Jump to content

lili

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne lili kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. pegasusejder, 23 saat önce tarihinde yazdı:

    Maşallah Antalya nüfusu çoğalıyor. :D 

    Heee iyi yapmışsın. :D 

    Yani zaten nasıl desem pek kötü olmasına gerek yok, neyse sonuçta kendin bilirsin. :) Yani pek bir şey değişmedi de düşüncelerim değişti gibi.

     

    Şimdi şöyle diyeyim sanaldan birileriyle konuşman sana pek fayda etmez sosyal açıdan, benim demek istediğim eğer konu açmak da zorlanıyorsan veya ne diyeceğini bilemiyorsan veya ilk adımı atmaktan çekiniyorsan bu tarz ortamları bir basamak gibi görmelisin. :) Yoksa tabii ki de gerçekte arkadaşlık olayı başkadır. Benim dediğim krizi fırsata çevirmek. :D 

     

    Haha yani biz de yavaş yavaş öğrendik bunları. :) 

    Alışmam zor oldu Antalya'ya çünkü sevmem ben normalde sıcağı. Şimdilerde biraz alışmış gibiyim. 

     

    Anladım.

     

    Evet evet, ben de zaten bu şekilde düşündüğüm için attım bu adımı bakalım artık nasıl olur

     

    Hala çözmeye çalışıyorum. Denedim bi şeyler ama oldu mu bilemiyorum :)

     

     

  2. syncdes, 14 saat önce tarihinde yazdı:

    İşte derdim de şeydi Korece'ye bir çaba sarf etmedim öğrendim ama Japonca da öyle olmuyor. :D Ben hala koreli birkaç grubun müziklerini dinliyorum. Birkaç albüm aldığım da olmadı değil. :D
     

    Bugün yine soğuk sanırım. Arkadaşımla buluşmaya gideceğim ama onun da müvekkilinin taşınması varmış ona katılacak.. Ondan haber bekliyorum. Alerji miiiii işte bir tane daha beni anlayan insan. Her şeye alerjim var.. Güneş mi seninki? 

     

    Ben de arada, çok nadir dizilerini izlerim hala ? 

     

    Aynen güneşe alerji. Kabarıyor, kızarıyor ve tabi kaşınma durumu oluyor. Sende de mi aynı durum var 

  3. pambuk, 21 dakika önce tarihinde yazdı:

     

     

     

     

    İyi akşamlar pegasus abi , capri abi , asuna apla , heymely apla , luna (kendimi çok küçük hissettim birden bire ) ben beynim yanmadan yatayım baya yorucu bir gündü , tatlı rüyalar :sleeping-crazy-rabbit-emoticon:
    edit: ilk yazdığım gibi görmediniz gördüyseniz unutun :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

     

    Görmemişim ben, iyi geceler sana da tatlı rüyalar :)

  4. pegasusejder, Bir saat önce tarihinde yazdı:

    Hmm yani olaya biraz yanlış bakıyorsun, bunu tam olarak bir sorun gibi düşünme ve oraya gitmek kötü bir şey değil. Onun için rahat ol ve en kısa zamanda randevu almaya bak. :) Yani bir derdin varmış da dermanın oradaymış gözüyle bakacaksın kendine problemli gözüyle değil. :)) Benim sorunum duygusuzlukla alakalı bir şeydi tam net bir şey kendimde söyleyemiyorum, belli bir süre devam ettim ama sonrasında bıraktım. 

     

    Hmm tabii korana ortamında falan taşınmışsınız biraz onun bahtsızlığı var. :) Yine de sanaldan da olsa birilerini bulup konuşmaya çalış, özelden yaz muhabbet falan aç. :) MAL'dan da bir çok kişi bulabilirsin. :) 

     

    Bu arada çoklu mesajlar için "Alıntı" yazısının yanında "+" sembolü alıntılamak istediğin mesajları oradan seçerek hepsini toplu bir şekilde yanıtlayabilirsin, öbür türlü flood sayılır ve uyarı alabilirsin. :) 

    Kötü bi şey olarak görmüyorum da bilemiyorum işte bakalım. Herkesin var kendince bi şeyi he. Peki şu an nasılsın?

     

    Evet biraz o sıkıntı oldu ama biraz da ben işte içe dönük olmamdan kaynaklı. Ehm dediğin gibi de iyi tabi ama ben daha çok sanaldan da olur tabiki yanlış anlaşılmasın da yanyana olmak o şekilde bi bağ ayrı işte.

     

    Anladım tamam ben ona dikkat ederim, çok anlamıyorum şu an da öğrenmeye çalışırım. :)

  5. pegasusejder, 25.03.2021 - 06:57 tarihinde yazdı:

    Şimdi bir şeye inanmak, ondan bir şey beklemek aslında güzel bir şey, insan inançlı olduğu zaman normalden daha fazla çabalıyor ama sanırım bizim gibiler bu inanma kavramını abartıyor. Belki de normal bir şekilde beklenti düzeyimiz olsa bu kadar çok sıkıntı çekmeyeceğiz, beklenti büyük olduğu için ister istemez bu durumları yaşıyoruz ve sonra o beklediğimiz şeye küsüyoruz. Hmm şöyle diyeyim kendini anlık zorlayıp bir anda karar vermen lazım, mesela bugün randevu al hemen böylece artık adım atmış olursun. Bazı şeylerde ilk adım zordur, onu atınca gerisi hemen gelir. :) Birde devlet için konuşuyorum, ilk baş psikiyatristten randevu alacaksın. Psikiyatrist senin durumuna bakıyor, 3 şey yapabilir, birincisi direkt psikoloğa sevk, ikincisi önce ilaçlı tedavi sonra psikoloğa sevk, üçüncüsü sadece ilaçla tedavi. İlaç kullanma durumu tamamen sana kalmış, beni direkt psikoloğa sevk etmişti. :D Haha hadi bakalım göreceğiz. :) Dediğim gibi sen yine karşındakilere şans vermekten çekinme, ufak ufak ilerlet ilişkini, kimin ne çıkacağı belli olmaz. :)

    Çok doğru abartmak konusunda maalesef. Ya şöyle ki randevu almayı planlıyorum ama bi zaman sonra bende bi sorun olmadığını düşünüyorum ve bu yüzden gerek duymuyorum yani bi nevi kabullenememe durumu. Senin durumu sorsam? Ama sormam da gerekiyor gibi hissediyorum özelin olduğunu düşündüğüm için. Sen istersen ama bahsedebilirsin. Şöyle söyleyeyim şu an o durumu yapacağım kimse yok yani 1 yıl oldu taşınalı kimseyle arkadaşlık kurmadım daha doğrusu kuramadım eğer ki olursa dediğin gibi yapacağım ama.

  6. syncdes, 25.03.2021 - 09:07 tarihinde yazdı:

    Ve günaydın herkese!! Antalya'ya bile kış gelmiş. Arkadaşlarımdan haber aldım dün İstanbul'da Ankara'da falan kar yağmış. Burası da baya soğuk. Fırtına çıkmış ve benim de dışarı çıkmam lazım... Bana şans dileyin. 

    Evet evet Antalya da soğuktu bu hafta ama bugün daha iyiydi. İstanbul'dan da haberim var fena olmuş oralar abimden alıyorum haberi :) Ama alerjim olmasına rağmen böyle de sıcak bi yerde yaşamak çok iyi :D

  7. syncdes, 25.03.2021 - 09:07 tarihinde yazdı:

    Uzak doğuyla yakınlığım liseye başladığımda girdiğim yeni ortamım sayesinde başladı aslında. Kore dizileriyle işte üzerinden bi 11 yıl geçti ben 11 yıla göre çok dizi izlemiyor olmama rağmen koreceyi %60 çok spesifik kelimeler geçmiyorsa %80 okuyup anlayıp konuşabiliyorum. Ama işte o serüvenimin yarısı kadar japoncayla da haşır neşirim ama bir ilerleme kaydedemedim. En yakın arkadaşım takıntılı bir de japoncaya bana sürekli kitap almıştı zamanında. Hala devam ediyor çalışmaya. Covid şeyleri çıkmasaydı kurs da ayarlamıştı kendine. Ben de yakınlaşırım belki ileride.

    Evet ben de ortaokul zamanlarımda kore dizileri veya koreceye takıktım :) Anime izlemeye ben de ortaokulun sonunda başladım zaten öyle de kore takıntısı gitti :D ama bu defa japoncaya taktım hatta ben de sarmıştım epey dili öğrenmeye ama kaldı bi şekilde

  8. pegasusejder, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    İnsan psikolojisi biraz garip gerçekten, o an olayı yaşarken durumunun farkında olmuyorsun, bilinçaltı senden tamamen ayrı çalışıyor ve seni öyle yönlendiriyor. Gene farkına varabilmen güzel bir şey. Beklenti konusunda da haklısın, benim de başka bir konuda beklentim çok büyüktü ve her seferinde hayal kırıklığı yaşadım, tekrar ayağa kalkayım deyip inanmaya devam ettim ama inandığım bütün her şey ayağıma dolandı... Şimdi ise o konuda beklentim olmadan yaşıyorum, biraz daha rahat hissediyorum kendimi. Yani bu korkuyu hissetmen çok doğal bir şey, hani sana şiddetli tavsiyem psikoloğa gidip profesyonel destek alman, tabii onda da iyisine denk gelmek lazım da neyse. Bu tarz durumları atlatmak kolay değil ve herhangi birinin gelip ha demesiyle olacak şey de değil, zaten kendinde de farkındasın durumun, lafla bir şeyler olacak olsaydı o lafları kendine çok önceden söylerdin. Korkup geri çekilme konusunu daha sonra detaylı bir şekilde konuşuruz. Yani nasıl desem, öncelikle bu düşüncelerin için ben teşekkür ederim ama burada bulunup birbirimizle tanıştığımızdan itibaren birbirimize yardımcı olmamız doğal bir şey, onun için her olayda teşekkür etmeye gerek yok bence. :) Tabii yine de sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap. :) İnşallah seni anlayacak, senin içindeki güzelliği görecek daha fazla insan çıkar karşına. :) 

     

     

    Ben de artık kaçıyorum, iyi geceler herkese. :)

    Gerçekten beklentileri bırakınca insan rahatlıyor. Farkında olup da değiştirmeye çalıştığım çok fazla şey var ama başarabildiğim söylenemez. İstiyorum ama elimde değil ve gerçekten profesyonel bi destek almak isterim bunda beni ne tutuyor emin değilim ama. Peki o zaman ben denerim gerek yok diyorsan. :) İsterim, korkularım olmadan güzel arkadaşlar, özel bağlar edinmeyi ama hayat bakalım. 

    İyi geceler

  9. pambuk, 10 dakika önce tarihinde yazdı:

    Kuantum fiziğini çok severim ama anlamam ileri derecesini kudaflarda tıkandım anlatanda yok ki :sigh-crazy-rabbit-emoticon:

    Yani bir şeyin sonucunu yapmadan bilemezsin. Şöyle bi şey var bak sen o şeyi yapmazsan aklını hep kurcalayacak ve sen bunun sonucunu yapmadığın için bilemeyeceksin ama eğer yaparsan sonucu var bunun, iyi veya kötü ilerletmiş olacaksın bu aklına da takılmayacak ve biraz da çabayla bu sonucu iyiye çekebilirsin. Yani durma yap, yap ve gör. Yapmadığın için pişman olmaktansa yaptığın için ol.

  10. pambuk, 6 dakika önce tarihinde yazdı:

    üst komşunun çocuğu var ıı birde dinlemekde iyi olduğumu söylemiştim dertlerini dinleyerek edindiklerim
    neyse ben her an sızabilirim ne kadar dayanmaya çalışsamda , geç cevap yazarsam kb :sleeping-crazy-rabbit-emoticon:
    emojileri yeni fark ettim sömüreyim

    Bu şekilde yani tek taraflı bi çaba görüyorum, bu seni mutlu etmez. Sen de dinlenilmek, anlaşılmak ve bi destek istersin ki bu çok normal. O yüzden yıpranman olası. 

     

    Önemi yok dayanamıyorsan uyusan daha iyi kendini zorlamayıp 

     

    Sömür sömür :D

     

  11. pegasusejder, 4 dakika önce tarihinde yazdı:

    Yani aslında şöyle bir durum var, sen ailenden alamadığın ilgiliyi almak istemişsin biraz ve bunu arkadaşlarına yansıtmışsın, onlara fazlaca değer vermişsin bundan dolayı ama onların böyle bir durumu olmadığı için senin beklediğin ilgiyi vermemişler. Bir şeylere ne kadar inanırsan, beklentin ne kadar büyük olursa o kadar çok yıkılıyorsun. Arkadaşlarından fazlaca sevgi istiyorsun mesela ama onların bunu karşılamak için uğraşmadığını fark ettiğin an bir anda yıkılma yaşıyorsun. İnşallah hayatında seni gerçekten çok sevecek arkadaşlar/sevgili falan bulursun, karşına hep güzel insanlar çıkar. Birde şunu da ekleyeyim bundan dolayı herkese küsme, elinden geldiğince karşıdakine şans vermeye çalış, belki de o seni gerçekten önemseyecek birisidir ama sen şans vermediğin için gitmiştir. Ne zaman yalnız hissedersen artık buraya gelebilirsin, ne kadar yardımımız dokunur bilmiyorum ama elimizden geldiğince eşlik ederiz sana. :) Bak yine teşekkür ettin. :) 

    Evet tam olarak anlattığın şekilde olduğunu ben biraz geç fark ettim. Ama fark ettim ve artık o şekilde değilim. Sadece, ben değer veriyorum insanlara yine ama tekrar bu şekilde bi durumun içinde kalmamak için bi adım geride durmaya çalışıyorum ve benim beklentim artık yok gerçekten bu beklenti işini bıraktım ben. Beklenti olmayınca daha iyi olduğumu fark ettim ama şöyle bi korkum var insanlardan uzak durmak istemiyorum aslında ama sanki tekrar öyle bi durumun içine düşecek gibi hissettiğim için korkup geri çekilme durumlarım oluyor. Teşekkür etmem gerekiyor çünkü şu an bu şekilde hissediyor olmamın sebebi olduğun için yani farkına varılmak hoş, anlaşılmak ve bunu da şu an sen tarafından hssettiğim için gerekli hislerimi yansıtabimek için o yüzden tekrar teşekkür ederim. :)

  12. pambuk, Şimdi tarihinde yazdı:

    Abla diye hitap etsem sorun olmaz sanırım
    Bende bilmiyorum başaramadım pek zaten o hiç istemediğim durumda olma sebebimde elime yüzüme bulaştırmış olmamdı :&

    en azından forum kaç kişiyse o kadar arkadaşım oldu

    Tabi sorun olmaz istediğin gibi

    Yok mu kimse çok yakınım diyebileceğin, arkadaşın mesela oyy bu yalnızlığı sevmiyorum, bilsem yakınlarımdasın ben yanında olmaya çalışırdım gerçekten.

  13. pambuk, 10 dakika önce tarihinde yazdı:

    Tşk ederim burdada benzer bişey oldumuş ben içedönük biriyim içe dönüklük içinde bi iç dış olmalı , çevre olmalıki kişiliğim ortaya çıksın ondan çevre kurmaya falan çalıştım şuan hiç memnun olmadığım bi konumdayım

    Doğru anlayabiliyorum seni. Ben onu da yapamadım çevre kurma durumu yani. Eğer ki yanlış anlamazsan daha detaylı anlatabilirsin, destek olabildiğim kadarıyla olmaya çalışırım.

  14. pegasusejder, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    Aileden dolayı mı taşınıyordunuz? Biz de babamdan dolayı sürekli taşınıyorduk. :D Bir ara bir arkadaşımdan sağlam kazık yemiştim küçükken onun etkisinde bayağı bir kaldım ama şimdilerde pek bir şeyim yok. Samimiyet kurmakta pek zorlanmam özellikle karşı tarafta istekliyse hemen bi iletişim oluşur ama derinliği ne kadar olur o bilinmez. :D Yani burada elimizden geldiğince arkadaşın olmaya çalışırız. :)) 

    Evet aileden dolayı bir taşınma durumları var. Ben de aynı şekilde 2 arkadaşımdan bu şekilde uzaklaştım. Bir şey yapılmadı aslında ama hayatımın o zamanlarında benim için çok önemliydiler, ben onları fazla üstte tuttum, aileden de üstte. O zamanlar ailemle bile iletişimim iyi değildi aşırı içe kapanıktım o sıralar da onlarla yakınlaşma oldu ve ben çocukluğumdan ötürü işte sevilmek için çabalarım vardı şu şekilde yaparsam sevilirim diye aslında tek derdim sevilmekti bu yüzden gerçekten çok çabaladım ve karşılığını alamadığımı tek taraflı bi çaba olduğunu fark ettim. Bu beni çok yıprattı bu yüzden uzaklaşmak istedim ama aradan epey zaman gçti toparladım ve kimseyle kötü kalmamak için son defa 1 ay öncesinde konuşup hallettik ardından ayrı yollar. Ve bu şekilde insanların bana karşı çabasını görünce yani zamanında çok yallnız hissettiğim zamanlar oldu tek bi kişi olsa çekip çıkarsa dediğim ama olmadı ama burda şu an sizlerin bu şekilde yaklaşımı bile beni mutlu ediyor. Bu yüzden ben çok teşekkür ederim. :)

  15. pegasusejder, 7 dakika önce tarihinde yazdı:

    Hmm anladım seni ama ben özel bağ kurmaktan çekinmem hatta elimden geldiğince her insanın derdini dinlemeye çalışırım, hani bütün dertleri farklı bakış açılarından görmüş oluyorum bir nevi. 

     

    Şöyle diyeyim, ben genelde erteliyorum depresif halimi, özellikle dönem içinde falan, sürekli aman bekle sınavlar var, aman bekle şu var diye kendimi enerjik tutuyorum senin gibi ama işte bir yerden sonra yığılıp patlama oluyor, o sıralarda da böyle animeler izliyorum nedense. Bu arada derdin sıkıntın olursa anlatmaktan çekinme. :))

    Benim özel bir bağ kurmaktan kastım şu yani çok çok fazla samimiyet oluşturmak ya da hayatımda, hayatında yer edinmek yoksa ben de dinlerim yardımcı olmaya çalışırım ama kendimi bir adım geride tutarım hep.

     

    Evet o şekilde bir birikme durumu oluyor aslında o daha fazla can yakıyor. Teşekkür ettim düşüncen, anlayışın için. Aynı şekilde sen de gelebilirsin dertleşmek, konuşmak için. :)

  16. syncdes, 7 dakika önce tarihinde yazdı:

    Tamam o halde öneri yaparım bir ara ben de. Benim listemi görsen plan to watch kısmı completedtan fazlaydı geçen azalttım. :D 

     

    Ya aslında çok zorlanmam ama bu kez inatlaştım örgüyle. Babama örüyorum da duygu sömürüsü yaptı bana bir şey örmüyorsun diye. O da çok zor beğenir bir de gelip geçerken bi bitiremedin iki örgüyü ben bile bitirirdim iki güne falan. Dediğim gibi inat ettim o da bana inat ediyor. Ama kazanan ben olacağım. ??

    Şu an izlediğim bir anime var aslında izlemeyi düşündüklerim de var teşekkür ettim ama :)

     

    İnanıyorum ben, bence halledersin :)

  17. pambuk, 4 dakika önce tarihinde yazdı:

    E o zaman şimdi anlatırsın birbirimizi iyi bulduk , komple  dök içindekileri bende mutlu olurum dinlemek başarılı olduğum az şeylerden

    Ben de genelde dinleyiciyimdir ya da aslında anlatacak birisi yoktur emin değilim. Çünkü ben kiminle arkadaş olsam hep ayrı düştük. Mesafe girdi araya yani ya o ya ben hep bir taşınma durumları oldu. Ve ben gerçekten insanlarla konuşmakta ve arkadaş olmakta çok fazla güçlük çekiyorum. İnan şu an kiminle yakınsam hepsi benden uzak hepsine ayrı bir hasretim. Nasıl anlatabilirim ki, çok kolay samimiyet kuramam zorlanırım ama isterim de sadece kişiliğim buna müsade etmiyor. Bu şekilde işte. Ve ben aynı şekilde seni de dinlerim eğer ki konuşmak istersen.

  18. syncdes, 1 dakika önce tarihinde yazdı:

    Sen eskilere doy o halde yenileri öneririz. :)

     

    Bu ara bir yelek örüyorum da sürekli yanlış örüyorum. Söküp tekrar örüyorum, deniyorum falan. Çok bakamıyorum buraya. Delirmezsem gelirim bir ara. :D

    Doydum ya eskilere doydum gerçekten :D 

     

    Kolay gelsin. :) Ben de severim o tarz bir şeyler örmek olsun, becerebildiğim kadar artık. Vakit geçirmek için de iyi oluyor. Tekrardan kolay gelsin biraz zorluyor gibi seni. :) 

  19. pegasusejder, 3 dakika önce tarihinde yazdı:

    Hmm nasıl anlatsam bu durumu ki? :D Yani genelde kendimi o karakter yerine koyup yaşadıklarını, benim o durumda ne yapacağımı falan düşünmeye çalışırım, kendimi onunla bağdaşlaştırmaya başlarım. Özellikle romantizm üzerine bir dramsa ret yiyen karakterin yerine kendimi direkt koyabiliyorum. :D Aşk üçgenlerinden de nefret ederim, illa bir tarafın acı çekmesi hiç hoşuma gitmiyor, insanlar her ne kadar A ve B sevgili oldu diye sevinse de ben acı çeken C'ye üzülürüm. :') 

     

    Evet ara ara bunun ihtiyacını hissediyorum, kendimi bile bile depresif hale sokuyorum veya depresifken izleyip iyice dibe batıyorum. :D 

     

    Senin ki nasıl bir şey?

    Bende olanı aslında öyle detaylandırmaya gerek yok aynı şekildeymiş :D Direkt hissediyorum diyelim o duygu yoğunluğunu, hisleri alıyorum yani. Ben bi de aşırı derine inip düşünürüm ve bu inan ki çok yorucu bu yüzden insanlardan ve özel bi bağ kurmaktan kaçınıyorum. Bu halim biraz izlediğim şeylere de yansıyor düşünce şeklim yani. 

     

    Ben çok kaçınırım ya o depresif hallerden hatta şöyle bi durum vardır ben genelde sanki hiç bi şey olmamış da çok normalmiş her şey hatta aksine aşırı aşırı iyiymiş gibi bi şekilde enerjik, mutlu bi hale bürünüyorum ama tabi yeri geliyor oturup o durumu hissederek, kaçmadan yaşıyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.