Jump to content

Gray

Üyeler
  • İçerik sayısı

    45
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Gray kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Arkadaşlar Youtube'da birsürü güzel videolar görüyoruz ve bunları tek bir kişi yapmıyor birden fazla kişi yapıyor.Bunların bir olduğu (yere vs) ''Studio'' adı veriliyor.Atıyorum 3 kişi Dark Blade Studio diye bir studio kuruyorsa 3 kişi bir amv yapıp amvyi güzelleştiriyor.

    Örnek:

    Biri Temelini atıyor.

    Biri editliyor (efekt falan ekliyor)

    Diğeride düzenliyor.

    Bu sayede mükkemmel bir şey ortaya çıkabiliyor.

    Böyle Studio kurmak isteyen boş zamanları varsa da mediafire gibi yerlere upload ediyorlar ve düzenleyecek kişiye indirmesi için linkini veriyor.

    Böyle Studio kurmak isteyen var mı ?? (söyliyim ben temelciyim editlemem kötü :D)

  2. Tamam pes ediyorum bu animeyi pek beğendim mi demişim a a kim demiş ben mi demişim bunu :ph34r: :D Çok teşekkür ettim beğendiğine sevindim :rolleyes:

    Çok teşekkür ettim :D Elbette öğretirim ne sormak istiyorsan özelden sor, ben sana elimden geldiğince anlatırım ^_^ Bu arada kullandığım program sony vegas pro 11 :rolleyes:

    evet bende Sony kullanıcısıyım ama efectlerde sorun yaşayabiliyorum neyse özelden konuşalım :D
  3. Bence o programı kullanma Sony Vegas Pro 11.0 kullan çünkü vidonun ortasında yazı çıkartıyor o da hiç hoş olmuyor bence ;)

    Birde Youtube'da Türkler'den çok ingiliz amerikalılar falan var o yüzden müzik Türkçe olduğu için fazla izlenmeyebilir youtube da. :blink:

  4. 30 saniye kuralı sadece videonuzdan para kazanmak istiyorsanız geçerlidir ;) Yani videoyu eğlence amaçlı yaptıysanız para kazanma amaçlı değilse videoyu isterseniz 1 saat bile yapabilirsiniz.Ama para kazanmak istiyorsanız ve müziği veya bölümü/resimi başkasından aldıysanız tespit ediliyor ve para kazanmanız iptal ediliyor. Bence çok saçma bi uygulama :D ^_^

    Umarım yardımcı olmuşumdur. ;)

  5. Konuşma sahnelerinde sesler duyulmuyor. Biraz daha yükseltmelisin... ;) Onun dışında güzel. :)

    Sesleri düzeltebilirim yorumun için teşekkürler devamında sesleri biraz daha yükselteceğim inan :) Bu arada imzan çok cix :D :lol:
  6. Güzel olmuş :) küçük natsunun lisanna diyişi çok şeker

    benceede :D

    Güzel olmuş ama altyazı da ekle :D

    yanlız altyazı türkçemi olcak ingilizcemi ? :huh:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.