nbyavuz 5 Mesaj tarihi: 5 Aralık, 2015 5 yıldır süre gelen çalışmalarımızla çok sayıda animeyi ve mangayı Türkçeye kazandırmış bulunmaktayız.Çevirilerimize de düzenli bir şekilde devam ediyoruz. Fansubumuzun amacı animeleri ve mangaları en kaliteli şekilde Türkçemize kazandırmak hem de kazandırırken eğlenceli bir ortam oluşturmaktır. Forum Sitemiz Online Anime İzleme Sitemiz Online Manga Okuma Çevirisi Tamamlanan Projelerimiz Çevirisi Devam Eden Projelerimiz Gelecek Projelerimiz Yorumlarınızı görmekten mutluluk duyarız.İyi-kötü her türlü eleştiriye uygun bir dille ifade edildiği sürece açığız. Unutmayın bizi geliştiren sizin eleştirilerinizdir. *Animesiz kalmamanız dileğiyle* 5 Barış D. Baryshx, RinOsawa(Asu), jans09 ve 2 diğer etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Barış D. Baryshx 1.672 Mesaj tarihi: 5 Aralık, 2015 Bende bu aralar ses çıkmıyor anikeyf'ten diyordum :D Bu işleri bıraktınız mı diye düşünüp sitenize girmiştim, normal devam ediyormuşsunuz :P Bu arada "imzalar en fazla 550x250 boyutlarında olmalı" ^_^ Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
RinOsawa(Asu) 179 Mesaj tarihi: 5 Aralık, 2015 Çeviriler İçin Teşekkürler Çevirmenler Sayesinde Türkiye Animesi Gelişiyor Başarılarınızın Ve Serilerin Devam Etmesi Dileğiyle ... Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pingu 154 Mesaj tarihi: 6 Aralık, 2015 Bilal <3 Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
£ɱŔ£Қה¥Ŕ 202 Mesaj tarihi: 6 Aralık, 2015 Sitenize girdim Area no Kishi 2.Sezon yazısını görür görmez konuya girdim. Ama büyük bi hayal kırıklığına uğradım çıkıp çıkmıyacağı belirlenmemiş sezon için konu açanı ilk defa görüyorum . :D Bu biraz çıkarsa çeviririz gibi olmuş :D :D Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
nbyavuz 5 Mesaj tarihi: 6 Aralık, 2015 Sitenize girdim Area no Kishi 2.Sezon yazısını görür görmez konuya girdim. Ama büyük bi hayal kırıklığına uğradım çıkıp çıkmıyacağı belirlenmemiş sezon için konu açanı ilk defa görüyorum . :D Bu biraz çıkarsa çeviririz gibi olmuş :D :D Sanırım önceden çıkartılcaktı ondan dolayı konu açıldı ama çıkartılmayınca silmeyi unutmuşlardır :D Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
panres 108 Mesaj tarihi: 12 Aralık, 2015 Anikeyf e-dergi Aralık ayı yayınlandı :) Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
panres 108 Mesaj tarihi: 1 Ocak, 2016 Mutlu YıllarAnikeyf Fansub e-dergi 2 yaşında.Anikeyf e-dergi OCAK ayı yayınlandı :)mf' nin online okuma özelliği açık isteyenler online okuyabilir.Keyifli okumalar :D 1 jans09 etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
panres 108 Mesaj tarihi: 1 Şubat, 2016 Anikeyf e-dergi ŞUBAT ayı yayınlandı :) mf' nin online okuma özelliği açık isteyenler online okuyabilir. Keyifli okumalar :D 1 Barış D. Baryshx etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
panres 108 Mesaj tarihi: 1 Mart, 2016 Anikeyf e-dergi MART ayı yayınlandı :) Keyifli okumalar :D 1 Barış D. Baryshx etkileşimde bulunanlar Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş