Aftemelouchos
Kayıtlı Üye-
Last visited
-
Days Won
1
Aftemelouchos last won the day on March 6 2020
Aftemelouchos had the most liked content!
About Aftemelouchos
- Birthday 11/16/1988
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
Aftemelouchos's Achievements
Newbie (1/14)
18
garanti bankasının babalar günü reklamı bence enfes. [Hidden Content]
-
Tower of God Solo Leveling unOrdinary
-
Thor_The_GOD reacted to a post in a topic: Fairy Tail güzeli sizce kim?
-
( 23 / 23 ) Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru
Aftemelouchos replied to Sinsine's topic in Tamamlanan Projelerimiz
Teşekkürler -
BGS'i izledim Kamisamaya bakayım bi. Teşekkür ederim.
-
Selam arkadaşlar; Yahari ore no seishun love comedy wa machigatteiru Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e Hyouka animelerine benzer, biraz romantizm biraz gizem içeren anime önerebilir misiniz ?
-
Aralarında tek izlediğim Boku Dake Ga Inai Machi ve onu seçiyorum. Gayet başarılı.
- 40 replies
-
Tokyo Ghoul izlemiştim. Black Bullet'e bi' göz geçirim teşekkür edeirm. Üstünü çizdiklerimi izledim dostum. Gerisini inceleyeceğim. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar kiseijuu sei no kakuritsu tadında bir anime arıyorum. Bunun dışında bu anime vuaavv kesinlikle izle dedikleriniz varsa konuyu takipte olacağım. Teşekkürler.
-
( 12 / 12 ) Boku dake ga Inai Machi
Aftemelouchos replied to Sinsine's topic in Tamamlanan Projelerimiz
Olmuş bu -
Armage reacted to a post in a topic: Fairy Tail güzeli sizce kim?
-
zerdalan reacted to a post in a topic: Fairy Tailin En kabadayısı :D
-
Mπ. D. Πλούτωναλη reacted to a post in a topic: Mesleğiniz yada olmak istediğiniz
-
Todoshin reacted to a post in a topic: Fairy Tailin En kabadayısı :D
-
Lenalee reacted to a post in a topic: Fairy Tailin En kabadayısı :D
-
Ao No Excorsist 15 izledim. Çok güzel bölümdü.
-
Dün KPSS girdim. Oda bana girdi. Karşılıklı ilişki söz konusu.. :-\
-
One Piece 506 izledim. Harika bir bölümdü ama çizimlerde bir gariplik vardı.
-
Mirajane tabiki :P
-
Yok öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Ama ilk Nami'ye şapkasını verdiği zaman çok etkilenmiştim ::P
-
Arkadaşlar şahsım adına şunu söylemeliyim. Zoro Luffy'i bu seride hiçbir şekilde geçme imkanı yok. Ben Zoro fanıyımdır bunu başta söyledim zaten. Mihawk'tan eğitim almış olabilir ama Luffy de Kara Kraldan eğitim aldı. Bu serideki en önemli şey haki. Yonkou Shanks ve Roger tayfasını takip ederseniz bunun farkına varabilirsiniz. Shanksin tayfasında bir tane şeytan meyvesi kullanıcısı var. Roger'ın tayfasınıda bilinen şeytan meyvesi kullanıcısı yok. Tamamiyle haki kullanıcıları sayılır ve durum ortada. Zoro H.Haki sahibi olamayacak ama K.Haki ve B.Haki olması lazım. Şöyleki Zoro Logia kesebilmesi için B.Haki olması lazım ve olacaktır. Mihawkta haki olduğunu zannetmiyorum. Varsa bile B.Haki vardır. Durum bu.