Jump to content

dreams_and_reals

Üyeler
  • İçerik sayısı

    80
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne dreams_and_reals kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ohoo bende grupta ekliyim ama dünyadan haberim yok :D Kahrolsun yaz okulu <_< Çok hoş düşünmüşsünüz mep candır :wub: Kullanılacak şarkı aynı değil mi, değişmedi?

    EDİT: Amaan şu an gördüm face'de sanırım partlar dağıtılmış :( İlk partı alıp Hakkenden'i kullanma hayalleri kurmuştum bende şu 5 dk içinde... Neyse diğer meplere inş. ^_^ Bu arada o grup bu grup değilmiş haha şuan ekliyim ama :D

  2. bence gayet güzel olmuş :) üzerinde biraz uğraşırsan(altyazıyı halledersin,şarkına göre videonun rengiyle oynarsın,geçişleri düzenlersinsin falan ;)) bu AMV'in pika pika parlar :rolleyes: ;)

    NOT: pika pika japonca ışıl ışıl demekmiş,hemen yeni öğrendiğim kelimeyi kullanıyım dedim :D

  3. Okudum, ellerine sağlık çeviri güzel olmuş. Keşke daha kaliteli bir manga olsaydı buna da daha iyi bir scan mi diyorlar mangacılar bilmiyorum pek. :D Ben izleyeli çok oldu isimleri unutmuşum.

    Şu yeni gelen Oak Teito'nun oda arkadaşı olan çocuk mu ?

    Evet çizimleri bazen çok karışabiliyor,birden ne olduğunu anlayamıyor insan :ph34r: Ama D.Gray-Man'in mangasından sonra 07-Ghost'u bağrıma bastım,o resmen pazar yeri gibi bütün çizimleri birbirine giriyor -_- Okuduğun için çok teşekkür ederim bu arada ^_^

    Yok, o değil ama o kilisedeki oda arkadaşının ailesinden geliyor ve soy isimleri aynı,oda arkadaşının saçı uzundu yandan topluyordu :D Bu Oak; hani ilk bölümlerde ordudayken Teito'ya sataşan bir çocuk vardı ya, sanırım o ^_^

  4. Hehe okursanız elimden geldiğince çevirmeye devam ederim tabiki,takip edenlere çok teşekkür ederim :) Çeviri de ya da editte bir yanlışlık yaptıysam affola :rolleyes:

    Yapabilirsen takipçin olur bayağı :)

    Benimde lideri olduğum bir çeviri grubum var. Edit de Çeviri de yardım lazım olursa mesaj at yardım edebileceğim her konuda yardım ederim.

    Kolay gelsin şimdiden :)

    Gerçekten çok teşekkür ederim.İnş altından kalkabilirim :) Sana ve ekibine de kolay gelsin ^_^
  5. Selam millet :D 07-ghost'un animesini izleyenler bilirler sonu devamı varmışcasına biter ve anime olarak devamıda bir türlü gelememiştir(8 yıl oldu be yuh <_< ) O yüzden bende bir 07-ghost hayranı olarak mangasını okumaya başladım.Ancak Türkçe çevirisi hiç bir yerde olmadığı için İngilizce okudum ve bugün birden bire karar verdim: ben yapıyım o zaman çeviri ve editlerini heheyt B) :D Planım animenin bittiği yerden mangaya devam etmek(yani bölüm 25'ten itibaren~Frau ile Teito kiliseden kaçıyorlardı hatırlarsanız :D ) ve her hafta pazar günü bir bölüm yayınlamak. B) Okumak istiyorsanız lütfen yorum yazın; bende devamını getiriyim.Sonuçta boş yere bilgisayar başında bel fıtığı olmak istemem :ph34r: :D

    NOT: Millet kahrolsun yaz okulu yaa... Yeni bitti okulum hiç anime-manga dünyasına zaman ayıramadım :( En yakın zamanda -en azından yarım bıraktığım bölüm 27'yi- tamamlamaya çalışcam gerisi Allah kerim ^_^

    Bölüm 25

    http://www.mediafire...10x842fk11pfa8y

    Bölüm 26

    http://www.mediafire...9t3q3dbpdbz90yw

  6. teşekkürler :3 öneri varsa alabilirim

    Senin hayal gücüne güveniyorum :D Yalnızca biraz daha konuşma sesini aç,bide ekliyceksen ingilizce altyazı ekle ki ASMV'ini herkes izlesin ^_^ Ama bunları diğer arkadaşlarda söylemişler zaten ;)
  7. Genellikle renkli anime'leri severim ben *animeyi savunmaya geçti* harika animedir!

    AMV'de çok hoş renkliliği bozmamış!

    Tamam pes ediyorum bu animeyi pek beğenmedim mi demişim a a kim demiş ben mi demişim bunu :ph34r: :D Çok teşekkür ettim beğendiğine sevindim :rolleyes:

    Çok güzelde ben böyle pek sevmem ama normal bakılırsa Harikanında üstünde bişi :D banada öğretebilirsin istersen yani özelden mözelden :D

    Çok teşekkür ettim :D Elbette öğretirim ne sormak istiyorsan özelden sor, ben sana elimden geldiğince anlatırım ^_^ Bu arada kullandığım program sony vegas pro 11 :rolleyes:
  8. Süpesin,çok güzel amvler yapıyorsun.

    Eline sağlık güzel olmuş,youtube'ta da beğendim

    Çok teşekkür ettim,beğendiğinize sevindim :wub:

    güzle güzel de kısa,daha uzun olsa iyi olur bence en az 2 dakika

    Teşekkür ettim,13 saniye için kırma beni lütfen :D Yaa bn uzun bir amv'yi izlerken de yaparken de sıkılıyorum ondan :ph34r: Tabi şu sıralar sınavlarımın da olması bir etken bu duruma...Beğendiğine çok sevindim yorum için teşekkürler :rolleyes:

    Güzel olmuş bence sen bir kere filan da olsa aksiyonlu bir AMV denemelisin yapabileceğini düşünüyorum.

    Teşekkür ederim,sınavlarım bitsin yapmayı denerim :rolleyes:

    anime harem/komedi/romantizm olarak gayet iyi aslında.

    AMV güzel olmuş ama sanırım sadece ilk 2 bölümü izlemişsin, beğenmemen normal eğer devamını izlemediysen

    Yaa anime güzel güzel olmasına da ben sanırım çok fazla harem izledim hepsi aynı geliyor artık :ph34r: Biraz ara verdim sonra devam etcem hem bölümlerde biraz ilerlesin istiyorum :D Sitede 3bölüm var zaten sanırım ama ben bir 5 bölüm izledim ingilizce altyazılı ^_^

    NOT : 'İletinizde çok fazla ifade (smiley) bulunmakta.' diye direttiği için ifadelerenizi silmek zorunda kaldım arkadaşlar kusra bakmayın...Bu ifade benden hepinize gelsin :D

  9. Selam millet geri döndüm :D Youtube'a atar atmaz hemen sıcak sıcak foruma koydum AMV'mi B) Nedense hep canım sınav zamanları AMV yapmak istiyor kaderin cilvesi bu olsa gerek <_< Her neyse...Bu animeyi pek sevmedim ama bu şarkı ne zamandır aklımdaydı ve birden bire Oreshura'yla(tam adı Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru~çok aramışlar mı bu ismi :huh:) özleştiriverdim :D Umarım beğenirsiniz :wub: Yorumlarınızı esirgemeyin ve lütfen,hoşunuza gittiyse, youtube'tada beğenip üye olun :rolleyes:

  10. Live actionların anime kadar iyi olmaması bence normal bir durum. Her insan anime karakterleri kadar rol yapamaz. Yani karakterlerin surat ifadeleri falan animeye tat katan şeylerden diye düşünüyorum.

    Ayrıca anime gibi davranmayı geçtim, Japonlar rol yaparken biraz kasılıyor gibi, pek iyi rol yapamıyorlar bence. Hele Live Actionlar iyice yapmacık oluyor. Fakat yine de seviyorum filmleri de. :rolleyes:

    Aynen yorumuna katılıyorum :) Japonlar seslendirmede bir numara oyunculukta değil -_-

    NOT: Resmen 2011 konusunu hortlattım ama napıyım yorum yapmadan duramadım :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.