-
Last visited
About Wamqire
- Birthday 09/28/1999
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
661 profile views
Wamqire's Achievements
Newbie (1/14)
2
Geçmis olsun ne diyelim.Animeler teker teker ara veriyor.Haklılar ama onların da tatile ihtiyaçları var :D
-
Naruto (ünlü + kötü ) Sword Art Online ( ünlü + kötü) Guilty Crown (ünlü + kötü) C The Money of Soul and Possibility Control (ünsüz + güzel) Sasami-san@Ganbaranai (ünsüz + güzel) Amnesia (ünsüz + güzel) Shiki (ünsüz + güzel) Ao No Exorcist (ünlü + güzel) Ben-To (ünsüz + güzel) Dance In The Vampire Bund (ünsüz + kötü) Aklıma gelenleri yazdım :)
-
Wamqire reacted to a post in a topic: En Zeki Anime Karakterleri
-
Sao sao sao ... 1.olmus dier animlern hiç birini izlemedm ama izlemek istedklerm var aralarında bsey demicem cizimleri iyi 2.oyunu kötü o kdr :)
-
Blood Lad Allahım biran önce çıksın çok sabırsırlandm yaaa ^^
- 57 replies
-
- 2013 Yaz Sezonunda Yayımlana
- 2013
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
ERZA SCARLET !!!
-
SUNA reacted to a post in a topic: Blood Lad Animeye Uyarlanıyor.
-
hemen mangasını okumalıyım :D Ohaa çok heyecanlıyım vampir animesi izlenmez mi yaa ^^ ecchi var sanırm ama olsn vampir varsa bnde varım :wub:
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Tokyo Anime Ödülleri Açıklandı.
-
Arkadaslar sunu sölemeliyim ki wolf children izlenemsi gereken bi anime o kdr güzel ki o ödülleri haketmis bnce kelimelere dökemiorum animeyi zamanım oldkca tekrr izzleceyeğm tek anime bnce izlemelisiniz çoook harikaydı çook ^^
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Tokyo Anime Ödülleri Açıklandı.
-
Kuroko haketmisti de nerdeyse tüm ödülleri wolf children mı ne o almıs merak ettim alıyım bi listeme :D sao ya söliceğm tek sey 2.oyunda konunun bozulmasıydı ama güzel animeydi hakettimi bilmiorm açıkcası sao bnm içn sadece 1 seferlk izlenicek bi animeydi :)
-
Nasıl biter ya o kdr gzl bi anime manga satısları ble ilk 3 deydi Hiro Mashima sendn iyi haberleri bekliyorum ins cabuk verrsn o haberleri ağlamaktn gözlerim sisti en sevdiğim animeydi hem mangaya yaklasma gbi bsey yok ortada manga bayaaa önceve olaylar bitmedi beklentim vardı baya nasıl olur of yaa :( :( :( :(
-
Kuroko haketmisti 2. liği ^^ One piece cosmus zaten :D Naruto düsüse geçti iyice Fairy Tail 4. sırada üzülmemi gerektirmio ^^
-
Wamqire reacted to a post in a topic: 2012 Manga Satış Rakamları
-
-
-
Manga yı okuman en büyük hata mangada çok ilerdeyim animeyi 2 haftadır izlemiorum :D
-
Vampire Knight Destiny ve Kaichou wa maid-sama 2 çıkıomus vayy merakla bekliorm *.*
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Rütbe Derecelendirme
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Rütbe Derecelendirme
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Sword Art Online AmV.!!
-
Wamqire reacted to a post in a topic: Gintama AMV. ( The Last Time )
-
Sugeee *.*