Jump to content

Strauss

Üyeler
  • İçerik sayısı

    109
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne Strauss kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgün göstermediler. Yinede seviyorum kerataları. :D

    Ben sırf bu yüzden Fairy Tail izlemeyi bıraktım denilebilir ama en önemli etken kimsenin ölmemesi ve her zaman kazanmaları. Artık o kadar sıkıldım ki mangayı takip bile etmek istemiyorum. Çünkü sonunda ne olacağını tahmin edebiliyor insan ki ben ilk başta Fairy Tail animesini gerçekten çok sevmiştim. Bir olayı uzattıkça uzatıyor mangaka ve bu gereksiz yere olduğunda artık gına geliyor insanın okuyası kaçıyor ki başlarına ne gelse hiç kayıp vermeden kurtuluyorlar o ayrı konu.

    Lisanna hakkında;

    Lisannadan bahsedecek olursak ölü olarak bilindiğinde daha ön plandaydı geri döndüğünde ise çok farklı bir muamele gördü ve mangaka tarafından geri plana atıldı natsu ile geçmişi hiç sayıldı denilebilir.

    Ve şunuda ekleyeyim ben Lisannayı sevmiyordum hatta Natsu x Lucy taraftarıydım ama buna rağmen bu şekilde geri plana atılmasına çok üzüldüm.

  2. :angry:

    Şaka şaka. :P

    Herkesin zevki farkla sonuçta ama neymiş sana bu animeyi sevdiremeyen onu anlayamadım. :(

    Aslında önyargıları kaldırıp izleyen herkes çok keyifli ve komik bir anime olduğunu bilir. .)

    İzlemeyi denemedim değil, hoşuma gitmedi çizimleri olsun konusu olsun. Yanlış anlaşılmasın normalde bir animeyi çizimlerine göre eleştirmem ayırt etmeden izlerim ancak beni iten bir kaç detay var One Piece animesinde. ^_^

  3. Baby And Me :ph34r:

    KONU

    Serseri bir öğrenci olan Han Jun So (Jang Geun Suk) ya adam akıllı bir ders vermek isteyen ailesi, 100 dolar bırakarak evi terk eder.. bu durumu pek de kafasına takmayan Han Jun Su alışveriş yapmak için süpermarkete gider raftan birşeyler alıp döndüğünde ise alışveriş arabasında yatan bir bebekle karşılaşır. Kundağında ise babasının o olduğuna işaret eden bir mektup vardır.

    ailesinin de yanında olmayışı, Han Jun So'nun büyük sorunlar yaşamasına sebep olur. başta Wu Roo adındaki bu şirin bebekten kurtulmaya çalışsada , zamanla bebeğin tatlılığına kapılmaktan kendini kurtaramaz.. wu roo ya anne sütünü bulmaktan başka seçeneği yoktur.

    Anne sütünü nereden bulabilir ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.