Jump to content

anes

Üyeler
  • İçerik sayısı

    243
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

anes kullanıcısının son zaferi 23 Aralık 2019

anes en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

anes hakkında

  • Doğum günü 16 Aralık

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

2638 profil görütülenme

anes üyemizin başarıları

  1. anes

    Doğum Günü Kutlama Bölümü

    Aa yeni görüyorum. Teşekkür ederiim
  2. anes

    Zengin içeriğe sahip webtoon siteleri

    Ben pek fazla webtoon okumadım ama okuyacağım zaman Line Webtoon kullanıyorum. Hem telefon uygulaması da var. Buradaki webtoonlar İngilizce oluyor ama bazı serilerde fan çevirisi seçenekleri arasında Türkçe çeviriler de oluyor. Sanırım pek yaygın değil Türkçe çeviriler ama aradığınız bir seri olursa buradan da faydalanabilirsiniz.
  3. "Adil olanın peşinden gidilmesi doğrudur, en güçlünün peşinden gidilmesi ise kaçınılmazdır. Gücü olmayan adalet acizdir; adaleti olmayan güç ise zalim. Gücü olmayan adalete mutlaka bir karşı çıkan olur, çünkü kötü insanlar her zaman vardır. Adaleti olmayan güç ise töhmet altında kalır. Demek ki adalet ile gücü bir araya getirmek gerek; bunu yapabilmek için de adil olanın güçlü, güçlü olanın adil olması gerekir. Adalet tartışmaya açıktır. Güç ise ilk bakışta tartışılmaz biçimde anlaşılır. Bu nedenle gücü adalete veremedik, çünkü güç, adalete karşı çıkıp kendisinin adil olduğunu söylemişti. Haklı olanı güçlü kılamadığımız için de güçlü olanı haklı kıldık." -Zülfü Livaneli, Serenad "Annelere anlatılan kederler taksim değil, zarbedilmiş olur." -Peyami Safa, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu "...Güçsüz biri olan sen, her çeşit iktidarın sahibi olan benim üzerimdeydin. Çünkü olaylara müdahale etmeden hepimizi gören, seyreden sendin. Seni ezdiğimizde ağlıyordun. Güçsüzlük belirtisi olarak yorumlanabilen bu şey aslında senin yaşamındı. Oysa biz taşlar kadar güçlü, bir o kadar da cansızdık." -İhsan Oktay Anar, Puslu Kıtalar Atlası
  4. anes

    Cehennemlik anime karakterleri

    Kumar oynamak/ Itou Kaiji, Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku-hen Şeytanla anlaşma yapmak/ Ciel Phantomhive, Kuroshitsuji Din pazarlamak/ karakterin adını hatırlayamadım ama ana karakterlerden rahip, Saibi İnsan eti yemek/ bütün ghoullar, Tokyo Ghoul Fitne çıkarmak/ Orihara Izaya, Durarara!!
  5. anes

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    Arve Rezzle: Kikaijikake no Yousei-tachi
  6. anes

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    ACCA: 13-ku Kansatsu-ka
  7. anes

    Bul Getir!

    Ben de mümkünse iflah olmaz bir kumarbaz alayım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.