Jump to content

spear581

Üyeler
  • İçerik sayısı

    23
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

spear581 hakkında

  • Doğum günü 10/15/2004

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

609 profil görütülenme

spear581 üyemizin başarıları

  1. spear581

    ( 15 / ? ) Tokyo Revengers

    4.bölüm gece saat üçte geldi sanırım pazar saat 03:00 olabilir tam emin değilim. büyük ihtimalle cumartesi gecesi
  2. İnternetten az önce baktım mangaclub diye bir site var. Güvenilir bir siteye benziyor, bir göz at istersen.
  3. spear581

    Merhaba ben Kiyo

    foruma hoşgeldin umarım güzel vakit geçirirsin :)
  4. Gintama'nın izleme sırasını merak ediyorum. Arada filmleri falan olunca karışıyor. Bu yüzden Gintama izleme sırasını bilen varsa yazabilir mi?
  5. spear581

    Çizgi Roman / Manga Satan Yerler

    13gezegen diye bir site var çok ucuza ingilizce manga ve çizgi roman satıyorlar. Daha önce hiç alışveriş yapmadım paramı biriktiriyorum yaz tatilince birkaç tane birden satın alırım o zaman deneyimimi size de aktarırım.
  6. Gintoki diyebilirim çünkü kendi için değerli olanları korumaya çalışır ve bu yolda canını bile feda edebilecek kadar cesur,güçlü ve zeki birisi. Ben de benim için değerli olanları korumak istiyorum.
  7. spear581

    Favori Karakteriniz/Karakterleriniz Sebebi

    hijikata toshirou- gintama- shinsengumi'nin korkulan yardımcı kaptanıdır ve aşırı komik şeylere maruz kalıyor. sakata gintoki- gintama-aşırı komik ve değer verdiği şeyleri canı pahasına korur. uchiha itachi- naruto- genjutsu yeteneği harika ve bir uchiha'lı. xerxes break- pandora hearts- mor-beyaz kıyafetli, iyi niyetli ve güçlü birisi. ryomen sukuna- jujutsu kaisen- baş villain denebilir ve aşırı cool haraketleri hyakuya yuichiro- owari no seraph- içinde %10'luk kısmı insan deneyleri yüzünden kıyamet meleği gücü var. agatsuma zenitsu- kimetsu no yaiba- gök gürültüsü nefesine sahip demon slayer'dır. hem korkak hem de komik birisi.
  8. spear581

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    gintama 159-167
  9. izlediğim ilk 5 animeyi önereyim; naruto pandora hearts boku dake ga inai machi steins gate charlotte
  10. gintama bleach akame ga kill owari no seraph shinmai maou no testament * çok fazla ecchi var.
  11. bungou stray dogs tate no yuusha owari no seraph jujutsu kaisen akame ga kill boku no hero academia mushoku tensei- ecchi bir anime tavsiye etmem. bleach, naruto, fairy tail, dragon ball, black clover, hunterxhunter gibi animeleri önermedim çünkü herkes biliyor az çok o tarz animelerin varlığını
  12. spear581

    Hayatta yapmayı sevdiğiniz 5 şey.

    1.Uyumak 2.Yemek-İçmek 3.Tuvalet ihtiyaçlarını gidermek 4.Anime İzlemek-Manga Okumak 5.İnternette takılmak(tiktok-youtube,türkanime) 6.İngilizce kelime ezberlemek 6 olsa sorun olmaz umarım =)
  13. spear581

    Kızlar ne tarz erkekleri sever?

    peşinden sürekli koşuşturan erkekler olabilir. süründürmeyi seviyorlar :)
  14. spear581

    çevirmen nasıl olunur?

    şu anda dil bölümü okuyorum lisede. ilerideki tek hayalim güzel bir bölüm okumak ünide. hiçbir işe alınmasam bile part time iş+fansub'da gönüllü olarak çevirmen olmak istiyorum. eğer iş bulamazsam hep hayal kurmuşumdur: part time iş+ fansub'da gönüllü olarak çalışmak ama birçok işi birden yapmak(encoder,çevirmen,typesettingci,uploader) umarım hayallerimi gerçekleştirebilirim.
  15. spear581

    NARUTO İZLENME SIRASI

    Naruto-Naruto Shippuden ana hikayeler. Boruto ise bir sonraki jenerasyon diye biliyorum ama animesini asla izlemeni tavsiye etmem. eğer mangasını okuma imkanın varsa kesinlikle oku ama manga okumayı sevmiyorsan sadece boruto:movie izle. boruto çizimleri kalitesiz,müzik kötü,endingler berbat, hikaye işleyişi 0
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.