Jump to content

uchıha madara

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    uchıha madara reacted to LeornKayn in Uchiha Kardeşlere Özel Anime   
    Acıların adamı İtachi gibi bişe çıkıyo burdan :D İtachi soyu komedi ile alakası olmayan birsoy Madara Obito Sasuke İtachi adını unuttuğum bir kaç Uchihalının hayatına bir bakın hep acı hep acı...Ama Uzumaki Soyu öylemi :D
  2. Beğen
    uchıha madara reacted to linuxis in Attack on Titan’ın 2. Videosu   
    evet güzel seri olacak gibi.
    Kurapika adlı şanslı forum üyemize 3331 parça çatal bıçak hediye ediyoruz bu üstün başarısından ötürü.
    Başarılarının devamı temennimiz :D
  3. Beğen
    uchıha madara reacted to Kartalyegt in Tokyo Anime Ödülleri Açıklandı.   
    ne alak naruto kazanmadıysa bundandır falan bunlar bu yıl olan animelerin ödülü her yıl aynı adaylar olsa alayını op alırdı zaten adamlar her anketi alıyor naruto 2. olsada satışta, böyle anketlerde hep 11 12. sıralarda oluyor sao ya çok şaşırdım açıkçası ilk oyun iyidi 2. oyunda güzel bir konuyu en iyi böyle sı..... ödülünü hak ediyor açıkçası anketler abd de mi yapıldı acaba merak ettim bak fanları orda çünkü :D basket hak ediyor
    hadi orjinal hikaye de sao hak ediyor hikaye orjinal ama bırak abi en iyi tv serisi nedir? saçmalıklarla mantıksızlıklarla dolu bir seriydi rpg ögesi taşıyor ama rpg nin bütün ana kuralarını yıkıyorlar zindana grup kurmadan başka biri senle aynı serverda olamaz yani mesela a kişisi girdi b kişisi de girdi ama ikisi farklı serverlarda grup olurlarsa aynı server oluyor ama ne hikmetse 2si grup giriyorlar sonra ordu geliyor arkalarından her gün aynı yatakta yattığın kişiyle yürümeye çıkıyorsun sırtını alıcak külodunu görmesin diye dön arkanı diyorsun ne diyim şimdi buna ben :D adam kılıcı alıyor oyun la bu belrili kuraları olur bu dandik denilen ırk skillini bir kulandı akılara zarar nerf yemesi gereken bir skill :D sayarımda böyle 25 bölümün hatta olmayan ilk 3 bölümü gerisi bol bol hatalı romantizm yapmışsın hadi ilk seride fena değil ama 2.seri de konuyu atmışsın çöpe 2 ergenin aşkını anlatmışsın. Binlerce kişinin ölümüne sebeb olan makineyi hayla piyasa da tutuyorlar orası ayrı konu
  4. Beğen
    uchıha madara reacted to 3n4bL3 in 2013 Bahar Sezonunda Yayımlanacak Animeler   
    2013 Bahar sezonunda gelecek olan, bir birinden güzel animeler görmekteyim. İlgimi çeken birkaç anime mevcut sabırsızlıkla beklemekteyim.

  5. Beğen
    uchıha madara reacted to 3n4bL3 in Devil Survivor 2 Tanıtım Videoları   
    Beklenen anime yaklaşıyor.


    Persona 4: The Animation anime uyarlamasının yönetmeni, Kishi Seiji tarafından yönetilecek olan anime serisi Atlus’un bir başka oyunu olan Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2‘nin anime uyarlaması olarak dikkat çekiyor. Serinin yeni tanıtım videoları aşağıdaki şekilde.




    Nisan’da başlayacak olan animenin seiyuu kadrosu:

    Hiroshi Kamiya – Hibiki Kuze
    Nobuhiko Okamoto – Daichi Shijima
    Aya Uchida – Io Nitta
    Junichi Suwabe – Yamato Hotsuin
    Takahiro Sakurai – Anguished One
    Miyuki Saw-hiro – Makoto Sako
    Fuko Saito – Keita Wakui
    Rikako Yamaguchi – Fumi Kanno
    Mitsuaki Madono – Yuzuru Akie
    Ami Koshimizu – Hinako Kujō
    Yuka Iguchi – Otome Yanigaya
    Kana -umi – Airi Ban
    Daisuke Namikawa – Jungo Torii
    Rikiya Koyama – Ronaldo Kuriki





    Alıntı: AF
  6. Beğen
    uchıha madara reacted in Rütbe Güncellemesi   
    bu rütbe yükseltmeyi adminler seçmeli benim 2000 den fazla yorumum var bunlarda daima kaçınmışımdır sadece teşekkürler yazmaktan ama ben rütbe istemiyorum bazıları rütbeye göre davranıyor yada rütbe kasma işindeler bu da gıcık bir şey en iyisi eğer rütbe (olayı devam edecekse) atlatılacak kişiler kesinlikle adminler seçmeli
  7. Beğen
    uchıha madara reacted to schneizeL in Rütbe Güncellemesi   
    Aklımda bir kaç fikir vardı bu konuyla ilgili olarak amaç flood vb yorumları önlemek bu tarz yorumları sistemden elemek. Şu an sistemi değiştirip eski haline getireceğim. Beğeni/Beğenmeme oranlarını kullanıcı profilinde gösterip buna göre en fazla beğeni almayanların yorumlarını inceleyerek işlem yapacağım. Hazır burada konu açılmışken varsa daha iyi bir fikri olan belirtirse ona göre işlem yapmaya çalışalım bizde.
  8. Beğen
    uchıha madara reacted to schneizeL in Rütbe Güncellemesi   
    Yorum rütbe derecelendirmesinde ufak çaplı bir güncelleme yapıldı buna göre yeni güncelleme ile alacağınız rütbe puanları aşağıda ki mantığa göre yapılmaktadır.

    Yorum sayınız + Yorum beğeni sayınız / Yorum beğenmeme sayınız.

    Buna göre örnek yorum puanlama sistemi şu şekilde olacaktır.

    2000 + 6 / 2 = 1003 puanınız olacaktır. Bu mantığa göre düzgün, düzeyli ve kaliteli yorumlarınız sayesinde rütbe alacağınızı aksi takdirde göndermiş olduğunuz flood yorumların sizin zararınıza olacağını unutmayınız.

    Rütbeler;

    200 Puan : Sevilen Üye
    500 Puan : Düzenli Üye
    750 Puan : Daimi Üye
    2500 Puan : Otaku Üye

    Argo, Hakaret, Flood, Spoiler ve Erotik Paylaşımlar yapan üye yorumları üye hesabı ile birlikte silinmektedir. 5000 yorumunuz dahi olsa tüm yorumlarınız ile birlikte silinecektir. Lütfen yorum alanını düzgün kullanmaya özen gösterelim gelen yorum raporlarını temizlemek için harcadığımız vakitle daha iyi şeyler yapmaya çalışalım bizlerde.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.