Jump to content

Gardenya

Üyeler
  • İçerik sayısı

    91
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

Gardenya kullanıcısının son zaferi 31 Ocak 2015

Gardenya en beğenilen içeriğe sahiptir

3 Takipçi

Gardenya hakkında

  • Doğum günü 08/25/1993

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    Ankara, Bolu

Gardenya üyemizin başarıları

Hakkında

Merhaba anime severler. Açıkçası bu zamana kadar kendimi hep yalnız hissettim. Çevremde hiç anime izleyen yoktu. (Kardeşim dışında) Bu tür sitelerin varlığını keşfettiğimde ciddi anlamda mutlu oldum. Beni en iyi anlatan kelimeler teknoloji özürlü, hevesli ama sabırsız, tembel ama şanslı olsa gerek.

 

Zihin engelliler öğretmenliği okuyorum. Bu yıl hocalar izin verirse mezun olacağım. Şuan en büyük hedefim İstanbul'a atanıp hayallerimin peşinden koşmak. İnsanlar engelli bireylere nasıl tutum sergilemeleri gerektiğini maalesef bilmiyor. Bu konuya el atmaya karalıyım  :cool-onion-head-emoticon:

 

Anime izlemeye Naruto ile başladım. Shounen tercihimdir. Shoujo da izliyorum çünkü shounen manga çizmek  istedim ama o cevhere sahip olmadığımı fark edince teselli olarak bari shoujo çizeyim dedim  :D  Ciddi olarak bir şeyler çizmeye bu yaz başladım. Bu benim ilk çizimim. Kurgu kardeşime ait.

 

10347718_1483632375208339_87963397051386

 

Son zamanlarda one shot mangamı çizmekle meşgulüm. Adı "Flashback". Savaş konulu olsun istedim. Berserk en sevdiğim manga. Doğal olarak fazlaca etkisinde kaldım. Özellikle çizimlerini çok sıradışı buluyorum ve mangakanın alnından öpüyorum. Maalesef dijital ortamda çizmeyi beceremedim. Ama tonlama kağıtlarından Türkiye'de bulamadım bu yüzden Manga Studio deneyeyim dedim. Tonlama ve gölgeleri oradan yaptım. Deneme sürümünden yaptım biraz oldu gibi ama doğal olarak amatörce. Bu  ilk sayfamın taslağı.

 

page_zpsiv0znikn.jpg

 

Şu sıralar mezuniyet, KPSS ve üni bitmeden katılabileceğim kadar etkinliğe katılmak derdindeyim. Tiyatroyu çok seviyorum ve okul bitmeden jübilemi yaptım. Dario Fo'nun "Yalnız Kadın" adlı tek kişilik oyununu sahneledim. Hayatımın en güzel günleri listesinde yerini aldı. Üniversitedeki en büyük pişmanlığım Japon kültürüne dair bir topluluk kurmadığımdır. Belki böylece benim gibi olup azınlıkta kalan insanları bir araya getirip bilgi alışverişi yapıp güzel vakit geçirebilirdim. 

 

Tiyatro dışında modern dansla, fotoğrafçılıkla ve izcilikle ilgileniyorum. Sosyal sorumluluk olarak görme engelliler için kitap seslendiriyorum. Herkese öneririm. İnsan kendini dünyayı kurtarmış gibi hissediyor.Bir de keman çalmaya başladım. Şimdi gürültü kirliliği niteliğinde olsa da, arşe ve kemanla savaş halinde olsam da ilerde Naruto'dan Sadness and Sorrow'u çalmayı kafaya koymuş bulunmaktayım. 

 

Hayatımda bir kere de olsa cosplay olmak istiyordum. Sonunda onu da yaptım. Oldukça zahmetli ama aşırı eğlenceliydi. ToruCon Ankara 2015 etkinliğinde birinci gün Tokyo Ghoul'dan Kirishima Touka oldum. Animeyi yeni izlemiştim ve favorilerim arasındaydı. Hem de hazırlaması kolay gözüktü. İkinci günde Full Metal Alchemist'den Lan Fan oldum. Hazırlanmak için 2 günüm ve kısıtlı bütçem vardı. Daha iyilerini yapmak isterdim.

 

zA5LZ7.jpg

 

 

BMPN7L.jpg

 

 

 

 

 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.