Jump to content

FrailSym.

Üyeler
  • İçerik sayısı

    782
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

FrailSym. kullanıcısının son zaferi 1 Kasım 2015

FrailSym. en beğenilen içeriğe sahiptir

6 Takipçi

FrailSym. hakkında

  • Doğum günü 07/22/2000

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Antalya

Son profil ziyaretçileri

20150 profil görütülenme

FrailSym. üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: FrailSym.

  1. Derin düşünmek bana hiç yaramıyor. O kadar düşünüyorum, düşünüyorum bir sürü hayal kururyorum ama en sonunda hep öleceğim gerçeğiyle karşılaşıyorum. Sonunda ne olacağını bildiğim bir hayatı yaşayacak olmak hevesimi kırıyor. Yani düşünsenize, bu sonunu bildiğiniz bir romanı okumak gibi bir şey... yine düşünüyorum kendi kendime, bundan bir 50 yıl sonra değil de şimdi ölsem ne fark eder? Dünya üzerinde benimle aynı tür(İnsan) Milyarlarca canlı var, peki benim onlardan bir farkım ne? Sonuçta hepi...

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Sabah Sisi

      Sabah Sisi

      Bende bazen böyle düşünürüm, biraz daha basit bakmaya çalışırım. Bir nevi sonu düşünmemeye zorlarım kendimi. :P Ama düşüncende bence sonuna kadar haklısın, maalesef. :/ O yüzden bence olay sıradan ama kendi çapında mutlu olabilmek, tabi onun içinde önce istediğimiz işi yapabilmeliyiz, yapmamız istenileni değil ama, neyse... Gerçi benimki de fazla ütopik oldu. O zamanda olay ahiret inancına gidiyor neyse ki. Yoksa sanırım bence de hayat tamamen anlamsız olurdu.

    3. Kai

      Kai

      kimsenin yaşamı aynı başlamaz, aynı gitmez ve aynı bitmez, zaten anlam kavramı burada doğuyor. yanlışın burada fire. şimdi anlar mısın bilemiyorum ama "son" ve "başlangıç" insan kapasitesinin haddine olan kavramlar değil. kibir anlamında söylemiyorum bunu, gerçekten değil. yani mesela durduğun yerden dünyanın öbür ucundaki sokaktaki havayı soluyamazsın ya? işte bu da onun gibi..

    4. FrailSym.

      FrailSym.

      @Kai

      Sanırım anlatmak istediğini anladım. Bir bakıma haklı sayılırsın, katılıyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.