Jump to content

LieWish

Üyeler
  • İçerik sayısı

    115
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    LieWish got a reaction from Fumi in Uzun bir aradan sonra..... Herkese Adele'den helloooooooo   
    Ooo sen buralara uğrar mıydın
  2. Üzgün
    LieWish got a reaction from Fumi in Hiç gerçekleşmeyecek bir aşka yelken açıyorum...   
    agla
  3. Beğen
    LieWish got a reaction from Rakuncuk in Hiç gerçekleşmeyecek bir aşka yelken açıyorum...   
    agla
  4. Harika
    LieWish reacted to LeornKayn in Kıssadan hisse, güzel bir hikaye :)   
    Fes ? dönem hikayesi herhalde 
  5. Beğen
    LieWish got a reaction from Pryda in belki tepki çekicem ama, cidden Code Geass'ın nesi bu kadar övgü alacak kadar iyiydi   
    @Pryda
    son konuya gelirsek. bu konuda ben "Don't Hug Me, I'm Scared" (DHMIS) serisini versek daha iyi bence. 3. bir kaynağa bakmadığın sürece onda pek bir şey anlayamazsın. etraftaki nesneler, anlık karelerdeki kişiler, röportajlar hepsi ayrı ayrı öneme sahip. yoksa susam sokağı gibi başlayıp kabus gibi biten saçma bölümler serisi gibi. sorun şu, dediğin gibi CG çok derin bir seri değil. bu yüzden onun böyle 3. kaynağa zorlaması saçma. daha geniş örnekler verebilirim. "Bioshock Infinity" oyunu. eğer hikaye için kasmazsan sadece vur geç oyunu. bu bakımda insanlar ikiye ayırır bu tarz yapımlar. merak eden ve umursamayan. umursamayan kitle oyunu oynar bitirir. merak eden lore  (türkçeye nasıl çevrilir bilmiyorum) denilen arkaplan hikayesini araştırır. aynı şekilde "Dark Souls" serisi -ki yapımcısı en baştan en sona bütün hikayeyi açığa çıkaran insana 15.000$ vereceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam-. şimdi bir bu var. arkaplanı araştırması zevk veren derin konulu yapımlar. senin de dediğin gibi CG çok ta derin bir anime değil. bu insanlar bunu izlerken de derin olmamasına alıştılar. neden en sona anlaşılmayacak şeyler eklersin ki? en azından anlamayacaklar için bir karakter koyarsın her şeyi açıklar ki final için en çok istediğim buydu benim. çünkü koskaca animede istisnasız herkeste yalan söylemek ve gerçeği bildikleri halde asla söylememek gibi bir takıntı var. Charles bütün planlarını açıklamıştı. sakladığı her şeyi söylemişti. ama sadece onun planını bilmek -ki uygulamaya koyamadı ne yazık ki- yeterli değil.
  6. Harika
    LieWish got a reaction from sShoguNn in Dün gece böyle bi kanal buldum bu nasıl bi kanal kafam allak bullak oldu https://www.   
    döndü baya. hareket çekerken fotoğrafları falan bile var :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.