Jump to content

Hit 'em Anime- Hepinize Merhaba


Bakabakashi!

Önerilen İletiler

Merhaba, aranıza yeni katıldım, Adım Altan olmakla beraber Rap-Hip Hop müzik türünden hoşlanırım. Lise sonuncu sınıfa geçtim. Tupac Amaru Shakur 'un büyük hayranlarından olmakla beraber Thug Life akımını laf sokma olarak değil, doğru anlamıyla anlayan Türkiye'deki nadir insanlardan biriyim.

Bu siteyle tanışma hikayem biraz değişik;

Yazarlığım iyi olduğu için Amerika'daki çete (west-east / batı-doğu) savaşları hakkında ufak hikayeler yazardım, sonra bunları birleştirip bölümleri olan bir kitapçık benzeri bir şey yaptım, ama yayınlamayı düşünmüyorum. Bir arkadaşıma bunları gösterdiğimde, "Sen bunları muhteşem yazmışsın, betimlemelerinin ve yazım tarzı bir yana, hayal gücün de muhteşem. Light novel bile yapabilirsin aslında, bırak light novel'i, sen anime çıkarırsın, Japonya'yı sallarsın" demesi üzerine anime ve light novel hakkında araştırma yaptım ve bu siteyi buldum. Aslında ilk bakışta animeyi çizgi film olarak algıladım, hatta ecchi-hentai kültürünü de öğrenince bu videodaki 3.14 saniyedeki ruh haline büründüm.

Ama zaten hayatı 2pac şarkıları dinlemekle geçmiş bir kişi, ancak ilk bakışta böyle algılayabilirdi, ama sonra mesafemi biraz daha azaltarak mantık çerçevesinde düşünmeye başladım. Aslında güzel bir kültürdü, ama ecchi-hentai kültürüne hala soğuk bakıyorum.

Japonya'ya giden bir Türk vatandaşının yaşadığı aksiyon-silah-vurdulu/kırdılı olaylar zincirinde gerçekleşen bir FF yazabilirim(bunu da yeni öğrendim)

Tekrar merhaba :)

Başlığın ne alakası var diye düşünürseniz, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Rap Tarihi'nin en büyük disstortation(atılan lafa cevap verme) parçasıdır.

Ayrıca 2pac'ın belli başlı şarkılarına göz atmanızı tavsiye ederim:

1-Changes

2-Dear Mama

3-Ghetto Gospel(nickim  ^_^ )

4-Hit Em Up

5-Keep Ya Head Up

6- Only God Can Judge Me

7- This Life I Lead (Bu şarkısına "Yes I'm alive and I missing you" sübliminal mesajını saklamıştır.[Hayattayım ve seni özlüyorum])

8-All Eyez On Me

9- Hail Mary

Tekrarın Tekrarından Merhaba  :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

.... Pi'nin gücü :) Zaten tanıştık sayılır ama buraya da yazayım; hoş geldin. :)

Ban yemekten oldukça nefret eden bir insanoğlu olduğum için girer girmez okudum :d

Hoş geldin Altan. :D Sanki her üyeye tekrarlıyor muşum gibi geliyor ama T.T Herkese tek tek yazmak yerine bir süre bekle istersen biriksin azcık 4 ileti filn en azından :mellow: ama sen bilirsin tabi, kendimi şuan çok sıkıcı hissettim. -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.