Jump to content

Yeni Naruto SpinOff Manga Serisi 27 Nisanda Geliyor!


asci

Önerilen İletiler

Bu pazartesi Shonen Jump'ın 18. sayısında "Naruto Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki"(Naruto-Yanhikaye:7. Hokage ve Kızıl Hanatsuzuki)nin 27Nisanda yayına başlayacağı duyuruldu.Hikaye ise yeni jenerasyonu anlatacak.

nartuogaidenjpg.jpeg

news_xlarge_naruto01-1.jpg

news_xlarge_naruto02-2.jpg

Hanatsuzuki geleneksel Japon ay takviminde bir ayın ismi oluyor ve modern takvimde mart ayının sonu ile bayısın başı arasındaki kısma denk geliyor.

 

Ana hikaye ise 10 Kasımda 15. yılının ardından son bulmuştu.Kishimoto Sensei ise Konohanın yeni neslini konu alan hikayeye başlayacağını röportajlarında belirtmiş,araya yeni filmlerin de girmesiyle yan hikayenin yapılması gecikmişti.

 

 

Yaklaşan Boruto -Naruto the Movie'de ise

Uzumaki Naruto ve Hyuga Hinata'nın oğlu olan "Bolt" ile Sasuke'nin kızı Salad'ı konu alan hikaye anlatılacak.Filmde ayrıca Bolt"nun dövüş sahneleri de bulunacak.

Film görselleri:

bolt.jpg

 

bolt-1.jpg

 

salad.jpg

 

Film yönetmenliğini yine Naruto Shippuuden yönetmeni yapacak.

 

//Güncelleme:Filmde Uzumaki Boruto'yu Yuko Sanpei(Magi-Cassim/Kimi ni Todoke-Chizuru Yoshida/Gintama-Seita) ve Uchiha Sarada'yı ise Kokoro Kikuchi(Air Gear-Akito) seslendirecek.

boruto-cast.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Seri zaten gereginden fazla uzatilmisti daha da sundurmenin alemi nedir ki... Zaten paraya para demiyorsun be adam artik kenara cekil degil mi ama?

Ayrica Gaara'nin Naruto'nun ismine cesit cesit hikaye yuklemeye aklin vardi gittin Sasuke'yi de zorla Sakura'yla evlendirdin ama Uchiha Sasuke'nin kizinin adini Salata koyacagini hangi kafayla urettin be Kishimoto??!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Neden herkes serinin fazla uzadığını düşünüyo bana 5000 bölüm naruto ver açar izlerim. Herkesin filler diye yakındığı bölümlerin hepsini zevkle izledim ve biteceğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm bu yeni seri güzel olucak Naruto suz bi hayat düşünemiyorum :D dilekolay 9 yıldır izliyorum

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.