Jump to content

fl0xz

Banlı Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Durum yanıtları bölümüne fl0xz kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. O kadar kaçmama rağmen bana en korkunç re:zero spoilerını veren facebook arkadaşlarıma inşallah ayağınız burkulur da merdivenden düşerken boğazınıza şemsiye ucu girer dileklerimi buradan göndermek isterim. ulan, insafsızlar! zaten dokunsan ağlayacak haldeydim ayıp değil mi BE! 

  2. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  3. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  4. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  5. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  6. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  7. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

  8. Hiç düşünmedik, sadece ağız dolusu nefret kustuk onlara. Aşağılar bir şekilde baktık hatta bakmadık bile görmezden geldik. Onları fazlalık, hastalık, bela olarak gördük. Hiç düşünmedik, sadece gittik sıcacık evlerimize sıcacık yemeklerimizi yemek için. Halbuki bir ekmek bile yeterdi öyle çok fazla şeyler de istemezler. Belki bir battaniye isterler en fazla. Ayağımın burkucu olduğu bir Zaman gittim camiye oturdum avluda. Geldiler oturdular çıkışta insanlara yalvaran gözlerle bakmak üzere. Bir anne ve küçücük bir çocuk. Daha yürümeyi yeni öğrenmiş. Annesi kirli bir bez parçasını Altan alıp oturdu somsoğuk mermere. Artık bir gayesi kalmamıştı bu korkunç dünyadan. Sadece çocuğu için katlanıyordu belkide. Sırf çocuğu üşümesin diye o somsoğuk mermerle arasındaki bez parçasını hiç düşünmeden aldı sardı çocuğuna sırf üşümesin diye. Sonra diğerleri de geldi. Bir kaç görmezden geldiğimiz insan daha. Bir kız, daha 10-11 yaşlarında hiç umrumda değil dilenmek tek derdi bir kaç lira almak. O an o soğuktan titreyen çocuğu güldürmek için neler yapmadı. O çocuk koşa koşa yanıma geldi. Hiç beklemedikleri bir şey yaptım aldım kucağıma çocuğu sevdim. Şaşırdılar tabi beklemiyorlardı. Tabii sonra namaz bitti. Yaklaşık 100 kişi çıktı. Yine aynı. Kimse görmedi onları. Tek ben gördüm. O an yanımda param yoktu belki ama vicdanım yanımdaydı.  

    1. fl0xz

      fl0xz

      :) aynısını ben de yaşadım ama teravihin başında cami önünde kahkaha ata ata espri yapa yapa gülüp, sırf para için caminin erkek bölümüne gelip cami içine girerek para isteyen, 1 saat önceki neşeli halini unutup surii yardım lütfen allah rıza diyen varlıklarla, hayvanın dahi altında mahluklarla karşılaştım :]]]]]]]]]]]]]]]]]

    2. (See 12 other replies to this status update)

  9. Az önce Bilgisayarımı Hacklemeye çalışan Acemiye dersini verdim. :D

    1. fl0xz

      fl0xz

      oooooo hack hikayeleri *-* da da daaaamn man look at it look :3

    2. (See 14 other replies to this status update)

  10. Esmiyor diye üzülemiyoruz da artık. Esse de sıcak esiyor. Ne anladım ben bu işten? :(

    1. fl0xz

      fl0xz

      26 derece burası ha ha ha :)

      nem %67 ama ölüyom.

      oooh mis gibi çektim önüme bilgisayarı csgoda rus avlıyorum.  var mı daha zevklisi???

    2. (See 10 other replies to this status update)

  11. Esmiyor diye üzülemiyoruz da artık. Esse de sıcak esiyor. Ne anladım ben bu işten? :(

    1. fl0xz

      fl0xz

      yoo burada gayet de güzel serincecik esiyor. serincecik yalnız. serincecik???

    2. (See 10 other replies to this status update)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.