CpTTkunKnA
Kayıtlı Üye-
Last visited
Never -
Days Won
1
CpTTkunKnA last won the day on November 6 2012
CpTTkunKnA had the most liked content!
About CpTTkunKnA
- Birthday 05/12/1995
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
CpTTkunKnA's Achievements
Newbie (1/14)
6
zedmyster reacted to a post in a topic: Bleach' ın en karizma karakteri kim ?
-
Cувєя efsanedir. :) started following CpTTkunKnA
-
Madaxe reacted to a post in a topic: Anime izleme tutkunluğu adına neler yaptın&yaparsın..?
-
Soi Fon reacted to a post in a topic: Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?
-
elmakurdu reacted to a post in a topic: Bleach' ın en karizma karakteri kim ?
-
elmakurdu reacted to a post in a topic: Bleach' ın en karizma karakteri kim ?
-
Anime izleme tutkunluğu adına neler yaptın&yaparsın..?
CpTTkunKnA replied to CpTTkunKnA's topic in Anime Geyik
Herkez mi vampire Knight izlerken çılgınlık yaptı ya ..Baska bi animede anısı yokmudur Kmsenn :D :D -
Anime izleme tutkunluğu adına neler yaptın&yaparsın..?
CpTTkunKnA replied to CpTTkunKnA's topic in Anime Geyik
O dediğin şuanda benm için geçerli NANA'yı izliyorum.2 günde 38 bölüm izledim geriye 9 bölümü kaldı 2 gündür izlicem hala :D -
naruto(Chunin Exam:part II) Sasuke vs gaara Gaara vs Rock lee Naruto vs Kiba Naruto vs hyuuga neji Shikamaru Nara vs Temari Hyuuga neji vs Hyuuga Hinata
-
Ya Şu çocuk geberip Soul Society de yeni bi hayata başlasa Kaptan olup Öle bitirseer Olmazmıydı :D
-
Aynene ya Aizen'de bitirseydi o zaman..Uzatmasaydı..Fanlar öldürür o adamı bitirirse Tepki Büyük olur Gibime geliyor.. Öyle bi durumda bizde bi Türkiye şubesi açalım tepki için
-
Naruto'nun son bölümü öğlen sızmışım ama NANA'ya devam..
-
Ya bitmemeli ya hayattan bir parça o bzm için Salı akşamları naparız sonra :)
-
Beklentilerimin üstünde bi bölümdü Tsukishima'ya Geçiresim geldi :)Bugün NANA'nın bi kaç bölümünü izledim..İlk kez Bir Shoujo izliyorum ve Görüşlerim tamamen Deişti diyebilrim..Sardı beni ama anime Bitince kesin ağlarım :'( :'(
-
Ya o bitane bitki yüzündenmi ne oluyodu yanlış hatırlamıyorsam..,?
-
ova'ydı dmi bu yanlış hatırlamıyorsam tek bölümlük bi adaya gdiyorlardı... :D :D :-[
-
RoyalGuard konusunda ısrar ediyorum ben. :( SAYANORA matsumoto :) Aaaaa mavi gözlerini Gördüüüm :DRoyal guard olabilir katılıyorum..Omuzundan aşağıya Haorin parçası iniyor..Herkez bliyodur ztn kesin önemli bi görevde Final getsugayı kullandıda şmdi böyle oldu.. Ya ama Rukia şimdi Teğmen demi..?
-
Shinigamiler ölümsüz deildir bunu arc'ların birinde açıklamışlardı..Shinigamiler uzun yaşamlı varklıklardır diye.. Gin bile öldü bn bşey demem artık :P Ayrıca içhigo ne iş kısmına gelirsek babasının ney olduğu belli değil daha..Ne bilmeyelim biz portatif gigai içinde olan bir ruh olmadığı..? Yada ichigo gibi eski bir vekil olmadığını..?Ichıgo'ya bişey olmaz bu arada ölür ölür dirilir o...''
-
Nerede O Eski Animeler Diyenler İçeri. (ANKET)
CpTTkunKnA replied to Shoryuken.M's topic in Anime Genel
Pokemonun bide digimonun avantajı var tabi ikiside tasolu :( az mı koleksiyonlar yapardık : ;D -
Bleach-Arrancar arc'ları bidaha izledim braz aksiyon olsun :( Soi-Fon bankai tekrar görmek istedim...