Jump to content

jorgededem

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    jorgededem reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru   
    Anime Adı : Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru
    Anime Türü : Aksiyon, Dram, Fantastik, Bilim Kurgu
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2018
    Çevirmen : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Seri; alternatif bir dünyada, bölgesinin yarısı Tseberun Ejderha İmparatorluğu'na yarısı da Lapetodes Yedi Şehir Birliği'ne ait olan Eridana isimli bir şehirde geçmektedir. Bu iki bölge Orielal Nehri'yle ayrılmıştır. Bu dünyada, büyü etkisi yaratan özel silahlarla bilhassa kimyasal reaksiyonları arttırılmış Jushiki isimli özel yetenekler bulunmaktadır. Bu özel silahlar Büyü Elemanı silahı olarak adlandırılmaktadır ve birçok çeşidi vardır. Büyü kullanıcıları bu Jushiki'leri doğal olarak büyü kullanıcıları olan ve insanlara karşı tehdit oluşturan Ejderhalar, Aion'lar ve Enorme'ler gibi "İğrenç Biçimli Canavarlar"la savaşmak için kullanmaktadırlar. Hikaye; Ashley-Bufh & Soleil Co. büyü kullanıcıları ofisinin tek çalışanları olan Gayus Soleil ve Gigina Ashley-Bufh isimli iki ana karakter üzerine yoğunlaşmaktadır. Müşterilerinden gelen talepleri karşılamak için ustalaştıkları büyü güçlerini kullanmaktadırlar.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  2. Beğen
    jorgededem reacted to Eolo-sama in ( 12 / 12 ) Ijiranaide, Nagatoro-san   
    Anime Adı: Ijiranaide, Nagatoro-san
    Anime Türü: Hayattan Kesitler, Komedi, Romantizm
    Bölüm Sayısı: 12 / 12
    Yapım Yılı: 2021
    Çeviri: Kiritsugu
    Redakte: Gökdelen Cadısı
    Encode: Eolo-sama
    Görüntü Kalitesi: 1080p
    Özet: Lise öğrencisi Nagatoro zamanını tek bir şey yaparak geçirmeyi seviyor ve o da senpai ile dalga geçmek. Nagatoro ve arkadaşları gelecek vaat eden çizimlerle karşılaştıktan sonra ürkek senpaileri ile dalga geçmekten zevk alıyorlar. Nagatoro zalimce oyununa devam ediyor ve her gün ziyarete gelerek o sırada ilgisini çeken ne ise senpaiyi onu yapmaya zorluyor, özellikle de onu rahatsız ediciyse. Bundan zevk duyan Nagatoro, senpainin ilgileri, hobileri, görünüşü ve hatta kişiliği ile maskaralık yapıyor ve kendini bunlar ile eğlendiriyor. Zamanla senpai, Nagatoro'nun varlığından hoşlanmamakta olmadığını fark ediyor ve birinin diğerinin maskaralıklarına katlanmak zorunda kaldığı, rahatsız edici bir arkadaşlık geliştiriyorlar.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu

     
  3. Beğen
    jorgededem reacted to 3n4bL3 in ( 12 / 12 ) Seikoku no Dragonar   
    Anime Adı : Seikoku no Dragonar
    Anime Türü : Komedi, Ecchi, Fantastik, Okul
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Sullen
    Düzenleme : 3n4bL3
    Özet; Ansarivan Dragonar Akademisinde ejderhalara binmek ve eğitmek çoğu öğrenci için kolay olsa da, sınıf arkadaşları tarafından "bir numaralı problem çocuk" olarak bilinen Ash Blake için bu hiçte kolay değildir. Zavallı Ash, büyük-yıldız-şeklindeki geleceğin ejder ustası olduğunu gösteren ambleme rağmen gösterecek birşeyi olmadığı için okulda alay konusu olmaktadır. Çünkü ejderhası hiç ortaya çıkmamıştır.Taa ki kaderinin değişeceği ve Ash'in ejderinin görkemli bir şekilde uyanacağı güne dek. Ancak ejderi daha önce görülmemiş bir şekilde bir kız formunda ortaya çıkar! Dahası, ejderhası acilen onun hizmetçi, kendisinin de efendi olduğunu ilan eder. Ash'in ejderiyle sorunları yeni başlamıştır.
       
    Klasor Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
     
     
  4. Beğen
    jorgededem reacted to schneizeL in ( 12 / 12 ) Break Blade (TV)   
    Anime Adı : Break Blade TV
    Anime Türü : Aksiyon, Askeri, Fantastik, Mecha, Shounen
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmen : arishok
    Düzenleme : schneizeL
    Özet: Hikaye; petrolün olmadığı bir dünyada, Cruzon kıtasında geçer. Cruzon'da yüzyıllardır insanlar özel bir yetenek ile doğmaktadır. Onlar bu yeteneğe "Büyü Gücü" adını vermiştir. Bu yetenek insanların Kuvartz mineralini kontrol edebilmesini, bükebilmesini sağlamaktadır. Dünyada hiçbir enerji kaynağı kalmadığı için insanlık; üzerinde kontrol gücü olan tek şeye, Kuvartz'a dayalı bir yaşam sürmektedir. Makineler, arabalar, silahlar ve daha nice savaş araçları. Tüm teknoloji Kuvartz'a bağımlıdır. İnsanlar Kuvartz'ı işleyerek yarattıkları yapay dokuları, makinelerin ve araçların içlerine yerleştirerek "Büyü Gücü" ile çalıştırabilmekte, hareket ettirebilmektedir. 6 Bölümlük movie serisinin TV serisine uyarlanmış halidir.
      Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol 11. Bölüm

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol 12. Bölüm

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol
  5. Beğen
    jorgededem reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Donten ni Warau   
    Anime Adı : Donten ni Warau
    Anime Türü : Aksiyon, Tarihi, Shoujo, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Evallark & Seibei
    Düzenleme : KuramaUN, Eolo-sama & Sinsine
    Özet: Meiji döneminin 11. yılında kılıç taşımak yasaklanmıştı ve samuraylar yavaş yavaş ortadan kalkıyordu ancak bu durumdan hoşlanmayarak suç oranının artmasına sebep olan bir sürü grup bulunmaktaydı. Ülkenin bu duruma tek çözümü gölün ortasında kaçılması imkansız bir hapishane inşa etmek olmuştu. Yeni hapishaneye gidebilmek için tek yol sudan gitmek olduğu için, Kumo ailesine suçluları “Yeni Ev”lerine taşıma görevi verilmişti. Acaba gerçekten de tek yaptıkları iş bu muydu?
     
        Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.