Jump to content

Anime Dendiğin'de Akla Gelen İlk Şey ?

Guest MaRMaReX

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

bilmem o konu belki ama benim aklıma ilk izlenebilecek yeni birşey ve seyir zevki verebilicek hikayeler geliyor... :P bagımlı deilim ama her tür şeyi izlediğim için animede bu gruba dahil bence :P

:D Ewt ya aynen :D Anime diye baskı yapıyorum cevap olarak "Ha anime ha çizgifilm ne farkeder ikiside çizgifilm değil mi sonuçta??" laflarını duymaktan sıkıldım :D

Başka bir dünya geliyor aklıma anime deyince :) Bu arada animeye çocuk için diyen arkadaşıma Elfen Lied'i izlettim, tepki aynen şu: "Böyle çizgifilm mi olur yaa kollar bacaklar havada uçuşuyor, oradan

Anime Dendiğin'de Akla Gelen İlk Şey ?

- Benim Aklıma 2. Bir Dünya Geliyor, Ya Sizin ?

bilmem o konu belki ama benim aklıma ilk izlenebilecek yeni birşey ve seyir zevki verebilicek hikayeler geliyor... :P bagımlı deilim ama her tür şeyi izlediğim için animede bu gruba dahil bence :P

Guest MaRMaReX
Animeye '' Cizgifilm '' Denmesi Beni Deli Ediyor. Arkadaşlarım Bu Yaşa Geldin Hala Cizgifilm Mi İzliyosun Diyolar. Dövesim Geliyor. Anime Bu Diyorum Cizgifilm Değil Diyorum Anlamıyolar  ;D

Animeye '' Cizgifilm '' Denmesi Beni Deli Ediyor. Arkadaşlarım Bu Yaşa Geldin Hala Cizgifilm Mi İzliyosun Diyolar. Dövesim Geliyor. Anime Bu Diyorum Cizgifilm Değil Diyorum Anlamıyolar  ;D

:D Ewt ya aynen :D Anime diye baskı yapıyorum cevap olarak "Ha anime ha çizgifilm ne farkeder ikiside çizgifilm değil mi sonuçta??" laflarını duymaktan sıkıldım :D

Guest MaRMaReX
O Animeye Cizgifilm Diyenleri Kapatıp Bir Odaya Açıcaksın Bir Animeyi Tüm Sezonu Bitene Kadar Çıkamicaklar. Çok Acımasızımdır.  :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.