✴dovahkiin 30 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Aklımda bir mamga konusu var bunu manga yapmak istiyorum.. Manga cizebilen yetenekler arıyorum, ben hikayeyi yazacak, karakter tasarımlarini yapacak ve renkli sayfaları yapacagim. Yetenekli mangakamiz varsa goruselim mesaj atsin. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
veritas 169 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 bu konudan her gördüğümde kenara para atsaydım keşke edit: yanlış anlama diye bir edit yapayım madem bak bu iş zordur. Çok zor. En iyi ihtimalle çizimleri iyi birini bulabilirsin ama onu da kapmışlardır zaten. Kaldı ki öyle biri kendi kendine çizgi roman ve ya fanmanga -ben böyle diyorum ziraa daha öyle manga denecek kalitede bir Türk çizer görmedim ülkemizden, bir tane almanyadan çıkmış gerçi- yapmış/yapıyordur. Anlıyorum bir heves konuyu açtın ama gerçekler acıdır. Keşke yapsan ama durum bu yani :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
✴dovahkiin 30 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 bu konudan her gördüğümde kenara para atsaydım keşkeAtsaydın kardesim zorkamı attırmadık? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Önemli Olan İyi Olması Değil Önemli Olan Cesaret Edip Tüm Eleştirilere Kendini Hazırlamak Çizimler Veya Hikayeler Çizildikçe Yada Yazıldıkça Gelişir ✴dovahkiin Sana Tavsiyem Hikayeni Yaz Eğer Beğenilirse Sende Memnun Olursan Kesinlikle 1 Çizer Seninle İletişime Geçer Hikayeyi Önceden Hazılamanı Tavsiye Ederim Daha Önce Bu Hataya Düştüm Ve Düşende Vardır Eminim Bazen Hayal Gücün Hiç Çalışmaz Bazende Seviyesi Tavan Yapar Hikayeni Hazırla Foruma Sun Eminim Çizer Bulacaksındır Çok Konuştum Kusura Bakmayın Başarılar Umarım 1 Çizer Bulursun... (Tartışma Ortamı Yaratmayalım Lütfen Herkesin Kendi Fikri) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
✴dovahkiin 30 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Önemli Olan İyi Olması Değil Önemli Olan Cesaret Edip Tüm Eleştirilere Kendini Hazırlamak Çizimler Veya Hikayeler Çizildikçe Yada Yazıldıkça Gelişir ✴dovahkiin Sana Tavsiyem Hikayeni Yaz Eğer Beğenilirse Sende Memnun Olursan Kesinlikle 1 Çizer Seninle İletişime Geçer Hikayeyi Önceden Hazılamanı Tavsiye Ederim Daha Önce Bu Hataya Düştüm Ve Düşende Vardır Eminim Bazen Hayal Gücün Hiç Çalışmaz Bazende Seviyesi Tavan Yapar Hikayeni Hazırla Foruma Sun Eminim Çizer Bulacaksındır Çok Konuştum Kusura Bakmayın Başarılar Umarım 1 Çizer Bulursun... (Tartışma Ortamı Yaratmayalım Lütfen Herkesin Kendi Fikri)Hikayem var birden aklima geldi ama iyi bisey cikabilir potansiyelli Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Manga çizme/çizdirmek zordur. Ama hikayeyi geliştirmek kolaydır. Bence çizimden önce hikayeyi yaz, bitir. Uzun olursa kitap haline getirir kapı kapı yayınevi dolaşırsın ki benim şu an yapmayı planladığım o. RinOsawa(Asu) 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Bişey Soracam Manga Hikayeleri Satılır MI? Aklımda Yığınla Var Ama Bilemiyorum Biraz Fazla Hayal Gerçek Dışı Şeylerle Kaplı Yazsam Mı Yazmasam Mı Bİlemedim :(... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
weirdone 91 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Fanartta konulara bakarak şansını deneyebilirsin. Hikayeyi de paylaşıp öyle bir gelen eleştirilere falan bak. :) Arkadaşların dediklerine katılıyorum bu işler zordur ama başarılı olanlar bu cesareti göstere bilenlerdir. RinOsawa(Asu) 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts