ofaruk3 21 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 (edited) GIF çalışmalarım [blur] Banner çalışmalarım Edward Elric PNG ve GIF --------------------------------------------------------------------------------------------------- Death Note Kira PNG ve GIF --------------------------------------------------------------------------------------------------- HxH Kurapika PNG ve GIF [İlk çalışmamdı biraz kötü oldu : :D] --------------------------------------------------------------------------------------------------- İlk iki imzam: İlk 2 imzamı yapmış bulunuyorum arkadaşlar : :Dİ :D, kötü eleştirin beni :D< :D> Hunter X Hunter'dan Gon Freecs Free! 'den Nagisa Bokeh Text Wallpaper Çalışmam: Converse on Wall photoshop çalışmam "3" Type çalışmam Spoiler içinde olanlar eski çalışmalarımdır. Yenilerini ekleyeceğim birazdan :)< :)> Edited July 16, 2014 by ofaruk3 Myshkn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cувєя efsanedir. :) 181 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 İmzalarının renderlerini biraz daha aramanı tavsiye ediyorum onun dışında 3 Type çalışması çok güzel olmuş onu yapmak için videosu falan varmıdır acaba ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ofaruk3 21 Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 İmzalarının renderlerini biraz daha aramanı tavsiye ediyorum onun dışında 3 Type çalışması çok güzel olmuş onu yapmak için videosu falan varmıdır acaba ? Valla onu yaparken hiçbir rehbere bakmadığım için öyle bir ders var mı bilemiyorum açıkçası :D O konuyu da biraz araştırayım şimdi kaynak arayışına çıktım zaten :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cувєя efsanedir. :) 181 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Valla onu yaparken hiçbir rehbere bakmadığım için öyle bir ders var mı bilemiyorum açıkçası :D O konuyu da biraz araştırayım şimdi kaynak arayışına çıktım zaten :DBi göz gezdir istersen :)http://www.animesue.com/materyaller/2155-anime-render-paylasimlari-tek-konu.htm ofaruk3 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Goldcln 3 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Çalışmanın genel çerçevesinde, gerek ön plandaki, gerek arka plandaki ögelerin birbiriyle renklendirme ve kendi ekleyebileceğin şekillerde uyumlu olması ps çalışmasını mükemmelleştiriyor; yani renklendirmeyi biraz daha ön plana çıkarsan olabilir. Bir de, yazı tiplerinde farklılık oluşturabilirsin, hani düz yazı tipi değil de, arka plana yedirilmiş az belli olan, veya anime karakteriyle arka planı bütünleştiren(tam örnek veremiyorum bu konuda, çünkü o kadar değişik şekilleri var ki) Ben genellikle ps'de insanları kullanıyorum imza çalışmalarında(başka siteler için özellikle) ama mantığı buradakilerle aynı, çalışmada ön planda neyin olacağını iyi düşünmek önemli, dikkati neye çekmek istiyoruz mesela? Anime karakterine çekeceksek bile, arka planla renk uyumunu iyi sağlamamız lazım; ki derler ki ps'nin %40'ı maskeleme ve teknik, %60'ı renklendirme.Yani ps ile uğraşanları kedime yakın hissettiğimden bu kadar yorum yaptım, yoksa ilk çalışmaların gayet güzel :DBir de, devide hesabın var galiba, hesabındaki çalışmalarını da merak ediyorum, hesabını (gerekirse özel mesajla) söyler misin? ofaruk3 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ofaruk3 21 Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Çalışmanın genel çerçevesinde, gerek ön plandaki, gerek arka plandaki ögelerin birbiriyle renklendirme ve kendi ekleyebileceğin şekillerde uyumlu olması ps çalışmasını mükemmelleştiriyor; yani renklendirmeyi biraz daha ön plana çıkarsan olabilir. Bir de, yazı tiplerinde farklılık oluşturabilirsin, hani düz yazı tipi değil de, arka plana yedirilmiş az belli olan, veya anime karakteriyle arka planı bütünleştiren(tam örnek veremiyorum bu konuda, çünkü o kadar değişik şekilleri var ki) Ben genellikle ps'de insanları kullanıyorum imza çalışmalarında(başka siteler için özellikle) ama mantığı buradakilerle aynı, çalışmada ön planda neyin olacağını iyi düşünmek önemli, dikkati neye çekmek istiyoruz mesela? Anime karakterine çekeceksek bile, arka planla renk uyumunu iyi sağlamamız lazım; ki derler ki ps'nin %40'ı maskeleme ve teknik, %60'ı renklendirme.Yani ps ile uğraşanları kedime yakın hissettiğimden bu kadar yorum yaptım, yoksa ilk çalışmaların gayet güzel :DBir de, devide hesabın var galiba, hesabındaki çalışmalarını da merak ediyorum, hesabını (gerekirse özel mesajla) söyler misin?Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :) Şuan bilgisayarım sınırlı kullanıcı olduğu için font dahi yükleyemiyorum o yüzden böyle kaldım elimde 4-5 tane font var anca :) Deviantart hesabım var ama öyle güzel şeyler yok yani, eski kötü çalışmalarım falan var :D Ama girmek istiyorsan tabi girebilirsin :D o3style.deviantart.com :) Benim çalışmalarım pek güzel değildir burada hepsi kayboldu silindi falan internette kalanlar bunlar :) Bir de favorilerim efsanedir benim :D Kaynak falan arıyorsan oraya da gir bi' bak :D Bi göz gezdir istersen :)http://www.animesue.com/materyaller/2155-anime-render-paylasimlari-tek-konu.htmLink için teşekkürler daha büyük bir kaynak buldum ama buradakileri de hemen arşivime ekliyorum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Myshkn 7 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Aslına bakarsan ilk defa yapıyosan gayet iyi olmuş denebilir ama karakterle arka planı ve yazıyı daha da uyumlu olsa tadından yenmezdi.renkleride daha uygun olabilirdi.Yazıları daha farklı şekillerdede yazabilirdin.ama yinede güzel olmuş Eline Sağlık :) Myshkn and ofaruk3 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ofaruk3 21 Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Aslına bakarsan ilk defa yapıyosan gayet iyi olmuş denebilir ama karakterle arka planı ve yazıyı daha da uyumlu olsa tadından yenmezdi.renkleride daha uygun olabilirdi.Yazıları daha farklı şekillerdede yazabilirdin.ama yinede güzel olmuş Eline Sağlık :) Görüşlerin için teşekkür ederim :) Yavaş yavaş onlara da alışacağım, biraz acemiyim :D İşin temellerini bir atayım şuan derslere bakıyorum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 3 type çalışmanı ve convers liyi çok beğendim ofaruk3 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ofaruk3 21 Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 3 type çalışmanı ve convers liyi çok beğendim Yorumun için teşekkür ederim :) Bu da az önceki çalışmalarımdan birisi, daha yazıyı eklemedim böyle iyi gözüküyor mu acaba? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts