Jump to content

Webtoon Garden


Önerilen İletiler

mfQHvYR.png

 

Merhaba arkadaşlar,başlamadan önce webtoon nedir sorusuna kısa bir cevap vereyim,

"Korelilerin manhwa çizim tarzını bilgisayar yardımıyla internet ortamında yayınlanmak için yapdıkları çizgi romanlardır.

Hemen hemen hepsinin renkli olduğunun altını çizmek isterim.

 

 

Tamamen Webtoon odaklı bir çeviri grubuyuz.Hernekadar manga sevgimizde olsa,ülkemizde belli başlı çeviri grupları olduğu için haliyle çıkan webtoon sayısı bi hayli az. Bizde bu yönde bir oluşum gerçekleştirelim istedik ve isminden de anlaşılacağı üzere Webtoon Garden'ı kurduk.

 

Sitemiz: http://webtoongarden.com/

 

Serilerimiz;

 

Fisheye Placebo - Vance en iyi üniversite deneyimini otoriter bir rejim altında yapmak ister ve kendisine güzel bir bayan oda arkadaşı atanması için üniversite sistemini hekler. Bayan ev arkadaşı tarafından, hükümeti devirmek için çılgın bir komploya sürüklenmek beklediği son şeydir. Üniversite, heyecan verici olması gerektiği halde değildir. Başarısız süren sevgili edinme randevuları, başarısız notları ve başarılı hekleriyle, Vance artık yavaş yavaş ahlak ve özgürlüğün fiyatını sorgulamaya başlayacaktır.

 

 

 

pNbqVjd.jpg

 

The Gamer (Oyuncu)  -Sıradan bir lise öğrencisi olan Han Jee-Han'ın dünyası, aniden ortaya çıkan bir güçle birlikte gerçek bir oyuna dönüşür. Han Jee-Han, artık insanların güç seviyelerini görebiliyor, normal görünen nesnelerin bilgilerine bakabiliyor, yetenekler elde edebiliyor ve seviye atlayabiliyordur.  online oyunseverler için birebir seri!

gamer.png

 

Nowhere Boy (Hiçbir yerdeki Çocuk) - 'Ayakta Kalma' şovuna hoş geldiniz, dünyanın en mutsuz insanını bulmak için heyecan verici bir yarışma, "Ben Mutsuzum"! Büyük ödül ise Tanrı tarafından verilmiş bir dilek hakkı!

Yarışmanın kazananı Dünya'nın yok olmasını istediği zaman, Tanrı bir takım şartlar ile kabul eder. Dünyanın sonu 100 günlük bir işleme alınacak ve bu süre zarfında kazanan fikrini bir defaya mahsus değiştirebilecek.
Oh Duk Hee, mutsuzluk konusunda uzmanlaşmış ve Tanrı tarafından dünyadaki en mutsuz insanı tekrar mutlu etmek için seçilmiş ilginç bir çizgi roman sanatçısıdır. Omuzlarındaki insanlığın yok olma baskısı ile, çok geç olmadan onun fikrini değiştirebilecek mi?

nowhere.png

 

Trace (iz) Çağdaş Güney Kore'de, 30 yıl kadar önce kimliği belirsiz yaratıklar ortaya çıkıp insanlara saldırdılar. Gittikleri her yerde büyük yıkımlara neden oldular. Bu yaratıklar "Sorun" olarak anılıyordu ve onlar dünyanın kaosa sürüklenmesine neden oldular...

Bunun yanında, "Sorun"larla yaklaşık olarak aynı zamanda "İz"(Trace) olarak bilinen bir grup da kendini gösterdi. Birer insan olmalarının yanında hiç bir insanın taşıyamayacağı güçler taşımaktadırlar; Onlar "Sorun"lara karşı koyabilme kapasitesine sahip olan tek canlılardır.

Hikayemiz 2 ana karakter etrafında dönmektedir. Sah Gang-Kwon ve Kim Yun Seong.

trace.png

 

My Dream, My Work [Webtoongarden & Mabushimajo] (Benim hayalim, benim işim) Hikayemiz, yılın ilk kar yağan gecesinde kız arkadaşıyla olmayı hayal eden bir erkeğin ve aynı gecede yolları bu erkekle kesişen bir kızın hikayesi. Ancak kız düşürdüğü cüzdanını ona vermeye çalışan erkeği yankesicilikle suçlamıştır. Zaten bir ayrılığın acısını yaşayan gizemli kız, ona bir sandviç parçası verir ve onu merak içinde bırakarak oradan ayrılır. Birbirleriyle yılın ilk kar yağan gecesinde karşılaşmaları kader miydi yoksa tesadüf müydü?

mydream.png

 

Song of The Cloud (Bulutun Şarkısı) - Hayattan kesitler içeren dram & trajedi ve romantik 3'lemsine sahip güzel bir seridir.

Jcn7Xk0.jpeg

 

 

Over Steam (Öfke Patlaması) -Geçmişte insanlık ile Talaiv diye bilinen yaratıklar arasında yaşanan büyük savaştan sonra, şimdi tekrar savaş rüzgarları esmeye başlar.

over.png

 

Ultimate Legend Kang Hae...  -Kurallara uymamak Kore'de büyük bir sorun olmaya başladığında bu problemi ortadan kaldırmak adına hiçbir yerde olmayan bir okul oluşturuldu. Hikayemiz bu çerçeve içerisinde yol almaktadır.

ultimate.png

 

 Telling Through The Colors  Hikayemiz üç farklı kişi etrafında dönüyor. Her biri sanatçı olmaya can atıyor ama sanatlarıyla yaşamlarını sürdürebileceklerine dair umutları yok. Üniversiteye girmek için ders çalışmak mı yoksa yaptıkları sanata devam edip bununla yaşamak mı?

telling.png

 

Dragon Recipe [HorizonSubs & WebtoonGarden] Ejderha etinin, en üst seviye lezzet sayıldığı günlerde Kutsal kılıç Kalsis ve onun genç sahibi Insia'nın dünya üzerindeki en iyi ejderha eti şefi oluşunun hikâyesine tanık olun.

dragon.png

 

 

 

A Thousand Years Ninetails 

ninetails.png

 

Green Boy

greenboy.png

Son olarakda Fisheye serisi için hazırlanmış video ile sonlandırayım. Şarkı oldukça güzeldir :)

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 31
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar,başlamadan önce webtoon nedir sorusuna kısa bir cevap vereyim, "Korelilerin manhwa çizim tarzını bilgisayar yardımıyla internet ortamında yayınlanmak için yapdıkları çizgi romanlar

Visual Novel çeviren kimse yok nedense ama mangada iyidir :D güzel olmuş Tebrikler...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.