Jump to content

andalzo

Üyeler
  • İçerik sayısı

    91
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

andalzo kullanıcısının paylaşımları

  1. Vol 12 ne zaman çıkar belli değil. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Lisanstan dolayıdır bence. Neyse şumdilik başı ve sonuyla idare ederiz biz de. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Vol 10 bitti vol 11'in diğer ingilizcesini bulamadım link atar mısın :/ GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Aslında arkada tek düze renk var :D GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Vay güzel olmuş . Kapağı da mı türkçeleştireceksin? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O senpai eline sağlık. Ancak vol 11 hala 1 chapter 1 part ile ingilozce çevirisi duruyor. Görünüşe göre ne kadar hızlı çevirsende uzun süre bekletecek bizi bu durum. Belki vol 10.5'ı çevirirsin bu arada tabi senin kararın.
  7. Mutlu muyum değilim. Çünkü güzel memleketimde akşamdan beri şehit haberleri geliyor. Büyükşehirlerde toplumsal olayların yaşanması an meselesi... Buradan sarayın ışıkları görünüyordu gece :( Siyasiler biraz daha kendi cepleri yerine ülkenin sorunlarına çözüm bulsa ya! Üniversiteyi yurtdışında değil, liseyi yurt içinde zor bitireceğiz gibi.

    1. slimjack

      slimjack

      Aynen malesef.. :( Kökünü kazıyamadılar bi şunların :@

    2. Songena

      Songena

      Azerbaycan'da 3 gun yas ilan edilmisti. Burda meclis tatil. Ben buna tepki verecek yuz ifadesi, kelime bulamiyorum.

    3. slimjack

      slimjack

      O dökülen kanların hesabını nasıl verecekler acaba.. Kasım'da bende gidiyorum eğer ki kaderimizde varsa şehadete ermek kabülümüzdür lakin, o koltuğunda oturup seyirci kalanlara ve bu işten rant sağlamaya çalışan herkesten rabbim sorsun hesabını. Hiçbirisinede hakkımı helal etmeyeceğim..

  8. "Volume 12 son değilse neden anime vol 10 ile vol 11'i son 4 bölüme sıkıştırdı?" sorusu da kafamda yankılanmaya devam ediyor. 3. sezonun çıkmasını herkes gibi isterim ancak dediğin gibi çıkmama ihtimali daha fazla.
  9. Ahaha Rias'ı bizim Yahariden Yui geçmiş :D :D GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Sanki ova değil de volume 12 tutarsa ve son cilt olursa ayrıntılı bir biçimde işlenen volume 12 filmi gelebilir gibi. Eğer volume 12 son cilt değilse ova büyük ihtimalle 10.5'tan gelir diye tahmin ediyorum. 2016-2017 gibi de 3. sezon gelir. Bu sezon eleştirilse de en çok izlenen seriler arasına girmeyi başardı zaten.
  11. Shokugeki2nin ovası geleceğine göre devamı da gelir diye düşünüyorum iyi iyi :) Ama hala Yahari'den bir haber yok üzdü.
  12. Uzun süredir merak ediyorum bu animenin isminin türkçesini. Sizce ismini türkçeye çevirsek nasıl olur? Direk oregaiuru'yi de çevirebiliriz belki :) Ancak uzun olanınkini soruyorum. Benim Romantik Komedim Yanlış Beklentilere Kapılıyor gibisimsi saçma salak bir taslak ortayaq atarak açıyım konuyu. Belkide Gençlik Yıllarımın Aşkı Komik ve Karmaşık Bir Hal Alıyor da iyi bir çeviridir. Edit: Bu da google translete'den Benim gençlik romantik komedi beklediğim gibi yanlıştır. İngilizcesimde de şu subtitle imiş: My Youth Romantic Comedy Is Wrong as Expected
  13. Double post diye bir olay var mı bilmiyorum ama 15/30 nasıl %45 oluyor usta. Ayrıntılara takılmam genelde ama gözüme çarptı :)
  14. oregaiuru'den ova bekliyorduk, bekleyeceğiz gibi duruyor.
  15. Arkadaş kaç gündür foruma girmiyor. Başına belalı bir şey falan gelmiş olabilir. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. andalzo

    Anime Beğeni Analizi (7)

    Ben de Gangsta'yı sevmedim. Bence de ilkbaharın en iyi animesi yahariydi
  17. Oo teşekkür ederim. Bu arada Kyakka'da Volume a prolog 1 prolog 2 diye şeyler var onlar ne oluyor?
  18. Yalnız 10. cilti çeviriyor Bitince 11'e başlayacak :D GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Bu arada arkadaşın tavsiyesi arada kaynamış, bence de ayrı bir konu açılsa çok daha verimli olacağı kesin gibi. Ne dersin?
  20. andalzo

    Bir günde ortalama kaç bölüm anime izliyorsunuz?

    0-17 arasında değişebiliyor :D
  21. Ahahaha Sende bu forumun Hikkisinin vah vah. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.