-
Last visited
-
Days Won
28
Kaxell's Achievements
-
Sao'yla To Aru Index'e 3. sezon gelecekmiş. Bu dönem gene izlenecek bi şey yok gibi duruyor.
- Show previous comments 1 more
-
-
Yani başkalarını bilmem ama ben sao dan ölesiye nefret ediyorum, tamam bir emek var ama gerçekten (bence) iğrenç bir konusu var. Madem oyuna girdiğinde çıkamıyosuj, neden başka oyunlara giriyorsun. Bilmiyorum, ben bilerek mi başka oyunlara da girdiler, ama en azından tek bir amacı var ve ilk sezonunun 15. bölümünden sonra türk dizisine sarıyor. Bilmiorumm...
-
-
2014'te yazdığım şeyi alıntılayıp neden kalp krizine sokuyorsunuz beni :P
-
Uzun süredir anime izlemeyince bütün otaku hislerim paslanmış :P. Son iki dönemdir izlenecek neler varmış diye bakındıydım bir şey bulamadım. Nasılsınızz??
-
-geri döndüm-
-
Hayali kişilik: Kekzıl bey kitabın içine ettiğiniz yetmedi mi? Artık her şeyi değiştirmeyi bırakıp planladığınız gibi yazsanız diyordum?
Kek: Dur bak şurayı da değiştireyim… hah… süper oldu.
H.k.: Tebrik ediyorum efendim. Artık işin içinden hiç çıkamayacaksınız.
Kek: Çıkarım ya.
(çıkamadı.)
-
Bundan 2 sene önce masamune-kun no revenge in animesi çıkar dedim ve oldu. Şimdi de diyorum ki 2 sene içinde Hastukoi Zombie'nin animesi çıkar. Düşük bütçeli ve abartı ecchili olur ama yaparlar.
-
Eveeeet, sıkıntıdan hayatımın hatalarından birini yapıp yeni bir mmorpgye başladım. FFXIV: A Realm Reborn oynayan varsa takılabiliriz. Tatlı mı tatlı bir black mage'im var ebesinin nikahı kadar hasar vuruyor durduramıyorum. Martta gideceğimden bu iki aylık tatili japonca çalışıp FF oynayarak geçirmeyi planlıyorum, oyunu öğrenmek isteyen varsa beklerim.
-
(Akame Ga Kill Spoiler'ı!) Mangası son bölümüyle beraber final verdi. Animenin aksine bayağı sağlam bir sondu. Hatta yazdığım FF'nin sonuna da benziyordu aslında, mesela Leone son kez savaşmak için büyülü bir canavarla birleşti. İşini bitirdikten sonra da mutlu şekilde öldü. Canavar füzyonunu kullanıcakların tahmin etmiyordum. Onun haricinde Wave, Kurome falan hepsi mutluydu. Özellikle savaştan sonrasını anlatan sayfaları okudukça içim cız etti. Akame haricinde... Kız gene savaşmaya devam etti.
Ha bi de, Mine'yle Tatsumi'nin çocuğu oldu :D.
-
(To Love Ru Darkness Spoilerı!) Olmaz denilen oldu, To Love Ru iki bölümde iki ilan-ı aşk yaşandı. Bu demek oluyor ki yavaş yavaş darkness hikayesi sona erecek. yeni seri başlıyacak!!!
-
Pusula Projesi'ni takip edenler için küçük bir spoiler veriyim, bu haftaki bölümden sonra hikayenin tekdüze işleyişi sona eriyor. Kafama inen yeni bir vahiyin gazıyla 40.5'i yazdım, bu cumartesi 40 ile beraber yüklemeyi planlıyorum. Normalde hikayede böyle bir şey yoktu. Bu yüzden ilerde bunu nasıl işlerim hiçbir fikrim yok.
Yani, beklemediğimiz şeyler olacak, umarım seversiniz. :)