Jump to content

Barış

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2006
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

Barış kullanıcısının son zaferi 17 Kasım 2017

Barış en beğenilen içeriğe sahiptir

3 Takipçi

Barış hakkında

  • Doğum günü 01/18/1991

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    istanbul

Son profil ziyaretçileri

130349 profil görütülenme

Barış üyemizin başarıları

  1. one piece manga son bölüm....Aman Allah'ım. :cruch-onion-head-emoticon: 

    1. lntegral

      lntegral

      Sabo yakalandı galiba

      Ace hikayesi gibi olmasında

  2. overlord LN çevirisini yapan arkadaş artık çevirmeyeceğini duyurmuş. duyuruyu yaptığı gün 25 ağustos uluslararası yas ilan edilsin heryıl

    1. Leffwn

      Leffwn

      Türkçe mi İngilizce mi? Ona göre safımızı alalım. :D

    2. Barış

      Barış

      ingilizce çeviren. adam hem hızlı hem güzel çeviriyordu ya. takip ettiğim LN lerin tamamının çevirisi ya durdu ya bitti yada çevirmeyi komple bıraktılar. 

    3. Leffwn

      Leffwn

      Yazık olmuş ama nasılsa İngilizce için başka çevirmen çıkar. Ha aynı kalite ya da üstü yakalanır mı bilemem. 

  3. Wano arc'ı aşırı derecede depresif bulan bir ben miyim. Bu oda'da nasıl bir yetenek var da her seferinde insanı yumruk yemişe çeviren hikayeleri yaratabiliyor. smile meyvesi...vay arkadaş ya.

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Bence çok dandik ve sıkıcı ilerliyor şimdiye kadar 

    2. Barış

      Barış

      built up yeni bitti, artık aksiyona geçiyor yavaş yavaş. anormal büyük arc olduğu için giriş biraz uzadı gibime geldi benimde.

    3. lntegral

      lntegral

      Sanırım en uzun hikaye wano olacak tarzı bişey demiş Oda

      Ayrıca en iyi arcın da bu olacağını söylemişti

      İlk perdeden bişey beklemiyoruz ama asıl olayların olacağı 2.perdedeyiz şuan ve sönük gidiyor umarım düzelir

      Zaten düzelmese bile okuyacağımız için sadece umuyoruz şuan...

  4. SAO son bölüm fena keşke bütün stüdyolar bu kadar cesur olup bu sahneleri verebilseler.

    1. Gallardo

      Gallardo

      Seriyi takip etmiyorum ama bu yorumu görünce izledim. Kötü karakterler tipleri aynı olsa da sevindirici bir gelişme. Umarım arkası gelir.

  5. world trigger mangası dergi değiştirmiş. bundan sonra aylık yayınlanacak, çeviri tarihleri ve süresi değişir muhtemelen..okuyanlara duyurulur

  6. fairy tailin sonunda ne olduğunu özetleyecek birine ihtiyacım var. acnologia ve zerefe noldu fairy tail'e ne oldu. aşk meşk ilişkileri ne durumda, en son okuduğum yer muhtemelen natsu'nun geçmişi ile ilgiliydi. finali ve finaldeki durumu öğrensem yeter.

    1. SiyahDranza

      SiyahDranza

      Zeref serideki en güçlü karakter seviyesine ulaşıp Natsu'yu öldürdü ardından Ancselam'ın yeryüzündeki gölgesi Lucy E. N. D'nin kitabını kullanarak Natsu'yu hayata geri getirdi ve Natsu dirilerek Zeref'e tek attı Zeref lanetinin kendisini öldürmesi sonucu gg sonra Acnologia Zeref'i geçti ve vücudu ikiye bölündü ejderha acılarını bir mekana toplayıp dalga geçerken öteki bedenine bir şeyler oldu sonra Hiro Mashima(!) Acnologia'ya da tek attı Aşk maşk da yok seri yan seriden devam ediyor

    2. Barış

      Barış

      şaka yapıyosun. ikisinede tek mi attı? blech'in kaderini paylaştı herhalde fairy tail'de. gereksiz gereksiz uzatırsan en sonunda seriyi bitirirler, az sayıda bi bölümde konuyu toplamaya çalışırsın. blech'den ders çıkarması lazımdı biraz.

    3. SiyahDranza

      SiyahDranza

      Zeref'in peri kalbini alıp Natsu'yu öldürmesiyle seri  tam zirveye çıkıyordu. Herkes Zeref vs E. N. D vs Acnologia gibi üçlü dövüş finali bekliyordu yani bundan sonrasında daha düşük bir final olamazdı ama mangaka kolay tahmin edilebilir bir final yapmayı reddetti ve her zamanki gibi okurları ters köşe etti. 

  7. shokugeki no souma'nın mangası konuda nerelere gitti Allah'ım ölecem. geçen arc'dan daha ileri götüremez konuyu diyordum yanılmışım ? 

    1. Gallardo

      Gallardo

      "Ecchi yönü level atladı" anlamı çıkarabilir miyim bundan?

    2. Barış

      Barış

      ecchi yönü aynı devam ya, konu olarak baya dallandı budaklandı ? 

  8.  goblin slayer bayaa iyi. yetişkin tonuna bayıldım. fantezi ama yinede yetişkinlere hitap ediyor. dram ekliyorlar sürekli..

  9. hiç mi olmaz izleyecek bişey şu yeni sezonda ya..heryer shoujo animesinden geçilmiyor pis fujoshiler...

  10. sensei hataraku saibo izliyo musun? tıp ile alakalı insanlardan çok beğeniyor ve isabetli olduğunu söylüyorlar.

    1. Amygirl

      Amygirl

      Birinci bölüme göz attım trombositler saykoooo evet gayet mantık çerçevesinde hatta bakteri direnci, antijen sunumu olayı bile var güzel seri izleyeceğim

  11. sonunda oldu. bir senedir ertelediğim şeyi yaptım ve pubg aldım. beraber oynamak isteyen varsa beklerim ? 

  12. şu saat oldu overlord'un 12. bölüm ingilizce çevirisi hale gelmedi. türkçe çeviriyi etkiler herhalde.

  13. hataraku saibo son bölüm fena. bu sezonun en iyi animesi tartışmasız. 

    1. Gallardo

      Gallardo

      Resimlerine göz attım ilgi çekici görünüyor. Killua'ya benzeyen karakteri şimdiden tuttum diyebilirim. Mavi elbiseli uzun saçlı şapkalı küçük kız da maskot gibi. Nanachi'ye benziyor ?

    2. Barış

      Barış

      çok nadir opening beğenirim. bunun her bölümünde eşlik ediyorum ?

    3. Gallardo

      Gallardo

      Ekledim listeye?

  14. overlord son bölümü rezalet yapmışlar ya. bi kere fluder'in seiyuu'su berbat adam konuşamıyor resmen. jircni'in olduğu sahneleride hem eksik  hemde kitapta verilen duyguların yarısından fazlasını atlayarak yapmışlar. böyle giderse bu adamlar daha çok şey atlayacak. üzüldüm valla

  15. Barış

    İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!

    code geass severim ama sırf finali için. finali çıkar ilk 20'ye bile girmez. yinede stratejik düşünme sevdiğim için görüşlerim olumlu yönde. ama finali her hangi bi yapıtta gördüğüm en iyi finaldir. SAO roman olarak çıkmış bir seridir. ama bence yazar dünyayı yaratırken ilerisini düşünmeden hareket etmiş ve tutunca da sonrasını aynı kalitede devam ettirememiştir.. şeye benziyor, ana yemeği en önden verip sonra çorbayla devam etmek gibi. 4-5 volume sadece SAO'dan kurtulma olarak işlese hem anime severler için hem roman severler için çok daha iyi olurmuş. (bakınız log horizon konuyu çok daha iyi işleyip sana o dünyanın tadını iyice tattırıyor, zeynep ablaya bu konuda kesinlikle katılıyorum). Herhalde hepimizin hayal kırıklığına uğramamızın sebebi SAO bölümlerini çok hızlı geçmeleri. Çok iyi potansiyeli olan bi "setting" yaratmışsın uzat be kardeşim. respawn olmayışı ve direk ölüm durumu zaten diğerlerinden bi tık öne çıkartıyor niye hemen bitiriyorsun ki. Gun gale online bölümleride fena değil aslında ancak SAO daki tadı vermiyor ve genel olarak abartıldığı kadar iyi bir seri değil. Naruto, flashback konusunda en berbat animelerden. yahu kardeşim seri uzatmaya çalışılırda bu kadarda olmazki. filler'lara çare var izlemiyorsun bitiyor ama flashback de flashback, animenin son bölümüne kadar herhalde flashbacklerle tüm animeyi daha bitirmeden çift dikiş iki kere izlettiriyordur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.