İtibar Etkinliği
-
blaze reacted to pegasusejder in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Şimdi insan az çok tembelliğe alıştığında veya hiç yoktan kendisine iş eklediğinde buna alışması zaman alır. Sana tavsiyem yapacağın işlere ufak ufak başlamak. Şimdi biraz rastgele bir örnek olacak, diyelim ki matematik sorusu çözmek istiyorsun direkt 30 tane problemden başlarsan, canın sıkılır ve tamamlayamayınca moralin bozulur. Bunun için ufaktan 2-3 soru çözerek başlayıp adım adım arttırmak daha iyi olur. :) Yaptığın işi bilemem ama bunu deneyebilirsin. :)
Ben de ağır ev insanıyım, süreç arada yıpratsa da o kadar mental açıdan etkilenmedim. Tamam arada çıkıp bi hava alasım geliyor ama sonra geçip gidiyor gibi.
-
blaze reacted to syncdes in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Selamlar!!1 Sonunda geri döndüm ama sanırım sınavların bitmesiyle rehavete kapılıp bugün öğlene anca uyandım. Normalde çok uyuduğumda ağrıyan başım bile ağrımadı. :D Sonrasında da iş güç derkeeen anca vakit buldum. Yemeği fırına verdim hemencecik geldim aslında. Nasılsınız? Herkes çok iyidir umarım. Sınavlarımın bittiği gün hatta bittiği saatler başlayan tam kapanma yüzünden bir miktar üzgünüm ama umarım en azından işe yarar. Bugün yine sokaklar insan doluydu, pek de milletin tınladığı yok da.. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. İyi akşamlar, hayırlı iftarlar diliyorum bir de. :)
-
blaze reacted to Ohayou_Kerem in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Açıkçası ben genelde evcimen bir insan olduğumdan beni çok da fazla etkilemedi hatta alıştım sayılır fakat insan bazen ciddi anlamda bunalıyor, daralıyor monotonluktan. Bu monotonluğu kırmak adına kendimi sürekli bir işe veriyorum :D sıkılmaya vakit bırakmamaya çalışıyorum, en olmadı arkadaşlarla muhabbet ediyorum ama o da bir yere kadar tabi. Ne yazık ki şu anki duruma adapte olmaktan başka şansımız yok gibi :/
-
blaze reacted to Ohayou_Kerem in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Aa anladım, dikkat et kendine :)
-
blaze reacted to DinginKurbaga in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Yoldaşım merak ettim, bitince atar mısın
-
blaze reacted to DinginKurbaga in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Yoldaşım gelmiş hoş gelmiş
-
blaze reacted to syncdes in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Teşekkür ederim. :) Sana daha da verimlisi, güzeli, enerjiği inşaallah. :D
Günaydıın. Umarım senin günün çok daha güzel geçer.
Günaydın Capricim.
Herkese günaydın, tünaydın, güzel pazarlar. Musmutlu bir gün geçirin.
-
blaze reacted to syncdes in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Selamlar, teşekkür ederim. Senin de bayramın kutlu olsun. :D iyiyim ben genel olarak, yani evdeki iftar menüsü tartışmalarının arasında kalmamı saymazsak. :/
Aynen inşallah bakalım. :D
Akraba çıkmayız çıkmayız benim vizyonlu akrabam yok. :D Antalya'ya göç diye bir forum göçü tarihe geçeriz. :)
-
blaze got a reaction from syncdes in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Burada da aynı şey oldu :) Uykumu açtı benim de, güzeldi.
Günaydın herkese :- )
-
blaze reacted to Luna6528 in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Teşekkür ederim:)
??
-
blaze got a reaction from DinginKurbaga in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )O kadar fazla Antalyalı olduğunu bilmiyordum :- ) Sınava hazırlanıyorum ben şu anda
Ben raporlamıştım onu, o yüzdendir muhtemelen. Kişisel mesajlaşmayı kullanarak rahatsız edici mesajlar gönderiyordu da bir süredir.
-
blaze reacted to pegasusejder in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Çok ayıp, bir de yani durduk yere niye sana sarmış ki? Cidden değişik insanlar var, banlandığı iyi olmuş o zaman.
Haha sizin atışmalarınız da pek tatlı oluyormuş. :))
-
blaze reacted to DinginKurbaga in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Günaydın pegasusum
-
blaze got a reaction from DinginKurbaga in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Burada da aynı şey oldu :) Uykumu açtı benim de, güzeldi.
Günaydın herkese :- )
-
blaze reacted to Zorojuro in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )Teşekkürler ben de iyiyim, baya erken cevap verdim sanırım :)
Herkese iyi akşamlar
-
blaze reacted to pegasusejder in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )İyi geceler herkese. :)