Jump to content

Namikaze_Minato

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Namikaze_Minato üyemizin başarıları

  1. Rica ederim :3 ilk kez istek üzerine çalışma yapıyorum o yüzden kısa bi kaynak taraması yapmaya başladım. Yeni brush texture vs bir iki güne yeni bir imzayla geri dönüş yapacağım :D (Böyle diyince bi havalı hissettim :D ) Edit: Geri döndümmm!! Sahipsizdir. Hala istek almaya devam ediyorum :)
  2. Ya evet doğru fontu seçmek her zaman sıkıntı oluyor. :D En çok yazı kısmı zaman alıyo zaten. Bilgisayara format atılmıştı. Arşivi yeniden oluşturuyorum mecbur.....
  3. Ya evet :crying2-onion-head-emoticon: keşke... 4 ü bitirdim dört kere filan :D diğerlerini oynamadım ama. Bitirmedim daha doğrusu :D
  4. Yaptım nihayet :) yeni bi teknik denemeye çalıştım ama pek belli olmadı :D Clipping mask kullanmayı öğreniyorum da :D İkincisi daha profesyonelce oldu sanırım. Not: Adın Lance?? Epic battle fantasy oynadın mı??
  5. İkisi aynı imzada mı olsun yoksa ayrı ayrı mı? Ona göre bişeyler ayarlıycam da :) İlk imzadaki karakter Fairy Tail'den Gajeel
  6. Bence yapabilirsin :) Sorun yok Bilmiyorum açıkcası o sıralar doğru gibi gelmiş :D Not: Flood için çok özür dilerim sonradan farkettim düzeltmeye çalıştım ama bir türlü beceremedim.
  7. Yaptıımm :) Natsuki için render bulmak zor oldu umarım doğru karakterdir :lol: Bu ilk istek üzerine olan çalışmamdı. İnşallah beğenirsin :)
  8. Merhabaa :) Ps ye başayalı kaç yıl olduğundan emin değilim. Aslında uzun bir aradan sonra tekrardan başladım :D Bunlar da çalışmalarımın bir kısmı. Yorumlarınızı bekliyorum :)) Bunlar da daha yeni olan çalışmalarım Yazıda çok sorun yaşıyorum. Bi türlü yazı oturtamadım buna :( Bunu benim yaptığıma kimse inanmıyor o korkunç çalışmalardan sonra :D Farklı versiyonları: Versiyonları Yorumlarınızı bekliyorum. :) Şimdilik istek alıyorum.
  9. Saitama+Goku taktik için de zeki bir karakter şimdi onlar düşünsün B) Gerçi Goku ve Saitama için mantığa gerek yok :D
  10. Namikaze_Minato

    Sagenin Varisi Naruto

    Bence kekkei genkai olabilir çünkü naruto 4. hokagenin uçan yıldırım tanrısı tekniği var kushinanın çakra zincirleri var (mangadakii kyuubiyi tutmasını sağlayan zincirlerden söz ediyorum onlar çakradan oluşmuş zincirler kushinanın özel jutsusu)
  11. Namikaze_Minato

    manga sonu

    Bence devam edecek daha narutonunn hokage olmasını göremedim narutonun hokage olmasından 3 gün filan öncesine zaman atlaması yaparlar sonra naruto hokage olur ve seri devam eder. (Naruto Hinatayla evlenmeden bu anime bitmez!!!! Hem daha chunin olamadı daha çoook şey var naruto öyle hemen bitebilecek bi anime değil bence çünkü savaştan sonra bitse akılda bir sürü soru işareti kalıcak mesela Gaara evlenicek mi? =D)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.