmaz. Zirveye ulaşmak istiyorsa hiç acele etmez, gerektiğinde bu hedefi yokmuş gibi bekleyebilir.
    Arası çok iyi: Boğa, Başak
    İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay
    Kötü: Koç, Yengeç, Terazi
    Ne iyi ne kötü: İkizler, Aslan
    KOVA(21 Ocak-19 Şubat)
    Tüm burçlar içinde en sıra dışı ve özgür olan gruptur. Kısıtlamaya asla gelemez ama kendine özgü bir sadakat duygusuna sahiptir. Orijinalliğin, yaratıcı düşüncelerin hatta dehanın burcudur. Eski, sıkıcı ve kuralcı olan hiçbir şeye tahammül edemez, yeniliğe düşkündür. Bireysel özelliklere çok önem verir ama herkesin eşit hakkı olduğuna da inanır. Bu nedenle kafadarlarıyla birlikte olmaktan, herkesin özgürce davranabildiği grup ve derneklerde yer almaktan hoşlanır. Arkadaş canlısıdır. İnsancıl amaçlar için çaba harcamaktan hiç kaçınmaz, kafasına bir şey koyduysa son derecede inatçıdır.
    Arası çok iyi: İkizler,Terazi
    İyi: Yay, Oğlak, Balık, Koç
    Kötü: Boğa, Aslan, Akrep
    Ne iyi ne kötü: Yengeç, Başak
    BALIK(19 Şubat-20 Mart)
    Son derecede duygusal, anlayışlı, şefkatli ve yardımseverdir. Hayal dünyasında yaşamayı sever ve başkalarını da bu hayallere inandırır. Duyguları hızla değişir ve içinde bulunduğu ortamın hemen etkisi altında kalır. Gülerken bir anda gözleri dolabilir, alınganlığa eğilimlidir. Başkalarını mutlu etmek için kendi hedeflerini geri plana atabilir. Bir kişiye bağlanarak kendini adayabilir.
    Arası çok iyi: Yengeç, Akrep
    İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa
    Kötü: İkizler, Başak, yay
    Ne iyi ne kötü: Aslan, Terazi
    Küçücük bir çalışma kendimce..
  8. Beğen
    AReunsemy reacted to Merlin in Sakuragi Hanamichi (Slam Dunk)   
    Adı : Sakuragi Hanamichi

    Boy : 189.2

    Kilo : 83

    Okul : Shohoku Lisesi

    Takım : Shohoku Lisesi

    Pozisyon : Power Forvet


    Sakuragi, sürekli kavga eden, sürekli aşık olan ve de sürekli ret edilen, liseli bıçkın bir delikanlıdır . Orta Okul'dan beri 50 kere ret edilmiştir . En son aşık olduğu Haruko Akagi, tarafından da ret edilir . Ama Haruko, Hanamichi’yi neden ret ettiğinin açıklamasınıda yapar . Basketbol klübünden biriyle çıkmak istemektedir . Sakuragi Haruko'nun kalbini kazanmak için basketbol klubüne katılmaya karar verir.


    Gerçek Hayatdaki Sakuragi Hanamichi


    Hanamichi Sakuragi 1968'de sıradan bir işçi ailesi çocuğu olarak dünyaya geldi.Annesi onu küçük yaştayken terketti ve anne sevgisi olmadığı için sorunlarını şiddet ile çözmeye çalıştı.12 yaşındayken boyu 1.75 ti ve vücudu kavga etmesi yüzünden güçlüydü.Tokyo Üniversitesi spor sahasında öğrencilerle kavga ederken onu gören basketbol takımı koçu, Hanamichi'nin gücünü gördü ve takıma girmesini istedi.

    Biraz pratik yaptı. 17 yaşındayken Hanamichi 1.89 boyundaydı ve Japon Ulusal Basketbol Takımında oynadı.İnanılmazdı , profesyonellere taş çıkartan bir oyun oynadı ve 33 sayı kaydetti.

    Buna rağmen takımı kaybetti ve Japon takımı maçta sadece 59 sayı atabildi(59-115 yenilmişler).Bu Hanamichi'nin ilk güzel oynayışıydı.Basketbol kaos halindeydi ve Hanamichi'ye "Japon Basketbolunun Umudu" lakabı takıldı.Babası bir yıl sonra hastalık nedeniyle öldü.Daha sonra Tokyo'ya döndü ama bu olay onu kötü etkilemişti. Tokyo otobüsünden indi ve yolun karşısındaki hastaneye doğru yürüdü.Ama karşıya geçerken ona çok hızlı giden bir araba çarptı.Her ne kadar "çelikten vücutlu" olsa da çarpma çok şiddetliydi.Yere düştü ve hastaneye kaldırıldı.Ama onun için çok geçti.Ameliyat odasına götürülürken kan kaybından öldü.Ve öldüğünde sadece 18 yaşındaydı...

    Japon Basketbol Dünyası tamamen yıkıldı ve bu acı kayıp onlar için "devasa" nitelikteydi.Daha sonra manga sanatçısı Takehiko Inoue, Hanamichi'nin gençliğini anlatan "Slam Dunk" adlı manga serisini çıkardı.

    Not: Çok harika bir seriydi özellikle gerçek sakuragi'nin hayatını okuduktan sonra başladığım bir seriydi herkese tavsiye ederim izlenmesi gerek bir baş yapıt .
  9. Beğen
    AReunsemy reacted to Estable in Akira Toriyama’dan yeni seri!   
    Akira Toriyama’dan yeni bir manga serisi…

    Shonen Jump’ın 45.yıl dönümünde başlayacağı belirtilen 3 yeni seriden biri, Dragon Ball’ın mangakası Akira Toriyama’nın yeni manga serisi Ginga Patrol Jako (Galactic Patrol Jako) 13 Temmuz’da Weekly Shonen Jump dergisinde başlıyor.
    Daha önceden Jiya mangasında iş birliği yapan Akira Toriyama ve Masakazu Katsura, bu kez de Ginga Patrol Jako için tekrar bir araya geliyorlar.
    KAYNAK:ANİME FANTASTİCA
  10. Beğen
    AReunsemy reacted to torotoro in Pokemon XY Tv Serisi Duyuruldu   
    TV Tokyo'nun bugün yaptığı açıklamaya göre Pokemon XY Tv serisi 17 Ekimde Japonya da başlayacak..6.nesil pokemonların boy göstereceği seride yine Baş Kahramanımız Ash ve onun sadık dostu Pikachu...

    Kaynak:ANN

    AnimeMangaTR' den alıntıdır

  11. Beğen
    AReunsemy reacted to Barış D. Baryshx in Hangi Takımı Tutuyorsunuz?   
    Takımları Türkiye'de ki şampiyonluk sayısına göre sıraladım ;) Bursaspor'u istisna sayıyorum :blink: ilk oyu Beşiktaş'a yapıştırıyorum :wub:
    Not = buna benzer bir konu vardı, onu sildim çünkü şıkları yoktu ve eklenemiyordu, konu açılmadan önce yapılması gerekiyor ^_^
  12. Beğen
    AReunsemy reacted to BlackFire in Telefon döngünüz nasıldı ?   
    Nokia 2630 -> Nokia 6230i -> Nokia C3-01 -> Nokia 500 -> Samsung galaxy note 2 -> Nokia 2690 -> Samsung galaxy note 2
    Benim telefon döngüsü böyle :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.