Jump to content

Gyunduan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Gyunduan got a reaction from Alifurki1471 in Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim   
    sevdim konuyu :D                                       

    Naruto: Her zaman çabalamaya çalışan genç
    One piece: Hazine Arayan dostlar
    Baki: Sevişen güçlü olur
    One Punch Man Erkek adam sadece yumruk kullanır
    Attack On Titan Devler alemı
    Wu dong qian kun Şans Kaderimdir
    Fairy Tail Kavak Yelleri JSDA yada Arkadaşlıktan başka büyük güç yok
    High School DxD Meme Tanrısı
    Great Pretender Tokatçı
    K Project Kurtlar Vadisi
    Magi Sultanın yolunda
    Great Teacher Onizuka Hayalimdeki Oğretmen
    JoJo Adını ORA ORA koydum
    Kami no Tou Sevdiğim Kız Kaderimdir
     
     
    :D 

  2. Beğen
    Gyunduan reacted to LONGG in Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim   
    ONE PUNCH MAN = MADEN OLAN DAĞDA OT BİTMEZ
  3. Beğen
    Gyunduan reacted to Qua_Boran in Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim   
    Boruto: Babam beni sevmiyor hüü
    Fairy Tail: Arkadaşlarım loncam power up'u
    High School DxD: Tombul tombul memeler
    Black clover: Ma da ma da
  4. Beğen
    Gyunduan reacted to Metehann in Şu animeyi ben yapsaydım şu ismi verirdim   
    Black clover= Power up vermeyi unutan mangaka
  5. Beğen
    Gyunduan reacted to charizard231 in Black Clover Asta Kim   
    birkactane teori var aklıma yatanları yazıcam. cogu kafaya yatıyor bu arada teoriler bana ait değildir. uzun bir yazı olacak.
     
    1.Teori
    : Aslinda bir çok kişi düşünüyor ama bence Astanin içindeki iblis baya yüksek seviye. Şeytan dünyası hep güçlü gösterildi ama güçsüz şeytanlar olacağı bariz. Niyeyse Astanin şeytani 4 büyük şeytandan biri geliyor ve bu şeytanlar şeytan dünyasını dengede tutuyor.ancak astanin şeytani uzun süredir kayıp. Ve bide dengelerin bozulmasinada sebeb oluyor.
    Yada şöyle.bir şeyde olabilir tepegöz hikayesi gibi. Tepegöz insan ve peri çiftleşmesi den meydana gelen tanrının cezalandırdığı kişi.
    Bu sebeple iri yarı ve çirkin oluyor.
    Belkide asta insan elf veya insan şeytan veya başka bir ırkın çiftleşmesi sonucu lanetlenmiş bir çocuk olabilir. Bu sebeple de büyü gücü olmayabilir.
    Ayrıca şöyle bir durumda olabilir. Astanin şeytan babası ve insan annesi olabilir.
    Ve Astanin içindeki şeytan Astanin kardeside olabilir.
    Bunu ben ekledim:şimdi birisi dicek şeytan diye zagrebe senpai dedi biliyorsunuz astanın şeytanı sanki biraz alaycı tavırla konusuyor ondan öyle konusuyor olabilir.
    2.sebebi yası kucuk olabilir.
    3.sebebi gücü düşük olabilir fakat gücü değişik olduğu için güclü görülüyor olabilir. anti büyü sonucta kimsede yok
    bana kardeş şeyi haric mantıklı geldi. kardeşi yazmıcaktımda arkadasa saygı amaclı onuda ekledim.
     
    2.teori
    Asta aslında "Astaroth" adlı bir şeytanın ta kendisi 3 büyük iblisden biri beelzebub,lucifer,astaroth ve tek insan görünümünde olan kişi o ve sanarım burayı tam bilmiyorum anti büyüyü temsil ediyor kendisinin haberi yok ve Şeytanı olarak andığı şey gerçek kişiliğide olabilir 2 ye ayrılmıştır belki
    3.Teori
    Aslında simdiye kadar seytanın gucunu görmedik bence buyu silme özelligi kılıcın özelligi seytanın degil bence.Asta kılıçsız hiçbir zaman büyü silmedi yani içindeki seytan büyüyü silmiyor büyuyu kendinin gibi kullanıp guclendiriyor olabilir.Mesela kılıcın ozelligi buyu silme ve bu buyu silmeyi kendisine katıp guclendiriyor olabilir 
    4.teori
    Belki asta kendisine bile zarar verecek bir tür buyu gucu seviyesi ve çok guclu bir buyu turuyle dogdu.Bu yuzden ailesi de astayı kurtarmak için buyu gucunu silen seytanı icine hapsettiler ki buyusunu engellesinler.
    5.teori: Ya astanın iblisi ilk iblislerden artık iblislerin bile hatırlayamadığı kadim bir iblis yada asta iblis ile insan soyundan geliyo bu yüzden diğer iblisler bunu tanımıyo
  6. Beğen
    Gyunduan reacted to gamazX in Black Clover   
    Ben az sonra bu animeyi sevmemişim gibi bir imaj oluşturabilirim animeyi anlatırken baştan söyleyeyim ben bu animeyi sevdim şu an sıkıldığım için ara versemde izlediğim zaman beni eğlendirdi. Herkes animeyi kötülerken ana karakterin bağırmasından şikayet ediyor bu durum beni ilk bölümde rahatsız etsede ikinci bölümde alıştım bu duruma alışılıyor yani insanların abarttığı kadar rahatsız edici değil bağırması. Ama animenin en büyük sıkıntısı bu animede gerçekten karakter denebilecek çok az kişi var karakterlerin neredeyse hepsi aslında tipleme, klasik shonen animelerinde olan klişe karakter tiplerinin neredeyse hepsi var bu animede: sürekli yemek yiyen tatlı kız, sarhoş abla, serseri; aykırı ve cool takılan komutan kaptan yada öğretmen, dandere, sürekli birileriyle savaşmak isteyen karakter, tsundere, takıntılı aşık, imoutocu (kız kardeş takıntılı abi), havalı takılan rakip (sasuke gibi), senpai tiplemesi, amacı uğruna mücadele veren ana karakter... Biraz anime dünyasına hakimsen çok az animede bu kadar tiplemenin bir arada bulunduğunu bilirsin tamam shonenlerde tiplemeler olur ama bu kadar tipleme bir arada ben hiçbir animede görmedim. Karakterlere tipleme dememin asıl nedeni ise yan karakterlerin kendileri için yapılmış arclar ve bölümler var onların bir şey yapması gereken yada geçmişleriyle yüzleşmesi gereken. O karakter için yapılmış bir arcta sadece o karakter gerçekten bir karakter oluyor ve hem psikolojik hemde ruhsal bir gelişim kazanıyor ruhsal bir gelişim kazansada bu gelişim ilerleyen arclarda kendini hiç belli etmiyor ve karakter sadece fiziki güçle devam ediyor. Fma serisinde her karakter her sohbetten kendine bir şeyler katarken burada koca arcta yaşananlardan hiçbir karakter kendine bir şey katmıyor. Sadede gelirsek ne olursa olsun izlemesi keyifli bir anime merakını cezbediyor kendini izletiyor. Animasyonları zamanın gerisinde, çizimleri sade. Bası savaş sahnelerinde ayrıntılar aşırı azalabiliyor hatta paintten yapılmış gibi görülebiliyor savaş sahnesi. Eğer klişe karakterlerle çok komplike olmayan bir shonen animesi izlemek istiyorsan yada eski shonenlerin tadını arıyorsan ama bir tane bile eski shonen kalmadıysa izleyecek (çok düşük bir ihtimal) izlemeni tavsiye ederim, bu nedenlerin dışında benim animeye yeni başladı sayılabilecek bir arkadaşımda izledi ve beğendi yani yeni başlamış olanlarında sevebileceği bir seri gibi duruyor.
  7. Beğen
    Gyunduan reacted to Noxier in Boruto   
    Boruto'nun mangası güzel ve sürükleyici ama daha animesi manga'nın başında bile sayılmaz yan hikayeler ve slice of life birleşimi ile ilerliyor benim tavsiyem animenin biraz daha ilerlemesini bekle( birkaç yıl ) hatta bitmesini bekle sonra filler(ana hikayeden bağımsız yan hikayeli bölümler) bölümleri atlayarak izlersen seriyi zevk alarak izleyeceğine eminim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.